Vacature CCL Label Oss

Finishing Operator

Als operator werk je na het leren van onze machines zelfstandig aan het produceren van etiketten voor de farmaceutische en chemische industrie. Je draagt bij aan de wereldwijde geneesmiddelenindustrie met verpakkingen van de beste kwaliteit. Nog geen kennis van onze machines? Wij leren het je! Binnen een aantal weken produceer jij jouw eigen oplages.

Jouw werk als operator in de geneesmiddelenindustrie

Een pijnstiller, allergietablet of ander medicijn: je hebt ze ongetwijfeld in huis. Het label en de bijsluiter komen waarschijnlijk uit onze fabriek in Oss. Als operator bedien jij onze moderne machine(s), welke specifiek voor onze klanten zijn gemaakt. Dit doe je volgens scherpe kwaliteitsnormen. De vraag vanuit onze klanten is iedere oplage anders. Daarom zoek je iedere dag weer naar de beste instellingen om aan de klantvraag te voldoen. De werkzaamheden zijn vergelijkbaar met Vapro A niveau.

Wat je zoal doet?

  • De machine(s) instellen volgens de productspecificaties van de klant.
  • Orders produceren, waarbij je let op de kwaliteit en afwijkingen signaleert.
  • De machine(s) dagelijks en periodiek technisch onderhouden.
  • Primaire mechanische en technische storingen oplossen.

Als operator in de afwerking van labels werk je met je eigen machine(s). Dagelijks innoveren we in de producten die we onze klanten kunnen bieden en daardoor kun jij je ook bezighouden met verschillende taken op verschillende machines. Denk bijvoorbeeld aan het snijden, stansen en lakken van etiketten. Ook werken met de braillemachine kan geleerd worden. Kortom: veel nieuwe machines en technieken om jezelf in te ontwikkelen!

Heb jij een affiniteit met techniek en ben je benieuwd naar onze machines?

Ervaring als operator is fijn, maar dat je een affiniteit hebt met techniek is voor ons het belangrijkste. We leiden je intensief op zodat je onze machines snel leert kennen en als operator aan de slag kunt. Binnen een aantal weken lever jij al zelfstandig de beste kwaliteit voor onze klanten. Leergierig en een oog voor detail, dat zijn eigenschappen die jou perfect omschrijven. Je werkt op vaste tijden in een 2-ploegendienst.

Operator bij CCL in drie kernwoorden:

Uitdagend: Onze klanten plaatsen grote en kleine orders met allemaal hun eigen producteisen. Jij bedenkt hiervoor de beste aanpak en stelt de machines hier op in.

Uitdagend

Balans: We weten dat er meer in het leven is dan werk. Daarom werk je in 2 ploegen, op vaste tijden. Zo ben je op vrijdagavond en in het weekend eigenlijk altijd vrij. 

Balans

Zelfstandigheid: We leiden je intensief op, zodat je geheel zelfstandig jouw machine(s) kunt bedienen en orders verwerkt van basisproduct tot eindoplossing. Zo draag je bij aan het gehele proces! 

Zelfstandigheid

Een nieuwe fabriek, nieuwe machines en nieuwe technieken om te leren.

CCL Label Oss groeit! Niet alleen het aantal bestellingen wordt groter, de aard van de orders verandert ook. Omdat we streven naar uitmuntende kwaliteit en dit bijna altijd garanderen, kunnen we onze klanten steeds weer extra innovatie bieden en meedenken in personalisatie. Om aan de groeiende vraag te voldoen verhuizen we later dit jaar naar een nieuwe fabriek, nog altijd in Oss! Onze machines breiden we uit met de meest moderne technieken en daarnaast plaatsen we ook nieuwe machines. Dat betekent dat jij als operator aan de slag gaat met het nieuwste van het nieuwste op een innoverende en duurzame werkplek.

6 redenen om voor CCL te kiezen:

  • Een salaris tot 3.500 bruto per maand inclusief ploegentoeslag, een jaarlijkse eenmalige uitkering, 25 vakantiedagen en pensioenopbouw
  • Prettige werktijden, waarbij je eigenlijk altijd vrij bent op vrijdagavond en in het weekend
  • Een uitgebreide inwerkperiode van 6 tot 8 weken waarin je meekijkt met een ervaren collega die je alle kneepjes van het vak leert. Daarna ga je zelfstandig aan de slag.
  • Mogelijkheden om uit te blinken in je werkzaamheden en door te groeien naar andere afdelingen en machines.
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Samenwerken met de leukste collega’s uit de omgeving waarmee je jaarlijks leuke dingen doet. Het team bestaat uit mannen en vrouwen van jong tot oud, waarbij iedereen het gezellig heeft met elkaar.

Solliciteer direct

Over ons

CCL is het grootste labelbedrijf ter wereld en levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor de markten Home & Personal Care, Premium Food & Beverage, Healthcare & Specialty, Automotive & Durables en Consumer. We zijn in ruim 40 landen actief, met zo’n 25.000 medewerkers die werkzaam zijn in zo’n 200 vestigingen. Onze producten zijn essentieel voor verpakking en transport van medicijnen en medische hulpmiddelen. En daar hebben we jou bij nodig.

Versterk ons team!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?