Vacature DrieGasthuizenGroep

Verzorgende IG

Werken als Verzorgende IG betekent eigenlijk maar één ding: iets kunnen betekenen voor een ander die niet meer voor zichzelf kan zorgen of hierin een beperking heeft. Zorgen doe je met je hart. Ga jij die uitdaging bij ons aan?

Dit streef je na in je functie als Verzorgende IG

Als Verzorgende IG op onze woonzorglocaties draag je bij aan de invulling van de zorgbehoeftes van onze bewoners. Jouw kennis en positiviteit zet je in om bij te dragen aan een prettige leefomgeving voor onze bewoners. Jij biedt ondersteuning bij diverse zorgvragen die voortkomen uit het zorgleefplan. Hierbij worden intensieve, zware zorgmomenten afgewisseld met lichte ondersteuning in de vorm van controles en verpleegkundige handelingen. Daarnaast assisteer en begeleid je onze bewoners bij hun persoonlijke verzorging en huishoudelijke werkzaamheden. Een ruim takenpakket dus, waarbij jij zorg draagt voor het zorgleefplan en ervoor zorgt dat bewoners zo lang mogelijk zelfstandig taken kunnen blijven uitvoeren.

Je hebt het hart op de juiste plek.

Je kunt in dit werk al je empathie en zorgzaamheid kwijt. We zoeken mensen die gastvrij, betrokken en ondernemend zijn. Flexibele professionals met een natuurlijke manier van omgaan met anderen, die inlevingsvermogen hebben en op zoek zijn naar een verrijking van zichzelf, zowel professioneel als persoonlijk. Zowel in teamverband als zelfstandig ben jij in staat te functioneren in het belang van onze bewoners. 

Als Verzorgende IG kan je echt een verschil maken in het leven van de bewoners. Het is een roeping, een echt mensen-mens beroep. Wat opvalt zijn de vriendelijkheid, betrokkenheid en gastvrijheid van cliënten richting jou. Juist dit zijn de dingen die je werk zo mooi maken.

Wat vragen wij?

Zowel zonder ervaring maar met een hart voor de zorg, als met een mbo 3 diploma als Verzorgende IG ben je bij ons welkom. We bekijken samen de mogelijkheden, zodat jij de functie eigen kan maken.

Je bent zorgzaam
Je bent gastvrij en betrokken

Werken bij DrieGasthuizenGroep: zo ziet dat eruit

Wij zijn thuis bij onze bewoners. Achter elke deur tref je weer een andere cliënt en dus een ander verhaal aan. Wat is er nu mooier dan deze mensen de hulp te bieden die ze zoeken en nodig hebben? Daar denken wij hetzelfde over. We denken daarom met je mee en luisteren naar jouw wensen en behoeftes, zodat jij jouw werkplezier door kan geven in de zorg aan onze bewoners. We stimuleren je talenten met opleidingen op maat, doorgroeimogelijkheden en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Geen ambitie is te groot. 

Onze voordelen kort samengevat:

  • Een salaris tussen €2.399,49 – €3.256,53 bruto o.b.v. 36 uur (FWG 35);
  • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering;
  • Uren van de werkweek in overleg;
  • Opleidingsmogelijkheden en een individueel leerbudget;
  • Telefoon/laptop/tablet regeling, fietsregeling en een actieve personeelsvereniging;
  • Een prettige professionele werksfeer gericht op samenwerking binnen het team en met de rest van de organisatie.

Als Verzorgende IG groei je mee met het wel en wee van onze cliënten. Wil jij hierin direct het verschil maken? Meld je aan via het aanmeldformulier. Wij komen graag met je in gesprek.

Solliciteer direct

DrieGasthuizenGroep

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Met meer dan 750 jaar ervaring bieden we een compleet zorgsysteem met een diversiteit aan disciplines binnenshuis. Met cliënten, hun mantelzorgers, 350 vrijwilligers en meer dan 1.200 deskundige collega’s leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Maak kennis met onze locaties

Locaties in hartje centrum Arnhem, een duurzame energieneutrale locatie of werken op een landgoed. Door de grootte van de DrieGasthuizenGroep is er altijd een passende locatie waar jij je als Verpleegkundige thuis zal voelen. Een gewaardeerde plek waar wordt geluisterd naar jouw wensen en behoeftes. Jij hebt dus zelf de mogelijkheid om te ontdekken welke locatie en/of afdeling het best bij jou past. Benieuwd?

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?