Vacature Finc Traineeship

Traineeship

Vind jij het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen in het accountancyvak? Volg dan het traineeship bij Finc. Wij stomen je klaar voor de toekomst!

Zo ziet ons traineeship eruit

Afgestemd op jouw kennis en ervaring leer je, binnen drie jaar, alles over het accountancyvak. Na deze periode weet jij of je verder wilt als assistent accountant in de audit- of samenstelpraktijk, of juist enthousiast wordt van het optimaliseren van administraties. 

We werken met diverse zelf ontwikkelde modules die jou een goed beeld geven van ons vakgebied. Welke modules je volgt, bepalen we samen aan de hand van jouw leerdoelen. We nemen je mee in diverse bedrijfsprocessen van onze klanten waarbij we een verdiepende stap zetten in de ontwikkeling van jouw analyserende vaardigheden. Je leert bijvoorbeeld hoe de verdienmodellen van onze mkb-klanten eruit zien en wat hierin belangrijk is. Daarnaast hechten we ook waarde aan jouw professionele vaardigheden. We geven je handvatten voor het voeren van klantgesprekken en gaan aan de slag met de ontwikkeling van jouw soft skills. Na het afronden van jouw traineeship weet jij hoe je de juiste verbanden legt om klanten te adviseren.

Het grootste voordeel? Er zijn eindeloze mogelijkheden om je te ontwikkelen, waarbij je de geleerde theorie meteen in praktijk brengt. Dat doe je bij een regionaal kantoor waarbij echt aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er wordt zowel op de werkvloer als met klanten veel en intensief samengewerkt, waardoor de onderlinge betrokkenheid erg groot is.

Dit ben jij

Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière en vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Jij bent cijfermatig sterk, accuraat en weet als geen ander hoe je kunt sturen op de veranderende behoeftes van onze klanten. Jij gaat op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Dit betekent dat je dicht bij de ondernemer staat en weet wat de financiële positie is van elke ondernemer. We zijn een regionaal kantoor, de meeste klanten komen uit Waalwijk en omgeving. Zo bouw je mooie contacten op in de omgeving, binnen verschillende branches.

En verder?

  • AD/hbo-studie in accountancy of bedrijfseconomie
  • Zo’n 2 tot 3 jaar werkervaring

Ook als je net je studie hebt afgerond ben je van harte welkom. Met ons traineeship leiden we je op tot een echte professional. We maken graag kennis met je!

Bij Finc doen we het anders dan anderen

Héél anders. Zo zijn we een platte organisatie met een jong team waarin iedereen kan én wil doorgroeien. We willen dat iedereen zich medeverantwoordelijk en betrokken voelt, maar ook genoeg tijd overhoudt voor alle belangrijke dingen die je graag naast je werk doet.

Daarom zijn je werktijden en dagen flexibel in te delen en zorgen we voor een goede teamspirit met vrijdagmiddagborrels en regelmatig leuke teamuitjes.

Dit is jouw traineeship bij Finc

  • Maatwerk: samen met jou bepalen we je leerdoelen en de modules die je volgt tijdens je traineeship.
  • Ambitieus: Bij Finc gaat werken en ontwikkelen echt samen. Er zijn volop mogelijkheden om door te groeien.
  • Leuk: het werk, de klanten, je collega’s en de teamuitjes zorgen ervoor dat vertellen over je baan nooit meer saai is.

Meer weten? Zo ga je met ons in gesprek

Wil je meer weten over het traineeship of ben je benieuwd naar onze cultuur? In een persoonlijk gesprek vertellen we je graag meer. Ook ben je van harte welkom om een dagdeel mee te lopen met ons kantoor!

Laat je gegevens achter in het formulier, Richard neemt zo snel mogelijk contact met je op. Liever zelf bellen of een berichtje sturen? Je bereikt Richard via 06 22 90 88 53 of mail naar richard@fincaccountants.nl

kom in contact!

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?