Vacature DrieGasthuizenGroep

Verpleegkundige

Het mooie van werken in de ouderenzorg? Dat je van betekenis bent. Als Verpleegkundige zorg je ervoor dat cliënten kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven. Kom jij ons hierbij versterken?

Betekenisvol werk: dit is hoe dat eruitziet als Verpleegkundige

Als Verpleegkundige geef je begeleiding aan en verzorg en verpleeg je onze bewoners. Je bent onderdeel van een warm en hecht team en zorgt samen met hen voor de continuïteit en coördinatie van zorgactiviteiten voor de bewoners van jouw afdeling. Met de zorgvraag van de bewoner als uitgangspunt zorg jij dat elke cliënt de juiste zorg krijgt. Dit doe je door inhoudelijke kaders en structuur aan te brengen bij zorg implementaties en protocollen en door de verpleegtechnische handelingen uit te voeren waarvoor je bent opgeleid. Ook begeleid je collega’s en leerling Verpleegkundigen. Jij zet jouw kennis en ervaring in om bij te dragen aan een prettige leefomgeving voor onze bewoners, maar gebruikt deze ook om een bijdrage te leveren aan het afdelingsbeleid. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorgers van onze bewoners.

Jij bent klaar om te werken in de zorg. Dat doe je zo.

Veel cliënten weten niet goed wat er allemaal kan. We zoeken daarom iemand die een wereld voor ze laat opengaan. Iemand die luistert naar de behoeftes van onze bewoners, daarop inspeelt en snel schakelt met verschillende zorgverleners. Jij bent een gastvrije, betrokken, flexibele en empathische professional die oplossingsgericht is. Je gaat het gesprek aan, luistert en vraagt wat iemand nodig heeft. Maar je stimuleert ze ook om weer zelfstandig te gaan functioneren. Je bent dan ook scherp en alert; je ziet wat ervoor nodig is om de leeftoestand van cliënten te behouden én zelfs verbeteren. 

Wat vragen wij nog meer?

Zowel zonder ervaring maar met een hart voor de zorg, als met een verpleegkundige niveau 4 diploma ben je bij ons welkom. We bekijken samen de mogelijkheden, zodat jij de functie eigen kan maken.

Je bent oplossingsgericht
Je bent gastvrij en betrokken

Wij werken met liefde en ambitie!​

Dat doen we door samen te groeien. Met onze cliënten en onze eigen medewerkers. Een stimulerende werkomgeving die gericht is op samenwerking staat bij ons centraal. Leren staat daarbij hoog in het vaandel. Of dit nu van of voor onze mensen is. Dit doen we het aanbieden van opleidings- en doorgroeimogelijkheden.  

Onze voordelen kort samengevat:

  • Een salaris tussen €2.495,33 – €3.575,63 bruto o.b.v. 36 uur (FWG 45);
  • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering;
  • Uren van de werkweek in overleg;
  • Wisselende diensten (dag/avond/weekenden);
  • Telefoon/laptop/tablet regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging;
  • Opleidingsmogelijkheden en een individueel leerbudget

De veelzijdigheid en het zorgen, coördineren en signaleren, dat is voor ons de kracht van ons mooie vak. Wat is die van jou? Meld je aan via het aanmeldformulier. Wij komen graag met je in gesprek.

Solliciteer direct

DrieGasthuizenGroep

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Met meer dan 750 jaar ervaring bieden we een compleet zorgsysteem met een diversiteit aan disciplines binnenshuis. Met cliënten, hun mantelzorgers, 350 vrijwilligers en meer dan 1.200 deskundige collega’s leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Maak kennis met onze locaties

Locaties in hartje centrum Arnhem, een duurzame energieneutrale locatie of werken op een landgoed. Door de grootte van de DrieGasthuizenGroep is er altijd een passende locatie waar jij je als Verpleegkundige thuis zal voelen. Een gewaardeerde plek waar wordt geluisterd naar jouw wensen en behoeftes. Jij hebt dus zelf de mogelijkheid om te ontdekken welke locatie en/of afdeling het best bij jou past. Benieuwd?

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?