Vacature Kraakman

Monteur Landbouw mechanisatie

Sleutelen aan topmerken als John Deere en AVR? Zet je passie voor landbouw in en word monteur landbouwmechanisatie bij Kraakman. Benieuwd naar jouw salarisindicatie? WhatsApp ons!

Dit is werken bij Kraakman:

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren, aanpassen, keuren en afleveringsklaar maken van het grootste aanbod landbouwmachines en GPS-apparatuur in Nederland. Dat is niet niks. Je werkt aan grote A-merken zoals John Deere, SiloKing en AVR, wat je werk een stuk fijner maakt. Onze samenwerking met John Deere is sterk: je hebt een goede organisatie om op terug te vallen, onderdelen worden razendsnel geleverd en je wordt meteen te woord gestaan als je er even niet uitkomt. Dit zorgt ervoor dat jij en onze klanten altijd door kunnen. Als monteur heb je volop contact met klanten. Je zit immers de helft van de tijd op locatie bij klanten voor het onderhouden van machines en het oplossen van storingen.

  • Uitdagend: je werkt met topmerken als John Deere en plukt ook de vruchten van onze nauwe samenwerking met hen.
  • Afwisselend: de ene keer werk je aan trekkers en combines, de andere keer weer aan zaaimachines en kopeggen. In onze werkplaats of op locatie bij klanten.
  • Lonend: naast goede arbeidsvoorwaarden kom je terecht in een gezellig team dat bestaat uit jonge enthousiastelingen en meer ervaren specialisten.

5 Redenen om voor Kraakman te kiezen

  • Je sleutelt aan premium merken zoals John Deere en profiteert van onze nauwe samenwerking. Zo kun je altijd snel door met je werk en ligt de klant nooit stil.
  • Je hebt veel afwisseling in je werk, waarbij je voldoende verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt om je werkzaamheden uit te voeren.
  • Qua salaris zorgt Kraakman ervoor dat je goed aanbod krijgt. Daarnaast heb je ook de voordelen van een CAO (Metalektro). Zo krijg je bij ons 27 vakantiedagen, korting op een aantal zorgverzekeringen en neem je deel aan het pensioenfonds PME.
  • Je kunt je specialiseren met behulp van opleidingen of cursussen. Ook hebben we enorm veel kennis in huis die we graag met je delen.
  • Je komt terecht in een gezellig team dat onderling goed op elkaar is ingespeeld en regelmatig met elkaar de dag goed afsluit na werktijd.

Goed gereedschap is het halve werk

Vind jij net als wij dat de agrarische sector veel moois te bieden heeft en houd je ervan om te sleutelen aan machines van premium merken als John Deere? We zoeken een monteur met een mbo-diploma niveau 3 of 4 in de richting werktuigbouwkunde, landbouwmechanisatie, hydrauliek of elektra. Iemand die van techniek houdt en precies te werk gaat. Jij bent namelijk pas tevreden als het werk goed is gebeurd en onze machines weer naar behoren werken. Ook weet je goed hoe je met onze klanten moet omgaan als je op locatie werkt. Sociaal zijn is dan ook belangrijk.

Passie voor techniek 100%
Harder werker 100%

Klik rechtsonder op het WhatsApp logo en vraag direct aan onze recruiter wat jij als monteur bij Kraakman kunt verdienen!

Ontvang jouw salaris indicatie

Kraakman Reusel

Onze is gespecialiseerd in John Deere machines, zo is de 6-cilinder trekker gemeengoed hier. We werken daarnaast veel aan zelfrijdende machines. Met klanten in de agrarische- en grondverzet sector, zie je hier regelmatig een hakselaar, aardappelrooier of zelfrijdende veldspuit voorbij komen. Verder houden we ons ook veel bezig met beregeningssystemen, GPS-systemen en het verkopen en onderhouden van tuin- en parkmachines. 

Gezelligheid op de werkvloer, op iedere hoek een koffiezetapparaat met goede koffie en een nieuwe werkplaats mét koeling zijn typische kenmerken voor deze vestiging met 30 collega’s.

Regio Zuid-Holland

Sietse: “Onze machines hebben meer techniek dan een Mercedes. Werken met John Deere is fijn, omdat het een goed en betrouwbaar merk is.”

Kraakman is een grote organisatie, waardoor wij altijd een voorraad hebben met reserve machines. Dat werkt zowel voor de klant als voor ons prettig. Als ik bij een klant kom die een storing heeft die niet binnen een ochtend op te lossen valt, kan ik een reserve machine regelen. Zo kan de klant verder met z’n werk en kan ik op het gemakje in de werkplaats mijn klus afmaken.

Regio Noord-Holland

Martijn: “Je kan als monteur sleutelen aan auto’s, boten of motors, maar niets is zo mooi als sleutelen aan een John Deere.”

Op dit moment volg ik via Kraakman mijn studie. Hier leer ik alles over John Deere’s, van hydrauliek tot de nieuwste ontwikkelingen van de GPS. We hebben een hecht team waarin we echt voor elkaar klaarstaan. Dat merk ik bijvoorbeeld in de ondersteuning die ik krijg van mijn collega’s.

Regio Zeeland

Daan: “Het gevoel wat je krijgt wanneer je een John Deere ziet rijden en je weet dat je die trekker in onderhoud hebt, dat is gewoon vet!”

Al heel mijn hele leven ben ik bezig met trekkers, ik ben opgegroeid met John Deere’s. Samen met de buren boeren we hobbymatig en sleutelen we regelmatig aan trekkers. Het was voor mij dan ook een logische stap om de landbouwmechanisatie in te gaan. De afwisseling in mijn werk maakt het echt leuk. De ene dag ben je mechanisch bezig, terwijl je de andere dag een elektronische storing oplost.

Versterk ons team

SALARIS AANVRAAG

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! Je ontvangt meteen een voorstel op maat op basis van jouw ervaring en kennis.

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?

Chat openen
1
Ben jij benieuwd wat je bij ons kan verdienen? Neem contact op met onze recruiter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! Je ontvangt meteen een voorstel op maat op basis van jouw ervaring en kennis.