Vacature DrieGasthuizenGroep

Coördinerend Verpleegkundige Ouderenzorg

Jij bent eindverantwoordelijk voor de zorg van de bewoners samen met jouw team. Als Coördinerend verpleegkundige ben jij de helikopterview op de afdeling die overal van op de hoogte is en betrokken is bij zowel de bewoner als jouw collega’s.

Verbintenissen leggen in de zorg. Zo ziet dat eruit.

Als Coördinerend verpleegkundige ben jij de verbinder in jouw team en draag je bij aan de kwaliteit van zorg en welzijn. Je bent op meerdere gebieden actief en zorgt ervoor dat het zorgproces soepel verloopt. Je ondersteunt en coacht de zorgmedewerkers, je verleent directe hulp aan onze bewoners en je hebt een belangrijke rol in de samenwerking met overige betrokkenen zoals mantelzorgers en betrokken disciplines. Je ondersteunt en coördineert bij calamiteiten en bezettingsproblemen tijdens je dienst. Naast jouw zichtbaarheid en verpleegkundige taken op de werkvloer, maken administratieve werkzaamheden ook onderdeel uit van jouw functie.

Jij bent de helikopterview op de afdeling.

Jij bent van alle markten thuis. Wij zoeken iemand die graag betrokken is op de werkvloer en alles wat daaromheen staat. Jij bezit de sociale vaardigheden en het inlevingsvermogen om jezelf te kunnen verplaatsen in de leef- & denkwereld van onze bewoners en hun netwerk, maar ook in die van onze collega’s. Jij neemt graag een regierol aan en bent niet bang om het initiatief te nemen in de sturing en begeleiding van de zorg zoals vastgelegd in de zorgplannen. Daarnaast ontwikkel je jezelf graag en vind je het leuk om een bijdrage te kunnen leveren aan kwaliteitsontwikkeling op organisatieniveau, bijvoorbeeld door deelname aan een projectgroep. 

Wat vragen we nog meer? 

Een BIG registratie en een verpleegkundige opleiding niveau 5 (of 6). Uiteraard bekijken we ook graag samen de mogelijkheden als jij voorgaande nog niet bezit, zodat jij de functie wellicht alsnog eigen kan maken. Deze functie is namelijk ook in te vullen als trainee.

Je bent sociaal
Je hebt een goed inlevingsvermogen

Samen groeien. Dat vinden wij belangrijk.

Een stimulerende werkomgeving die gericht is op samenwerking staat bij ons centraal. Door onder andere deel te nemen aan werk- en projectgroepen maak je zelf een ontwikkeling door met de processen die we doorlopen en verbreed je niet alleen jouw eigen kennis, maar ook die van jouw collega’s. Uiteraard bieden we daarnaast ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Jij hoeft nooit stil te staan!  

Onze voorwaarden kort samengevat:

  • Een salaris tussen €2.798,67 – €4.061,27 bruto o.b.v. 36 uur (FWG 50);
  • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering;
  • Afwisselende diensten met één keer in de vier weken een weekenddienst;
  • De mogelijkheid om actief mee te denken over het organisatiebeleid; 
  • Telefoon/laptop/tablet regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging;
  • Opleidingsmogelijkheden en een individueel leerbudget

De veelzijdigheid en het zorgen, coördineren en signaleren, dat is voor ons de kracht van ons mooie vak. Wat is die van jou? Meld je aan via de solliciteer-knop. Wij komen graag met je in gesprek.

Solliciteer direct

DrieGasthuizenGroep

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Met meer dan 750 jaar ervaring bieden we een compleet zorgsysteem met een diversiteit aan disciplines binnenshuis. Met cliënten, hun mantelzorgers, 350 vrijwilligers en meer dan 1.200 deskundige collega’s leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Maak kennis met onze locaties.

Locaties in hartje centrum Arnhem, een duurzame energieneutrale locatie of werken op een landgoed. Door de grootte van DrieGasthuizenGroep is er altijd een passende locatie waar jij je als Woonassistent plus thuis zal voelen. Een gewaardeerde plek waar wordt geluisterd naar jouw wensen en behoeftes. Jij hebt dus zelf de mogelijkheid om te ontdekken welke locatie en/of afdeling het best bij jou past. Benieuwd? De afbeeldingen hieronder geven je een indruk van onze zorglocaties.

Coby

”Als ik aan DrieGasthuizenGroep denk, dan denk ik aan ‘denken in mogelijkheden’. De organisatie creëert niet alleen de juiste route op maat voor cliënten, maar ook voor de medewerkers. In overleg is er heel veel mogelijk. Je kan alles aandragen en samen wordt er gekeken of het haalbaar is. Zo kan ik mezelf echt ontwikkelen en ontplooien.”

Anne-marie

”Als coördinerend verpleegkundige moet je van alle markten thuis zijn. Je bent niet alleen betrokken op de werkvloer, maar ook met alles wat daaromheen staat. Dat maakt het werk veelzijdig en uitdagend. De jarenlange ervaring en hoeveelheid locaties van DrieGasthuizenGroep zorgen ervoor dat het aan kennis niet ontbreekt en dat je ondersteund wordt in deze verantwoordelijkheid. Daarnaast biedt het voor iedereen de mogelijkheid om een plek te vinden waar hij of zij zich thuis voelt. DrieGasthuizenGroep voelt voor mij als familie.”

Sandra

”Voordat ik bij DrieGasthuizenGroep startte had ik nog helemaal geen ervaring in de zorg. Desondanks wist ik 100% zeker dat ik de zorg in wilde. In 2007 begon ik in de huishoudelijk ondersteuning en de afgelopen jaren heb ik mij mogen doorontwikkelen tot coördinerend verpleegkundige. Ik ben DrieGasthuizenGroep ontzettend dankbaar voor de kansen die mij geboden zijn en hoop in de toekomst nog verder te kunnen groeien binnen de organisatie.”

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?