Vacature Imek Coating

Poedercoater

Yes, weer een mooi staaltje vakmanschap! En teamwork. Want daar draait het bij ons om. Samen voorzien we echt van alles van een mooie poedercoating in elke RAL-kleur die er maar is. Heb jij een mbo-niveau 2-diploma, ben je graag met je handen bezig en houd jij van afwisselende dagen en werkzaamheden? Start als productiemedewerker en laat je opleiden tot poedercoater!

Benieuwd hoe werken bij Imek eruit ziet?

Je start bij ons als productiemedewerker, waarbij je veel verschillende dingen doet en leert over ons bedrijf. Je wordt bijvoorbeeld betrokken bij werkzaamheden in het magazijn en in de voorbereidingen van het gehele proces van poedercoating. Wanneer je dit onder de knie hebt, leiden we je graag op tot poedercoater. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk de video en lees hieronder verder!

Poedercoaten is een vak en dat leren we je graag

Als je ons bedrijf goed kent, ongeveer na een jaar, word je intern wegwijs gemaakt in de wereld van poedercoaten. Daarna start je met een cursus waarin de theorie rondom poedercoaten wordt behandeld. In totaal zijn er drie niveaus te behalen in de functie als poedercoater. De theorie die je tijdens deze cursussen opdoet, kan je meteen in praktijk brengen tijdens het werk. Zo groei jij in ervaring én salaris.

Lijkt het jou leuk om iets nieuws te leren en deze uitdaging aan te gaan?

Dit is wie we zoeken

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Een motto dat in onze werkplaats geldt. Daarom zoeken we iemand die wel van een lolletje met collega’s houdt. Ervaring in het vak is niet nodig: we leiden je namelijk zelf op tot volwaardig poedercoater. Wel is het belangrijk dat je interesse hebt in techniek en het leuk vindt om met robots aan de slag te gaan. Vrijwel al onze collega’s komen uit de regio, dus bij voorkeur woon je binnen een straal van zo’n 15 tot 20 kilometer van Helmond.

Jouw baan als poedercoater betreft een fulltime dienstverband van 38 uur. Een werkdag is bij ons 9 uur, maar daarvoor in de plaats heb je om de week een hele dag vrij.

Zo geven we jouw functie kleur

Allround poedercoater ben je niet in één dag. Daarom volg je een door ons gefinancierde opleiding tot poedercoater inclusief diploma én word je intensief begeleid op de werkvloer. Zo ben je er binnen een paar maanden helemaal klaar voor en kun je zelfstandig poedercoaten.

Wist je bijvoorbeeld dat:

  • we hele korte lijntjes hebben, waardoor alles snel is geregeld;
  • de meesten al wat langer bij ons werken en er weinig verloop is;
  • we een compact en gezellig team hebben, en dat onze werkvloer zo is ingedeeld dat we elkaar altijd goed kunnen zien en kunnen bijspringen als dat nodig is;
  • we regelmatig met z’n allen wat leuks gaan doen en er wat lekkers bij hoort als we goed draaien;
  • je van ons een marktconform salaris krijgt en goede arbeidsvoorwaarden;
  • we een van de weinige bedrijven zijn waar je gewoon doordeweeks werkt en je om de week een dag vrij hebt.
Gefinancierde opleiding
Begeleiding op de werkvloer

Laat je gegevens achter

Over Imek Coating

Dé specialist in poedercoating, dat zijn wij. Door de jaren heen hebben we een voorliefde ontwikkeld voor het poedercoaten van allerlei producten, waaronder IT-apparatuur, meubilair, winkelinterieurs en verlichting. Vooral seriematige orders, maar ook kleine series en zelfs enkele stuks. Dankzij onze moderne installatie, deskundig personeel en strakke planning bieden we maximale kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Frank

Eén van onze poedercoaters

“Ik heb binnen Imek de kans gekregen om door te groeien in het vak poedercoaten. Het leuke is dat ik ben begonnen met een heel andere functie en daarna steeds meer mogelijkheden kreeg, zoals een opleiding tot poedercoater. Er komt best wat kijken bij het instellen van de machine voor het poedercoaten. Het leukste is als er ook een deel handmatig spuitwerk bij zit, daar haal ik echt voldoening uit.

Het leuke aan werken bij Imek? Dat je zoveel afwisseling hebt in je werk en dat we er met z’n allen als team voor gaan.”

Tesfalem

Zorgt voor het afhalen en inpakken van diverse producten

“Het is voor mij heel leuk om bij Imek te werken. Het is gezellig, ik heb leuke collega’s en vind het werk fijn. Ik heb een mooie kans bij Imek gekregen, ze zien echt mijn meerwaarde. Iedereen is welkom bij Imek!”

Frank

Onze expeditie man

“De sfeer bij Imek is heel goed. We hebben het heel gezellig met collega’s onderling en daarnaast krijg ik veel vrijheid binnen mijn functie. Juist omdat Imek zo’n platte organisatie is werk ik hier met heel veel plezier. Het voelt hier echt als een familiebedrijf, we helpen elkaar en hebben korte lijntjes.”

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?