Vacature FYEO

OK-Assistent oogkliniek

Stel je voor: gewoon weer zelf alles kunnen zien. Op eigen kracht. Zonder bril of lenzen. Dat is wat jij onze cliënten biedt. Jij helpt hen voor eens en voor altijd afscheid te nemen van die bril in onze gloednieuwe kliniek in Arnhem die eind 2023 de deuren opent.

Een functie met impact: een leven zonder bril

Je ogen zijn misschien wel je kostbaarste bezit; je gebruikt ze namelijk de hele dag door. Als OK-assistent begrijp je dan ook goed dat het best spannend is, zo’n operatie aan je ogen. Jij zorgt ervoor dat onze OK’s veilig en volgens de juiste protocollen zijn ingericht. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten, bedienen, controleren, voorbereiden en aanvullen van alle kerntaken op de OK. Als uitvoerend specialist maak jij de ingeplande chirurgische ingrepen mogelijk. Alles voor een goed geoliede machine, want dat hoort de OK tenslotte te zijn. Een flinke verantwoordelijkheid, maar wel eentje die je vol zelfvertrouwen uitvoert. 

Ook heb je verantwoordelijkheden als omloop-assistent: je begeleidt cliënten in de OK en zorgt voor alle steriele en niet-steriele handelingen tijdens een behandeling. 

Om succesvol te zijn in deze rol, doe je de nodige kennis en vaardigheden op tijdens een uitgebreide inwerkperiode. Je kijkt mee op elke afdeling en wordt gekoppeld aan een buddy, zodat je optimaal wordt begeleid totdat je geheel zelfstandig alle taken kunt uitvoeren.

We zien goed wat jij waard bent

In de OK is het hard werken; het is niet zomaar een baan. Elke dag is anders en juist dat maakt je rol als OK-assistent zo mooi. Er zijn telkens nieuwe uitdagingen waar jij je op kunt focussen, zoals specialistische behandelingen of werken in onze laserkliniek. 

En de voordelen? Die zijn als volgt:

  • Werken in reguliere diensten doordeweeks, zonder weekend-, avond- of oproepdienst
  • Een mooi salaris tussen de € 3.170 en € 4.698 bruto per maand bij 40 uur per week
  • 26 verlofdagen bij 40 uur p/w en de mogelijkheid om meer verlof bij te kopen
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • De mogelijkheid om trainingen en workshops te volgen in onze eigen Eyecademy om jezelf verder te ontwikkelen
  • Deelname aan de pensioenregeling bij het Pensioenfonds Detailhandel, waarbij wij 75% van de premie op ons nemen
  • Een NS-Business Card of een reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Ontzettend lekkere koffie en dagelijks vers fruit

Nieuwe state-of-art kliniek

De verveling slaat dan ook niet snel toe, zeker niet in onze state-of-the-art kliniek in Arnhem waar je gaat werken met de nieuwste technologieën en apparatuur. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan deze kliniek en samen met het team je stempel te drukken. Ongeacht hoe groot we worden als bedrijf, je ervaart bij ons altijd het familiaire gevoel en de leuke klik die iedereen met elkaar heeft. We besteden extra aandacht aan het vieren van de mooie momenten, zoals verjaardagen en behaalde successen.

Een specialist van OK-kwaliteit. Dit ben jij.

In elke OK draait het om ijzersterk teamwerk. Alleen dan kunnen we onze cliënten zo goed mogelijk helpen. Alles gebeurt in een hoog tempo en je functioneert als vertrouwenspersoon naast de specialist. Daarom zoeken we iemand die assertief is en doorpakt. Stevig in je schoenen staan is belangrijk, net zoals flexibel omgaan met behandelingen die verschuiven of last-minute wijzigingen. En doordat je zo nauwgezet met cliënten omgaat, is een open en hartelijke uitstraling onmisbaar om vertrouwen en rust op te wekken. 

En verder?

 • Een diploma als OK-assistent
 • Logistiek talent en gestructureerd
 • Nauwkeurig en gefocust op details
OK-assistente FYEO oogkliniek

Eerst eens kennismaken?

Over ons

FYEO is de grootste privékliniek op het gebied van brilvervangende chirurgie in Nederland. Samen hebben we inmiddels ruim 50.000 mensen van hun bril of lenzen afgeholpen. Het acroniem FYEO staat voor For Your Eyes Only en dat is niet zomaar: we geloven dat elke cliënt en daarmee ook elk oog uniek is. De afgelopen jaren zijn we uitgebreid naar 9 klinieken door heel Nederland met zo’n 200 medewerkers. Daar houdt onze ambitie niet op: we hebben jou nodig om onze oogkliniek in Arnhem mee uit te bouwen.

Over Fyeo OK-assistent
0
Oogklinieken
0
Gespecialiseerde oogartsen
0
Gedreven medewerkers
> 0
Geholpen cliënten

openen wij jouw ogen?
bouw mee met fyeo!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?