Vacature IrisZorg

Verzorgende IG

Ben jij een gedreven verzorgende IG met een passie voor het welzijn van cliënten? Als Verzorgende IG verleen je zorg aan cliënten met sociaal, psychisch/psychiatrisch, of somatisch disfunctioneren door verslavingsproblemen. De uitdaging is groot, maar de voldoening nog groter.

Jouw uitdaging en missie: cliënten helpen hun gezondheid in eigen hand te nemen

Afwisseling, flexibiliteit en een zeer diverse cliëntengroep. Als verzorgende IG sta je dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Hierin staat het begeleiden en aansturen van cliënten centraal en is het verzorgen en verplegen een veel minder grote taak. Verpleegtechnische handelingen zijn dan ook veel minder zwaar dan in bijvoorbeeld de ouderenzorg. Cliënten zijn fysiek minder afhankelijk en hebben juist baat bij mentale hulp. Samen bereiken jullie (kleine) persoonlijke doelen. Cliënten hebben vaak weinig of geen familie. Jij biedt daarom een luisterend oor, je bouwt een vertrouwensband op met de cliënt, waarbij natuurlijk humor niet mag ontbreken!

Flexibel, empathisch en begaan: dit ben jij

Bij Iriszorg bieden we op maat gemaakte zorg waar we niet alleen naar de fysieke gezondheid kijken, maar ook naar het emotionele en sociale welzijn van onze cliënten. Als verzorgende IG heb je een cruciale rol. Je bewaakt de ADL-taken, biedt begeleiding en ondersteunt bij ziekenhuisafspraken. Ook stel je samen met cliënten kleine doelen op en houd je het zorgplan bij. Daarnaast organiseer je leuke uitjes, zoals samen pannenkoeken eten of een ijsje halen, om even te ontspannen en een leuke tijd te hebben.
We vinden het belangrijk dat je als verzorgende IG sterk in je schoenen staat. Cliënten zijn soms onvoorspelbaar, waardoor je dagelijks voor uitdagingen komt te staan. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden en empathie weet jij hoe je het beste met deze uitdagingen om kan gaan. Jij bent flexibel, kan snel schakelen en hebt ook wat extra geduld wanneer dit van je verlangd wordt.

Wat nog meer

  • Diploma Verzorgende IG
  • Je voelt je uitgedaagd door de complexe problematiek van onze doelgroep binnen de verslavingszorg
  • Je ontwikkelt je graag en zet jouw ontwikkeling in voor innovatie
  • Je kunt bij indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) verstrekken
Je bent communicatief sterk 100%
Je staat stevig in je schoenen 100%

Hard werken én werken met je hart: dit is werken bij IrisZorg

We focussen ons op de lange termijn bij onze cliënten. Dat doen we ook bij onze eigen mensen. Je komt terecht in een hele hechte groep die je de ruimte en tijd geeft om jezelf als persoon en als verzorgende IG te ontwikkelen. Jij geeft kleur aan jouw werk. Wij geloven in de kracht van elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden. We ondersteunen jou in je carrièrepad en daar horen natuurlijk ook doorgroeimogelijkheden bij.

En verder:

  • Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Sociaal Werk schaal 5, met een bruto maandsalaris tussen de €2.306 en €3.284 (ob.v. 36 uur) op basis van ervaring
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Afhankelijk van jouw wensen een contract van 24 tot 32 uur per week
  • Een dynamische werkomgeving waar we op kwalitatief hoog niveau integrale zorg bieden aan onze cliënten

Solliciteer direct

Ontmoet jouw toekomstige collega's!

Ilona

Echt geen dag is voor mij hetzelfde, dat vind ik heel uitdagend. Als ik mijn dag start kan het rustig zijn, maar er kan ook een bepaalde onrust heersen. Hier pas ik mijn dag op aan. Cliënten voelen zich nou eenmaal niet elke dag hetzelfde en dat zorgt ook regelmatig voor onvoorspelbare situaties. Ik vind het daarom heel belangrijk dat je sterk in je schoenen staat als verzorgende IG!

Lotte

Ik werk nu 10 jaar bij IrisZorg. Ik ben gestart als helpende en intern doorgegroeid naar de functie verzorgende IG. Werken in de verslavingszorg blijft voor mij super uitdagend en interessant. Ik vind het dan ook heel leuk om mezelf te blijven ontwikkelen. Als je je proactief en leergierig opstelt, zijn er altijd kansen om jezelf verder te ontwikkelen binnen IrisZorg.

Nancy

Humor staat bij mij bovenaan! Het is voor mij een belangrijke manier om een band op te bouwen met cliënten. Natuurlijk is het ook serieus, maar de afwisseling hierin is heel belangrijk. Ik vind het belangrijk dat iedereen mag zijn wie hij/zij is, als collega’s maar zeker ook cliënten. Het fijne aan de verslavingszorg vind ik dat je naast het bewaken van ADL en medische zorg, je ook veel begeleiding biedt aan cliënten. Ook zijn de verpleegtechnische handelingen veel minder zwaar dan in bijvoorbeeld de ouderenzorg.

Over IrisZorg

We willen dat cliënten weer plezier hebben in hun leven. Dat ze er weer bij horen in de samenleving. Dat ze ertoe doen en mogen zijn wie ze zijn. Bij IrisZorg behandelen we verslavingen, soms in combinatie met maatschappelijke begeleiding. Ook bieden we trajecten in opvang, wonen, werken, activiteiten & leren, preventie en verslavingsreclassering. Dit alles doen we op een van onze locaties in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Help jij mensen hun eigen identiteit hervinden en opbouwen?

Versterk ons team!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?