Vacature DrieGasthuizenGroep

Woonassistent Plus

Wil jij graag jouw steentje bijdragen in de zorg, maar heb je geen zorgachtergrond? Als Woonassistent plus zorg jij ervoor dat onze bewoners nóg betere zorg ontvangen en speel je een belangrijke rol in hun gezondheid en welzijn. Jij bent de ondersteunende factor die het verschil maakt, ook voor jouw collega’s!

Samen een meerwaarde leveren in de zorg.

In onze woongroepen en appartementen bied jij ondersteuning aan bewoners in hun dagelijks leven. Jij creëert een gezellige en fijne sfeer waarbij je zorg draagt voor de maaltijden van de bewoners, samen met hen eet en drinkt en ervoor zorgt dat de huiskamer of woonkamer netjes en schoon is. Jij maakt daarnaast ook tijd voor kleine genietmomentjes, zoals een fijn praatje, een boodschap of een wandeling. Als woonassistent plus wil jij je naast de werkzaamheden van woonassistent graag doorontwikkelen in het bieden van zorg aan onze bewoners. Na het volgen van de cursus ‘Individuele basiszorg verlenen’ ondersteun je jouw collega helpenden en verzorgenden in zorgtaken zoals bijvoorbeeld het wassen en aankleden van bewoners of het aantrekken van steunkousen.

Jij kiest bewust voor de zorg.

Jij kan jezelf goed verplaatsen in een ander en hebt affiniteit met ouderen. Je kan goed luisteren, neemt de tijd voor een praatje en voelt hulpvragen aan waar nodig. Je gaat respectvol om met de ouderen en hun relaties en je bent geduldig. Daarnaast maak je makkelijk contact, ben je flexibel en een echte teamplayer. Waar nodig spring jij bij om jouw collega’s te kunnen ondersteunen. Samen zijn jullie van betekenis voor elkaar en voor de bewoners en hun mantelzorgers.

Je bent een echte teamplayer

Werken bij DrieGasthuizenGroep: zo ziet dat eruit

Wij zijn thuis bij onze bewoners. Achter elke deur tref je weer een andere bewoner en dus een ander verhaal aan. Wat is er nu mooier dan deze mensen de hulp bieden die ze zoeken en nodig hebben? Daar denken wij hetzelfde over. We denken daarom met je mee en luisteren naar jouw wensen en behoeftes, zodat jij jouw werkplezier door kan geven in de zorg aan de bewoners. Wil jij je doorontwikkelen en groeien in functie, maar ook in voorwaarden? Wij bieden je de kans, de begeleiding en een samenwerking waar toekomst in zit!

Wat wij bieden:

  • Een salaris tussen € 1.892,93 en € 2.345,78 bruto o.b.v. 36 uur (FWG 15);
  • Het volgen van een 5-daagse opleiding waarbij je in 5 maanden je certificaat Individuele basiszorg verlenen behaalt (erkend MBO);
  • Met het certificaat Individuele basiszorg verlenen op zak, belonen wij jou met een hogere salarisschaal (FWG 20). Hier hoort een salaris tussen de € 1.977,25 en € 2.492,78 bij.
  • Aanvullend vakantietoeslag en eindejaarsuitkering;
  • Een werkweek van 16 tot 24 uur;
  • Diensten volgens een wisselend patroon;
  • Een prettige professionele werksfeer gericht op samenwerking binnen het team en met de rest van de organisatie.

Solliciteer direct

DrieGasthuizenGroep

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Met meer dan 750 jaar ervaring bieden we een compleet zorgsysteem met een diversiteit aan disciplines binnenshuis. Met cliënten, hun mantelzorgers, 350 vrijwilligers en meer dan 1.200 deskundige collega’s leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Maak kennis met onze locaties.

Locaties in hartje centrum Arnhem, een duurzame energieneutrale locatie of werken op een landgoed. Door de grootte van DrieGasthuizenGroep is er altijd een passende locatie waar jij je als Woonassistent plus thuis zal voelen. Een gewaardeerde plek waar wordt geluisterd naar jouw wensen en behoeftes. Jij hebt dus zelf de mogelijkheid om te ontdekken welke locatie en/of afdeling het best bij jou past. Benieuwd? De afbeeldingen hieronder geven je een indruk van onze zorglocaties.

Angela

”Naast dat ik als Woonassistent plus ondersteuning kan bieden aan mijn bewoners, kan ik dat ook aan het gehele team. Met mijn functie kan ik meer tijd besteden aan persoonlijke dingen die het verschil kunnen maken voor onze bewoners. Hier krijg ik veel mooie momenten en dankbaarheid voor terug.”

Corry

”Ik wist op het begin nog niet zo goed welke functie ik graag zou willen beoefenen, maar dat het iets in de zorg was stond vast. Bij DrieGasthuizenGroep heb ik alle tijd en ruimte gekregen om uit te zoeken waar ik mij op mijn plek voel en welke locatie en functie écht bij mij past. Er is namelijk voor iedereen plek binnen DrieGasthuizenGroep.”

Cynthia

”Aan doorgroeimogelijkheden is bij DrieGasthuizenGroep geen gebrek. In een zeer korte tijd ben ik van Woonassistent doorgegroeid naar woonassistent plus. Nu ben ik ook gestart met een opleiding tot helpende plus! Heb je ambitie? Dan kom je bij DrieGasthuizenGroep al snel heel ver!”

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?