Podcast

Vacature Optometrist FYEO oogkliniek

Laat je meenemen in de wereld van refractiechirurgie...

In “Een centimeter breed maar een kilometer diep” nemen onze professionals je mee in de wereld van refractieve oogzorg, waardoor jij oog in oog komt te staan met alle in and outs van dit mooie vakgebied. Luister de afleveringen en laat je ogen openen. 

Aflevering 1: Proloog

In de eerste aflevering trappen we af met COO Niels de Wildt en Oogarts Frank Kerkhoff die je meer vertellen over oogkliniek FYEO en het fascinerende domein van de refractiechirurgie. Waar in deze aflevering gesprekken een centimeter breed gaan, volgen in de komende drie afleveringen gesprekken van een kilometer diep. Hier zullen meerdere optometristen je inspireren met de meest boeiende casisitieken van het vak.

Dus, luister vooral verder en laat je ogen openen.

Aflevering 2: Oog op lens implantatie als optometrist

Klaar om jouw kennis als (toekomstig) optometrist naar nieuwe hoogten te tillen? In aflevering 2 van ‘Een centimeter breed maar een kilometer diep’ nemen podcasthost Niels en optometrie professionals Carolien en Joyce je mee in de wereld achter de Replace Lens. Ontdek de aflevering hier!

Podcast Optometrist FYEO Oogkliniek

Na het luisteren van de podcast benieuwd hoe ook jij kan bijdragen in de refractieve oogzorg? Bekijk onderstaande vacature!

Vacature

OPTOMETRIST OOGKLINIEK

Elk paar ogen is uniek. Scherp zien is belangrijk om gewoon alle dagelijkse dingen te kunnen doen. Autorijden, sporten, klussen en simpelweg de krant lezen zonder bril of lenzen. Een leven zonder bril, dat is waar we naar streven. En daar hebben we jou bij nodig in onze gloednieuwe kliniek in Arnhem.

Solliciteer direct

Beter zien begint bij jou: dit ga je doen in onze kliniek

Een leven zonder bril of contactlenzen. Dat is wat jij onze cliënten biedt. Van het laseren van ogen tot lensimplantatie, we hebben alle mogelijke oogbehandelingen in huis. Dankzij jou kunnen onze cliënten voor eens en voor altijd afscheid nemen van hun bril of lenzen. Als optometrist voer je zelfstandig controles uit na een behandeling bij een van onze oogartsen. Je begeleidt cliënten en informeert ze over de verdere behandeling, schakelt met ons team van oogartsen en verricht zelfstandig onderzoek. 

Goed om te weten is dat je dit altijd doordeweeks doet, volgens een goed ingeplande agenda. Zo weet je altijd hoe je dag eruitziet en kun jij je volledig focussen op het goed informeren van onze cliënten, zodat ze precies weten wat ze kunnen verwachten. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig behandelingen op te stellen, iets wat vaak in ziekenhuizen niet zo is. Ook werk je op een vaste standplaats in Arnhem, waar momenteel gebouwd wordt aan onze state-of-the-art kliniek met 2 hypermoderne OK’s en een team van zo’n 70 medewerkers.

Nieuwe state-of-the-art kliniek

In onze state-of-the-art kliniek in Arnhem ga je werken met de nieuwste technologieën en apparatuur. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan deze kliniek en samen met het team je stempel te drukken. Ongeacht hoe groot we worden als bedrijf, je ervaart bij ons altijd het familiaire gevoel en de leuke klik die iedereen met elkaar heeft. We besteden extra aandacht aan het vieren van de mooie momenten, zoals verjaardagen en behaalde successen.

Wij zien wat jij wilt zien

Klein begonnen en zo gegroeid dat we nu met zo’n 200 medewerkers meer dan 50.000 mensen van hun bril of lenzen hebben afgeholpen. Bij FYEO vinden we het niet alleen belangrijk dat onze cliënten goed zicht hebben, ook voor onze eigen mensen houden we onze ogen goed open. Velen vinden ons een warm bad waar je in terechtkomt. Onze sfeer is gemoedelijk en persoonlijk; we werken echt met elkaar samen en hebben alles zo ingericht dat we snel en effectief kunnen werken. Dankzij ons inwerkprogramma in onze kliniek in Eersel of Amsterdam raak je vertrouwd met alle verantwoordelijkheden van je functie. 

Waarom werken in onze oogkliniek?

  • Werken in reguliere diensten doordeweeks, zonder weekend- of avonddiensten
  • Een mooi salaris tussen de € 3.426 en € 5.702 bruto per maand bij 40 uur per week
  • 26 verlofdagen bij 40 uur p/w en de mogelijkheid om meer verlof bij te kopen
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • De mogelijkheid om trainingen en workshops te volgen in onze eigen Eyecademy om jezelf verder te ontwikkelen
  • Mooie vooruitzichten: je kunt doorgroeien naar een senior positie waarin je mentor wordt voor junior optometristen en een sleutelrol speelt bij complexere casuïstiek 
  • Jaarlijks uitjes met het bedrijf en je team, maandelijkse traktaties en de mogelijkheid om leuke cursussen te volgen
  • Deelname aan de pensioenregeling bij het Pensioenfonds Detailhandel, waarbij wij 75% van de premie op ons nemen
  • Een NS-Business Card of een reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Ontzettend lekkere koffie en dagelijks vers fruit

De specialist die zelfstandig bij ons aan de slag gaat

Iedereen die bij ons werkt, weet als geen ander dat ogen een kostbaar bezit zijn. Een behandeling is immers best spannend. We zoeken daarom een optometrist die enthousiast en geduldig is. Iemand die sociaal sterk is, precies weet hoe je informatie het beste kunt overbrengen en anderen goed op hun gemak kunt stellen. Je staat stevig in je schoenen en kunt onafhankelijk en nauwkeurig je werkzaamheden verrichten, waarbij je altijd onze cliënten centraal stelt. 

En verder?

 • Een diploma Optometrie
 • Ervaring als optometrist in een kliniek of ziekenhuis
 • Kennis van refractiechirurgie of de wens om je hierin verder te ontwikkelen

Solliciteer direct

Over ons

FYEO is de grootste privékliniek op het gebied van brilvervangende chirurgie in Nederland. Het acroniem FYEO staat voor For Your Eyes Only en dat is niet zomaar: we geloven dat elke cliënt en daarmee ook elk oog uniek is. De afgelopen jaren zijn we uitgebreid naar 9 klinieken door heel Nederland met zo’n 200 medewerkers. Daar houdt onze ambitie niet op: we hebben jou nodig om onze oogkliniek in Arnhem mee uit te bouwen. Benieuwd naar alle ins en outs in de wereld van refractieve oogzorg?

Over FYEO Optometrist
0
Oogklinieken
0
Gespecialiseerde oogartsen
0
Gedreven medewerkers
> 0
Geholpen cliënten

Zie jij jouw toekomst bij ons?
VERSTERK ONS TEAM in Arnhem!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?