Wij zijn
DrieGasthuizenGroep

DrieGasthuizenGroep werkt elke dag voor en met mensen met een zorgvraag. Van thuiszorg tot specialistische ouderenzorg. Van een tijdelijk verblijf tot zorgvriendelijk wonen op een van onze woonzorglocaties.

Werken bij DrieGasthuizenGroep

Wat ons kenmerkt? We doen alles met passie, zorgzaamheid en respect. Zorg is voor ons zien, aanvoelen en uitgaan van eigen kracht. We vinden het belangrijk dat onze cliënten en bewoners zo zelfstandig mogelijk wonen en leven. Met onze persoonlijke benadering maken we het hen zo comfortabel mogelijk.

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Niet alleen met onze 350 vrijwilligers en 1.200 deskundige medewerkers, maar ook zeker met de cliënten, bewoners en hun mantelzorgers. Geen zorgervaring? Geen probleem! Ontdek de mogelijkheden als…

Huishoudelijke ondersteuning

Als huishoudelijk ondersteuner bied je hulp aan mensen met een zorgindicatie, ouderen of personen met een ziekte of handicap. Je zorgt ervoor dat cliënten wonen in een schone omgeving en bouwt tegelijkertijd aan een hechte band. Je werkt zelfstandig volgens een zorgdossier en in overleg met de cliënt. Daarnaast observeer je de leefomgeving en rapporteer je dit aan de zorgcoördinator.

Leren en werken in de zorg

We bieden BBL-trajectjen aan op niveau 2, 3 en 4, in een veelzijdige en uitdagende werkomgeving. Je wordt vanaf het begin van jouw traject onderdeel van een van onze hechte teams. Afhankelijk van de opleiding die bij jou past, word je voor de duur van 1,5 tot 3 jaar opgeleid tot een gediplomeerde zorgmedewerker.

Laat je gegevens achter en win!

Woonassistent plus

Als Woonassistent plus bied je ondersteuning aan bewoners in hun dagelijks leven, creëer je een gezellige sfeer en zorg je voor maaltijden. Je houdt de huiskamer schoon en netjes en maakt tijd voor kleine genietmomentjes zoals praatjes, boodschappen of wandelingen. Na het volgen van de opleiding ‘Individuele basiszorg verlenen’ help je ook bij zorgtaken zoals wassen, aankleden en steunkousen.

Maak kennis met onze locaties

Locaties in hartje centrum Arnhem, een duurzame energieneutrale locatie of werken op een landgoed. Door de grootte van DrieGasthuizenGroep is er altijd een passende locatie waar jij je thuis zal voelen. Werk je in de thuiszorg? Ga dan aan de slag in je eigen gemeente. Jij hebt zelf de mogelijkheid om te ontdekken welke locatie en/of afdeling het best bij jou past. Benieuwd? De afbeeldingen hieronder geven je een indruk van onze zorglocaties.

www.werkenbij.driegasthuizengroep.nl