Vacature Kraakman

magazijn medewerker

Als magazijnmedewerker ben jij de motor van ons magazijn. Jij gaat over onze onderdelen en staat onze klanten proactief te woord. Lees hier meer.

Het magazijn als middelpunt: jouw functie

Jij bent de onmisbare link die verantwoordelijk is voor de onderdelenstroom en ons magazijn. Je weet precies wat er belangrijk is omtrent voorraadbeheer, controle, netheid en orde. Werken in ons magazijn is geen ouderwets en stoffig baantje, maar een baan die volop in ontwikkeling is. We nemen je graag mee in onze vakspecifieke kennis. Door jouw affiniteit met landbouw en techniek voorzie jij zowel klanten als  je collega’s van het juiste advies.

Dit ga je zoal doen:

 • Inruimen, herverdelen en uitgeven van alle onderdelen aan klanten via de balie in de showroom, de werkplaats en per post
 • Klanten voorzien van het juiste advies aan de balie, telefonisch of via e-mail
 • Laden, lossen, sorteren en verwerken van nieuwe onderdelen
 • Bijhouden van de administratie: is de voorraad op orde en staat alles goed geregistreerd in ons systeem?

5 redenen om voor Kraakman te kiezen

 • Een goed salaris inclusief 27 vakantiedagen en deelname aan het pensioenfonds PME? Geregeld!
 • Een keer eerder weg voor een voetbalwedstrijd of speciaal event? Dat kan.
 • Een dag eerder met vakantie omdat dit beter uitkomt? Geen probleem.
 • Gebruikmaken van onze spullen om de uitlaat van je eigen auto te vervangen? Natuurlijk.
 • Hobbymatig sleutelen in onze werkplaats? Ga je gang.
 • Gesponsord worden als deelnemer aan ons trekkertrek team? Doen we.

Dit ben jij

We zoeken iemand die secuur werkt en processen op de juiste manier naleeft. Jouw doel is om onze klanten vooruit te helpen, je denkt daarom graag actief mee met onze klanten. Jij kunt goed inspelen op wat onze klanten nodig hebben en weet als geen ander dat de juiste dosis empathie bij drukke klanten zorgt voor wat meer rust. We hebben eigenlijk een in- en aanpakker nodig: iemand die slimme routes kan bedenken om ons magazijnbeheer elke dag een beetje beter te maken.

Dit vul je aan met:

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Affiniteit met de landbouw en techniek en een goed gevoel voor logistieke processen
 • Communicatieve vaardigheden en een flexibele instelling
Communicatief sterk 100%
Passie voor techniek 100%
Harde werker 100%

Klik rechtsonder op het WhatsApp logo en vraag direct aan onze recruiter wat jij als magazijnmedewerker bij Kraakman kan verdienen!

Solliciteer direct

Het allermooiste aan een Kraakman magazijn runnen?

Dat je met jouw kennis en kunde een klant enorm vooruit kunt helpen. Een klant heeft vaak een probleem waardoor hij of zij niet verder kan. Dankzij jouw hulp kan de klant binnen no-time weer aan de slag.

Stel: het is mei, de zon staat hoog aan de hemel, maar morgen wordt er regen voorspeld. Een klant is het hooi binnen aan het halen, maar wanneer het echt dreigt te gaan regenen gaat zijn machine kapot. Hij komt nogal geïrriteerd en teleurgesteld aan de balie, want er is nog veel werk voor het begint te regenen. Jij gaat met hem het gesprek aan en weet vertrouwen te wekken en hem gerust te stellen. Ook voorzie je hem van advies en het juiste onderdeel, waardoor de klant weer snel aan de slag kan.

Over Kraakman

We zijn een dynamisch, ambitieus bedrijf in de agrarische en groensector, en werken met premium merken, zoals John Deere en STIHL, voor verkoop, onderhoud en reparatie. Ons doel is het leveren van creatieve en innovatieve oplossingen, waarbij onze focus ligt op de veranderende wensen en behoeften van onze klanten en fabrikanten.

Versterk ons team

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?

Chat openen
1
Ben jij benieuwd wat je bij ons kan verdienen? Neem contact op met onze recruiter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! Je ontvangt meteen een voorstel op maat op basis van jouw ervaring en kennis.