Vacature Finc Accountants

Assistent Accountant Audit & Assurance

Een studie accountancy volgen én meteen aan de slag als accountant. Dat kan bij Finc. Bij ons kun je naast je studie werkervaring opdoen bij uiteenlopende klanten én stimuleren we je volop om jezelf verder te ontwikkelen.

Ontwikkelen & werken: een gouden combi bij Finc

Bij Finc merken we dat ondernemers behoefte hebben aan een accountant die meedenkt. Daar is kennis en kunde voor nodig. Dat bieden we je: we investeren in jouw ontwikkeling met opleidingen en cursussen. Ook delen we regelmatig onze vakkennis met elkaar, houden we maandelijks kennisoverdrachtsessies en worden er door gastsprekers branchegerelateerde onderwerpen uitvoerig besproken. Dat vullen we aan met brainstormsessies over uitdagende klantcases en innovatieve oplossingen, en 4 keer per jaar met voortgangsgesprekken over jouw ontwikkeling. 

Duik jij graag in de cijfers van anderen?

Binnen de controlepraktijk voeren we allerlei audits uit voor onze opdrachtgevers. Van non-profitstichtingen tot regionaal en internationaal georiënteerde bedrijven in uiteenlopende branches. Juist dit maakt je werk zo uitdagend. Elke klant is weer anders en elk vraagstuk vraagt weer om een andere benadering. We werken volgens vaste procedures en wettelijke standaarden, maar er is ook ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. 

Wat je zoal doet?

 • Interimcontroles, eindejaarscontroles en subsidiecontroles uitvoeren
 • Advies geven rondom financiële processen binnen organisaties
 • Besprekingen met klanten over jaarcijfers
 • De kwaliteit waarborgen van alle controledossiers

Klanten verwachten van ons dat we snel reageren en hen met realtime inzichten ondersteunen en adviseren. Daarom is persoonlijk contact extra belangrijk. Je krijgt van ons de vrijheid om met bijvoorbeeld de controller over hun business te praten en hen te adviseren.

Dit ben jij

Accountancy is en blijft een kwestie van vertrouwen en een persoonlijke relatie. Je wordt als het ware een klankbord van ondernemers. Daarom zoeken we iemand die communicatief sterk en secuur is. Iemand die cijfers perfect weet te vertalen naar klanten toe. Want naast vakkennis komt het aan op goede communicatie. Je kunt analytisch denken en weet van jezelf dat je graag de puntjes op de i zet, zodat klanten altijd sluitende cijfers hebben.

En verder?

 • Bezig met een opleiding in accountancy of net afgestudeerd
 • Een passie voor cijfers en controle
 • De wil om door te groeien en jezelf te ontwikkelen
Sterke communicatieve vaardigheden
Analytisch denken
Ambitie om te ontwikkelen

Finc en jij?

Wij zijn nieuwsgierig naar jou. In een persoonlijk gesprek maken we graag kennis met je en vertellen we je meer over de functie en onze bedrijfscultuur. Liever een dagdeel meelopen? Dat kan ook!

Voor een goede match zoeken wij iemand die minimaal HBO / WO Accountancy / Bedrijfseconomie (bijna) heeft afgerond en al wat werkervaring heeft opgedaan. Dit hoef je voor ons niet allemaal uit te drukken op een CV of te beschrijven in een motivatiebrief. Laat gewoon je gegevens achter in het aanmeldformulier en wij gaan graag het gesprek met je aan.

 

De voordelen nog eens opgesomd:

 • Uitdagend: je komt bij veel verschillende bedrijven over de vloer en krijgt gelijk volop verantwoordelijkheid.
 • Ambitieus: we steken veel tijd in je ontwikkeling en er zijn volop mogelijkheden om door te groeien.
 • Waardering: een goede beloning vinden wij vanzelfsprekend, we doen je een uitstekend voorstel. 
 • Leuk: het werk, de klanten, je collega’s en de vele teamuitjes zorgen ervoor dat vertellen over je baan nooit meer saai is.

Solliciteer direct

Maak kennis met het team!

Teamspirit binnen ons bedrijf
Onze passie voor cijfers is groot, maar zeker niet alles. We zijn een jong team dat elkaar goed kent. Daar steken we veel tijd en energie in. Zo organiseren we vrijdagmiddagborrels en zorgen we regelmatig voor leuke teamuitjes die de teamspirit verder aanwakkeren. Ook kijken we samen met jou naar je werktijden en dagen. We weten namelijk als geen ander dat er ook genoeg belangrijke dingen zijn die je graag naast je werk doet. 

Kelly

Finc is niet te vergelijken met andere accountants kantoren. Momenteel werk ik er al bijna 6 jaar en de tijd vliegt voorbij. De sfeer is erg gezellig en informeel, je werkt veel samen en de gemiddelde leeftijd is ook aan de lage kant. Wat er voor zorgt dat de collega’s veel gemeenschappelijke interesses hebben en veel met elkaar optrekken. 

Kelly – Assitent Accountant (Audit)

Renee

Naast mijn opleiding bedijfseconomie ben ik parttime gaan werken bij Finc. Finc biedt mij de mogelijkheid om overal mee te kijken zodat ik goed kan bepalen waarin ik mij wil specialiseren. Ik spreek ook veel met collega’s die een opleiding volgen naast hun functie. Zo kom ik meer te weten over de verschillende opleidingen die ik in de toekomst wellicht wil volgen. 

Renee – Assistent Accountant

Michael

Bedrijven gebruiken over het algemeen de financien als basis om de bedrijfsvoering op te sturen. Op het moment dat ik me dan met deze financien mag bezighouden en cijfers aan het licht breng waar bedrijven niet altijd van bewust waren, dan deel je mee in deze bedrijfsvoering. Samen met onze klanten zetten we strategische stappen en ondernemen we samen. Dat maakt het werk heel gaaf. Je hebt altijd je team om op terug te vallen en de meeste klanten zitten hier in de buurt, waardoor je snel even langs kan gaan om samen met ze te sparren.

Michael – Register Accountant

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Finc: meer dan een accountant die je inhuurt

We geloven in samen ondernemen. In dromen waarmaken. En in een no-nonsense aanpak. Samen met ondernemers ontdekken we waar groei is en waar nieuwe kansen liggen. We geven advies en zijn een sparringpartner op momenten dat het nodig is.

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?