Vacature CCL Label Oss

Operator Digitale Druk/Afwerking

Werken met de nieuwste technieken in drukwerkland? Als operator werk je grotendeels zelfstandig aan het produceren van etiketten voor de farmaceutische en chemische industrie. Samen met al je collega’s draag je bij aan de wereldwijde geneesmiddelenindustrie met veilige en duidelijke verpakkingen.

Aan de slag als operator digitale druk/afwerking

Een pijnstiller, allergietablet of ander medicijn: wie heeft het niet in huis? Je staat er vast niet bij stil, maar het label en de bijsluiter komen waarschijnlijk uit onze fabriek in Oss. Samen met jou produceren en leveren we ze aan onze klanten in de farmaceutische en gezondheidssector. Als operator bedien jij onze moderne machine(s). Dit doe je samen met vakmensen volgens strikte kwaliteitsnormen. De werkzaamheden zijn vergelijkbaar met Vapro A niveau.

Wat je zoal doet?

 • De machine(s) instellen volgens de productspecificaties.
 • Orders produceren, waarbij je let op de kwaliteit en afwijkingen signaleert.
 • Verwerkte producten op pallets plaatsen voor verdere bewerking.
 • De machine(s) dagelijks en periodiek technisch onderhouden.
 • Primaire mechanische en technische storingen oplossen.

Als operator digitale druk/afwerking werk je met je eigen machine(s). Dat kunnen Digicon-machines zijn of HP Indigo-persen. Bij Digicon-machines ben je bezig met het machinaal lakken, stansen en foliën van etiketten. Bij HP Indigo-drukpersen ben je verantwoordelijk voor het digitaal drukken van etiketten op rol.

Heb jij technisch inzicht en ben je enthousiast om te leren?

We vinden ervaring als operator natuurlijk fijn, maar dat is zeker niet noodzakelijk. We focussen vooral op operators die leergierig zijn, een passie hebben voor techniek en letten op de details. Oog voor detail en logisch nadenken zijn in deze functie namelijk cruciaal. Heb je een affiniteit met techniek? Dan is dat mooi meegenomen. Je werkt op vaste tijden in een 2-ploegendienst.

Werken bij CCL Label Oss is...

Variërend: elke keer opnieuw je machines instellen. Dat maakt het werk ook uitdagend.

Variërend

Fijne werktijden: vaste tijden, bijna niet op vrijdagavond of in het weekend.

Fijne werktijden

Leerzaam: we leiden je intensief op om zelfstandig jouw machine(s) te bedienen.

Leerzaam

De voordelen van werken bij CCL Label Oss

 • Arbeidsvoorwaarden conform de Grafimedia cao (€2900 – €3500 bruto per maand), inclusief ploegentoeslag, een jaarlijkse eenmalige uitkering, 25 vakantiedagen en pensioenopbouw
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een uitgebreide inwerkperiode van 6 tot 8 weken waarin je meekijkt en alle kneepjes van het vak leert
 • Prettige werktijden, waarbij je eigenlijk altijd vrij bent op vrijdagavond en in het weekend
 • Mogelijkheden om jezelf te verdiepen in je werkzaamheden of door te groeien naar een andere afdeling
 • Samenwerken met gezellige collega’s waarmee je jaarlijks leuke dingen doe

Solliciteer direct

Over ons

CCL is het grootste labelbedrijf ter wereld en levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor de markten Home & Personal Care, Premium Food & Beverage, Healthcare & Specialty, Automotive & Durables en Consumer. We zijn in ruim 40 landen actief, met zo’n 25.000 medewerkers die werkzaam zijn in zo’n 200 vestigingen. Onze producten zijn essentieel voor verpakking en transport van medicijnen en medische hulpmiddelen. En daar hebben we jou bij nodig.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Een nieuw pand. Nieuwe machines. En nieuwe manieren van werken.

Onze omzet groeit flink: de vraag naar verpakkingen om medicijnen, labels en bijsluiters neemt sterk toe. Om alle orders te kunnen blijven maken en zelf ook prettiger en efficiënter te werken, hebben we meer ruimte nodig. Daarom zijn we verhuisd naar een toekomstbestendig pand met zonnepanelen, laadpalen, een warmtepomp, natuurlijke afvoer van regenwater en HR+++ glas. Dankzij de nieuwe luchtbehandelingsinstallatie wordt er voldoende geventileerd, waardoor je prettig en veilig werkt in onze nieuwe werkplaats.

Versterk ons team!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?