Vacature CCL Label Oss

Kwaliteitscontroleur

Een bijsluiter die onvolledig is of een label dat niet helemaal klopt. Als een van de grootste partijen in gedrukte verpakkingsoplossingen is elke fout er bij ons één te veel. Dankzij jou wordt elke schakel in ons proces nauwkeurig gecontroleerd. Zie jij de uitdaging al voor je?

Een belangrijke rol: kwaliteit boven alles

Het lijkt zo eenvoudig, zo’n doosje met pijnstillers of allergietabletten. Toch is het meer dan op het eerste oog te zien is. Het label en de bijsluiter komen waarschijnlijk uit onze fabriek in Oss. We produceren onze verpakkingen volgens strenge kwaliteitsnormen en daarin ligt jouw uitdaging. Het is aan jou om al onze producten te controleren, zodat we de beloofde kwaliteit kunnen leveren aan onze klanten. Elke order opnieuw.

Je verantwoordelijkheden als kwaliteitscontroleur:

 • Controleren of alle halffabricaten en geproduceerde orders aan onze kwaliteitsnormen voldoen.
 • Geconstateerde afwijkingen in producten registreren en de juiste vervolgacties uitzetten. 
 • De oorzaak van afwijkingen onderzoeken en rapporteren aan de QA-manager.
 • Controleren van het juiste gebruik van orderinstructies, orderbescheiden, verpakkingsspecificaties en andere productieregistraties. 
 • Goedgekeurde producten voor de markt vrijgeven.

In jouw rol streef je ernaar tijdig afwijkingen in producten, processen en procedures te constateren, zodat elke order aan onze kwaliteitseisen voldoet. Juist dat maakt je functie zo interessant. 

Heb jij oog voor detail en zoek je een uitdaging waarin nauwkeurigheid belangrijk is?

Kwaliteit is ontzettend belangrijk in de farmaceutische industrie waarin we leveren. In je functie dagen we je continu uit.

Heb jij al een idee hoe we onze kwaliteit kunnen optimaliseren?
Laat je gegevens achter en wij gaan graag met je in gesprek!

Wie we zoeken:

Als het gaat om kwaliteit, is alleen het beste goed genoeg. Daarom zoeken we iemand die nauwkeurig werkt, kritisch kan zijn en uitstekend werkt met deadlines. Omdat je veel schakelt met andere afdelingen binnen ons bedrijf, zijn sterke communicatieve vaardigheden belangrijk. 

• Nauwkeurig werken
• Kritisch zijn en vriendelijk blijven
• Sterke communicatieve vaardigheden

Daarnaast ben je minimaal mbo 3 geschoold en heb je ideaal gezien al wat kennis van relevante ISO en GMP-richtlijnen. Goed om te weten, is dat je veelal staand aan het werk bent en ook veel administratief werk doet. Ook dien je bereid te zijn om in 2-ploegen te werken.

Meer kwaliteit. Meer uitdaging. Meer impact.

Als kwaliteitscontroleur in spé kom je te werken in ons hagelnieuwe pand dat helemaal toekomstbestendig is gebouwd. Zo hebben we zonnepanelen, laadpalen, een warmtepomp, natuurlijke afvoer van regenwater en HR+++ glas gerealiseerd in ons pand. Ook staat onze fabriek vol met de nieuwste technieken en hebben we een goed werkklimaat gerealiseerd met een nieuwe luchtbehandelingsinstallatie. Daarnaast rouleren we ook, zodat je ook in ons oude pand nog werkzaam bent.

On the job leer je alles over onze producten en onze kwaliteitsstandaarden, zodat je succesvol in je functie bent. Hierbij word je begeleid door een ervaren kwaliteitsmedewerker.

Werken bij ons betekent:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de Grafimedia cao, inclusief 4 keer per jaar winstuitkering, 25 vakantiedagen, pensioenopbouw en tijd voor tijd
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een 36-urige werkweek 
 • De mogelijkheid om cursussen of verdiepingstrainingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen

Zo ziet werken bij CCL er verder uit:

 • Impactvol: dankzij jouw inzet voor het waarborgen van de kwaliteitsnormen kunnen we de beloofde kwaliteit leveren, wat resulteert in blije klanten.
 • Uitdagend: je hebt invloed op het eindresultaat van onze te leveren producten.
 • Professioneel: je werkt samen met collega’s die volop kennis en ervaring hebben.
 • Aangenaam: we hanteren flexibele werktijden en hebben een cultuur met een open en sociaal karakter én een plek waar je kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Solliciteer direct

Over ons

CCL Label Oss is onderdeel van CCL Industries, ’s werelds grootste producent van labels, bijsluiters en kartonnen doosjes voor de farmaceutische en gezondheidssector. We zijn in ruim 40 landen actief, met circa 25.000 medewerkers die werkzaam zijn in zo’n 200 vestigingen. Onze producten zijn essentieel voor verpakking en transport van medicijnen en medische hulpmiddelen. En daar hebben we jou bij nodig.

Versterk ons team!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?