Samenstel- en adviespraktijk

Accountant

Wil jij graag verantwoordelijk zijn voor een portefeuille vol boeiende MKB-ondernemingen uit de regio Arnhem en werken binnen een hecht team met een informele werksfeer en veel flexibiliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ga jij met ons ‘de cijfers voorbij'?

Als accountant bij DDJ heb je een veelzijdige en verantwoordelijke functie. Je houdt je bezig met het samenstellen van (de complexere) jaarrekeningen en tussentijdse cijfers. Maar ook is het jouw verantwoordelijkheid om klanten van strategische adviezen te voorzien. Dit doe je bijvoorbeeld door het opstellen van periodieke managementrapportages maar ook door je op te stellen als sparringpartner. Je stelt positief-kritische vragen en helpt ondernemers tot nieuwe inzichten te komen zodat zij beter in staat zijn een juiste koers te varen. 

Dit alles doe je zeker niet alleen! Je werkt binnen een hecht team en krijgt ondersteuning van gedreven assistent-accountants. Hierdoor kom jij optimaal in je kracht, waardoor je kan doen wat je het leukst vindt: ondernemers verder helpen. Ons klantenbestand is heel divers, maar één ding is hetzelfde: ze zijn allen actief in Arnhem en omgeving. Zo sta je het ene moment bij een poppodium, en het volgende moment ben je in gesprek met een bouwonderneming of een toonaangevend bedrijf op het gebied van duurzame energie.

Jouw advies brengt ondernemers verder

Jij wordt het klankbord en vraagbaak van ondernemers in de regio Arnhem. Daarom zoeken we iemand die communicatief sterk en secuur is. Iemand die cijfers perfect weet te vertalen naar klanten toe, want naast vakkennis komt het aan op goede communicatie. Ook zoeken we iemand met een ondernemende houding die graag meedenkt over optimaliseringen, niet alleen bij de klant maar ook binnen ons eigen kantoor.

Je bent communicatief sterk en ondernemend
Je bent leergierig en houdt van flexibiliteit

En verder?

  • Je hebt een afgeronde AA of RA opleiding
  • Je hebt relevante werkervaring in de accountancy

Dit is werken bij DDJ

Onze passie voor cijfers is groot, maar dit is zeker niet alles. Bij DDJ heerst er een informele sfeer en werk je samen met een hecht team van sportieve en enthousiaste collega’s. Iedere dag staat er een lekkere, gezonde lunch voor je klaar waar je met jouw collega’s van kan genieten. Ook bieden we jou flexibiliteit in werktijden. Jij krijgt de vrijheid om te kiezen hoe laat je jouw werkdag start en hoe je deze indeelt. We weten namelijk als geen ander dat er ook genoeg belangrijke dingen zijn die je graag naast je werk doet.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Een salaris tussen de € 4.000 en € 6.000 en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een bonusregeling
  • Goede balans tussen werk en privé met 30 vakantiedagen
  • Alle ruimte om jouw ambities waar te maken door trainingen en opleidingen
  • Een maandelijks vaktechnisch overleg (soms met externe sprekers) om kennis te vergroten en up to date te houden
  • Een interessante en diverse regionale klantenportefeuille

Eens kennismaken?

DDJ ‘de cijfers voorbij’

Wij zijn een ambitieus en onderscheidend accountants- en advieskantoor met name gericht op MKB-bedrijven en non-profitorganisaties in de regio Arnhem. Onze kennis, inzicht en ervaring brengt ons in staat om verder te kijken dan alleen de cijfers. Wij zijn van mening dat ondernemers en bestuurders pas echt goed functioneren als ze ‘in control’ zijn, en daar helpen wij ze graag bij!

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Kom zeker eens langs voor een kop koffie! In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis met je en vertellen we je meer over de functie en onze bedrijfscultuur.

Word jij onze nieuwe accountant?

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?