Vacature Holland Security Group

evenementen beveiliger

Ervaar de vrijheid om te werken waar en wanneer jij dat wilt, bij een organisatie waar Brabantse gastvrijheid én gezelligheid voorop staan. Bij Holland Security Group werk je daar waar het gebeurt, Van evenementen tot festivals. Het zijn mensen zoals jij die ervoor zorgen dat deze evenementen in goede banen geleid worden.

Altijd werk voor iedereen

Beveiliger op een festival worden? Of je nu een leuke bijbaan zoekt als student, je dit naast je huidige baan wilt doen in het weekend of fulltime aan de slag wilt bij HSG. Het is allemaal mogelijk.

“HSG is er precies op die momenten dat het nodig is.
Precies op de plek waar het nodig is. Altijd.”

Samen zorgen we ervoor dat een evenement of festival in goede banen geleid kan worden. Als Event Security Officer (ESO) vervul je een belangrijke rol door iedereen welkom te heten  en fungeer je als aanspreekpunt voor bezoekers van het evenement. Jij ziet elk risico als een kans om te schitteren. Je weet risico’s feilloos in te schatten en hebt een signalerende functie. 

Je kan ingedeeld worden in een breed scala van werkzaamheden, variërend van het bewaken van de frontstage tot het beheren van backstage-ruimtes en het uitvoeren van toegangscontroles. Je werkt nooit alleen, maar maakt deel uit van een warm en gezellig team.

Jij bent HSG

Wij zoeken teamspelers en doeners die evenementen en festivals een stukje veiliger willen maken. Iemand die zich tijdens elke situatie professioneel en vriendelijk op kan stellen en er met zijn of haar sociale, communicatieve skills een veilige en gezellige sfeer weet te creëren. Met een scherp oog houd je de boel goed in de gaten, zodat je snel kunt handelen bij incidenten.

En verder:

  • Je bent minimaal 18 jaar oud 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Je bent minimaal één weekend in de maand beschikbaar om te werken 

Geen ervaring? Geen enkel probleem. Wanneer je nog niet in het bezit bent van de juiste diploma’s betalen wij jouw opleiding tot Event Security Officer (ESO).

Jij weet van aanpakken 100%

Dit bieden wij jou

Wij onderscheiden ons door een informele en gezellige werksfeer, oftewel onze Brabantse gezelligheid. Bij Holland Security Group ben je niet zomaar een medewerker, maar willen we je echt leren kennen. Wij bieden een warme en gastvrije omgeving waarin jij je direct thuis zal voelen. Samen met jou werken we op de tofste evenementen en festivals als 7th Sunday, Dance Valley, Zwarte Cross en Paaspop.

Wat nog meer?

  • Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens je werkdagen, van lunch en diner tot worstenbroodjes en frisdrank. 
  • Een uurloon tussen de €14,00 en €19,00 per uur (incl. vakantiedagen en vakantietoeslag).
  • Flexibele werkuren.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Mogelijkheid tot het volgen van interne en externe trainingen.

Solliciteer direct

Over HSG

Dat wij uit Brabant komen heeft zo z’n voordelen. Brabanders zijn namelijk gezellig, gastvrij en gemoedelijk. Eigenschappen die wij zoveel mogelijk toepassen in ons dagelijks werk. Met 250+ medewerkers beveiligen we grote evenementen, bedrijven en particulieren. Juist die diversiteit maakt dat wij elke dag vol enthousiasme aan het werk gaan. Wil je meer weten over ons bedrijf? Bel ons gerust voor meer informatie. Dat vinden wij altijd erg leuk! Ons telefoonnummer is 085 – 27 35 880.

0
Succesvolle evenementen
0
Gedreven werknemers
0
Intern opgeleide beveiligers
0
Brabantse worstenbroodjes

WAAR WACHT JE NOG OP?
VERSTERK ONS TEAM!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?