Vacature DrieGasthuizenGroep

Helpende Plus

Samen met jouw team het plusje zijn in het leven van de bewoners van DrieGasthuizenGroep? Als Helpende plus weet jij een stukje vertrouwen op te bouwen met de bewoners door hen niet alleen te ondersteunen met verpleeg- en zorgactiviteiten, maar ook de tijd en aandacht te kunnen bieden die zij nodig hebben.

Mooie momenten meegeven in de zorg.

Als Helpende plus bij DrieGasthuizenGroep geef jij zorg en ondersteuning aan onze bewoners bij de dingen die zij niet meer zelfstandig kunnen en stimuleer jij ze juist de dingen te doen die ze nog wel kunnen. In de praktijk betekent dit dat jij versterking biedt bij diverse zorgvragen die voortkomen uit het zorgleefplan. Jij zorgt voor de continuïteit van verpleeg- en zorgactiviteiten. Zo assisteer en begeleid jij bewoners bij hun persoonlijke verzorging en huishoudelijke werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld het toedienen van medicatie, maar ook het verzorgen van maaltijden. Met jouw kennis en positiviteit ben jij er voor onze bewoners waar nodig.

Zorg is de tijd nemen.

Jij bent iemand die graag een stapje extra zet door de juiste aandacht en tijd aan onze bewoners met een bepalde zorgvraag te bieden. Naast het stukje persoonlijke verzorging kan jij ook goed luisteren, ben je geduldig en maak je makkelijk contact om onze bewoners ook op een andere manier te leren kennen. Jij gaat respectvol om met de zorgvragers en hun relaties. Daar krijg je niet alleen een berg aan liefde en dankbaarheid voor terug, maar ook een hele fijne werkomgeving.

Je bent zorgzaam

Werken bij DrieGasthuizenGroep: een op maat gemaakt plan

Wij willen dat niet alleen onze bewoners, maar ook onze medewerkers zich thuis voelen. Dat doen we door te luisteren naar jouw wensen en behoeftes en mee te denken met wat binnen jouw situatie past. Wat kan jij, wil jij en vind je belangrijk? Samen maken we een op maat gemaakt plan passend bij jouw competenties. En wil jij je doorontwikkelen en groeien in jouw functie? Wij bieden je de kans, de begeleiding en een samenwerking waar toekomst in zit! 

De pluspunten van DrieGasthuizenGroep:

  • Een salaris tussen €2.085,77 – €2.717,96 bruto o.b.v. 36 uur (FWG 25);
  • Aanvullend vakantietoeslag (8%) en eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Inschaling op basis van ervaring, bevoegd- en bekwaamheden;
  • Een werkweek van minimaal 20 uur per week;
  • Diensten volgens een wisselend patroon;
  • Een prettige professionele werksfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Solliciteer direct

DrieGasthuizenGroep

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Met meer dan 750 jaar ervaring bieden we een compleet zorgsysteem met een diversiteit aan disciplines binnenshuis. Met cliënten, hun mantelzorgers, 350 vrijwilligers en meer dan 1.200 deskundige collega’s leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Maak kennis met je collega's

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?