Vacature DrieGasthuizenGroep

Verkorte opleiding Helpende plus

Over 6 maanden geheel zelfstandig, met een diploma op zak, aan de slag in de zorg? Met onze verkorte opleiding tot Helpende is dit binnenkort jouw realiteit. In deze opleiding wordt ook het onderdeel medicatie behandeld. Dit betekent dat je na het behalen hiervan mag worden ingezet als Helpende plus. Kortom, of je nu een overstap naar de zorg wilt maken of je carrière juist wilt aftrappen in de zorg, jij bent van harte welkom!

Wat je zoal doet als Helpende plus

Wanneer we onze collega’s Helpende plus vragen wat zij het mooiste vinden aan hun functie, benoemen zij vaak het stimuleren van de bewoners en cliënten om de dingen te doen die ze nog kunnen, maar ook ondersteuning bieden wanneer iets niet helemaal meer lukt. Want ook dat is oké! In de praktijk betekend dit dat jij je bezig gaat houden met het begeleiden van bewoners en cliënten bij persoonlijke zorg, onder andere wassen en aankleden en het toedienen van medicatie. Het allerbelangrijkste is om samen mooie momenten te creëren, zodat onze bewoners en cliënten iedere keer uitkijken naar jouw komst.

De voordelen van een leerwerktraject tot Helpende plus

  • in 6 maanden je diploma;
  • werken en tegelijkertijd je diploma behalen;
  • woon- én thuiszorg;
  • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT FWG 25;
  • uitzicht op een vast contract.

Een hart voor de zorg?

Wij helpen je graag om laagdrempelig aan de slag te gaan in de zorgbranche door samen naar de mogelijkheden te kijken. In een halfjaar heb jij jouw diploma tot Helpende plus in je zak en kan je aan de slag op zowel onze woonzorglocaties als in de thuiszorg. We hebben 7 woonzorglocaties in Arnhem en onze thuiszorg is actief in verschillende omliggende gemeenten. De opleiding wordt bij ons op locatie verzorgd, dat is wel zo makkelijk! Je volgt één scholingsdag per week en je werkt minimaal 16 uur mee op de afdeling. Zo kan je wat je leert meteen toepassen, onder goede begeleiding van een ervaren collega. 

Twijfel je of de zorg jouw ding is of wil je ook nog andere mogelijkheden verkennen om in te stromen? Laat ook dan je gegevens achter, wij gaan graag het gesprek met jou aan. DrieGasthuizenGroep is een grote zorgorganisatie waarbinnen veel mogelijk is. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook een verkorte opleiding tot verzorgende IG aan. Heb je een certificaat basiszorg en een mbo-3 opleiding afgerond, of misschien zelfs al een diploma tot helpende? Dan kom jij hiervoor in aanmerking!

Wat je voor jouw harde werk terugkrijgt

Ons werk draait om bewoners en cliënten, maar onze collega’s staan op één. We vinden het belangrijk dat werkplezier doorstraalt in de zorg die jij biedt én bijdraagt aan de sfeer onder alle collega’s. Welke voordelen we je graag bieden?

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT FWG 25 (€2.210,77 – €2.853,86) o.b.v. 36 uur;
  • Een jaarcontract met de intentie om je hierna een vast contract aan te bieden;
  • Schooluren worden uitbetaald volgens het CAO VTT;
  • Mogelijkheden om nóg verder door te groeien wanneer jij jouw diploma hebt behaald.

Ben jij klaar om de schoolbanken in te gaan?

Om de opleiding zo snel af te kunnen ronden, vragen wij wel iets van je! Flexibiliteit en goed kunnen plannen zijn daarom twee eigenschappen die jou goed omschrijven. Je weet in te spelen op onverwachte situaties, maar hebt ook het lef om hulp te vragen als dat nodig is. Verder ben je minimaal 18 jaar en beschik je over een entreeopleiding. Naast dit vragen we jouw volledige inzet en doorzettingsvermogen! Zo stomen wij jou klaar om als echte professional in de zorg aan de slag te gaan.

Je bent een echte doorzetter
Je maakt makkelijk contact met bewoners en cliënten
Je bent geduldig en zorgvuldig

Solliciteer direct

DrieGasthuizenGroep

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Met meer dan 775 jaar ervaring bieden we een compleet zorgsysteem met een diversiteit aan disciplines binnenshuis. Met bewoners, hun mantelzorgers, 350 vrijwilligers en meer dan 1.700 deskundige collega’s leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Volg je passie bij DrieGasthuizenGroep!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?