Vacature Holland Security Group

Manguarding

Ben jij een alert en daadkrachtig persoon die snel verdachte situaties kan waarnemen en daarop kan handelen? Zie jij een gebouw als een plek vol kansen en mogelijkheden en wil jij een belangrijke rol spelen in het handhaven van veiligheid? Bij Holland Security Group werk je daar waar het gebeurt.

Pak je kans,
ga aan de slag als beveiliger

Als objectbeveiliger zorg jij ervoor dat alles soepel verloopt op de locatie waar je werkzaam bent. Je bent het eerste aanspreekpunt bij mogelijke incidenten en weet op een duidelijke en respectvolle manier met mensen om te gaan. Jouw verantwoordelijkheden zijn divers en omvatten onder andere het controleren van in- en uitgaande goederen, het uitvoeren van visitaties, het registreren van bezoekers en het uitvoeren van controle- en sluitrondes.

Ben jij liever onderweg en houd je van auto rijden? Ga dan aan de slag als mobiele surveillant. Je bent verantwoordelijk voor het handhaven van een veilige omgeving rond terreinen en gebouwen en reageert snel op alarmmeldingen.

In beide functies speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van producten, medewerkers, bezoekers en gebouwen. Door jouw alertheid en vakkundigheid draag je bij aan een veilige omgeving waarin iedereen zich beschermd voelt.

Als beveiliger bij HSG heb je de mogelijkheid om te werken aan afwisselende taken met veel verantwoordelijkheid. Jouw scherpe observatievermogen en proactieve houding maken echt het verschil.

Jij bent HSG

Wij zoeken beveiligers die begrijpen hoe belangrijk het is om een veilige omgeving te creëren. Iemand die een object ziet als een plek vol kansen en uitdagingen, maar ook wil bijdragen aan de gezelligheid binnen onze organisatie. Als beveiliger kun jij hier je balans in vinden.

En verder:

  • Je hebt een MBO-2 beveiliger diploma
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Je beheerst de Nederlandse taal
Jij grijpt iedere kans aan 100%

Dit bieden wij jou

Wij onderscheiden ons door een informele en gezellige werksfeer, oftewel onze Brabantse gezelligheid. Bij HSG ben je niet zomaar een medewerker, maar willen we je echt leren kennen. Wij bieden een warme en gastvrije omgeving waarin jij je direct thuis zal voelen. 

Wat nog meer?

  • Een uurtarief tot €21,00 per uur (incl. vakantiedagen en vakantietoeslag)
  • Onregelmatigheidstoeslag (ORT)
  • Flexibele werkuren
  • Reiskostenvergoeding
  • Mogelijkheid tot het volgen van interne trainingen.

Solliciteer direct

Over HSG

Dat wij uit Brabant komen heeft zo z’n voordelen. Brabanders zijn namelijk gezellig, gastvrij en gemoedelijk. Eigenschappen die wij zoveel mogelijk toepassen in ons dagelijks werk. Met 250+ medewerkers beveiligen we grote evenementen, bedrijven en particulieren. Juist die diversiteit maakt dat wij elke dag vol enthousiasme aan het werk gaan. Wil je meer weten over ons bedrijf? Bel ons gerust voor meer informatie. Dat vinden wij altijd erg leuk! Ons telefoonnummer is 085 – 27 35 880.

0 +
Verschillende objecten
0
Gedreven werknemers
0
Veilige situaties gecreëerd
0
Gezellige dagen per jaar

WAAR WACHT JE NOG OP?
VERSTERK ONS TEAM!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?