Vacature Kraakman

Verkoop Adviseur

Spreek jij de taal van de landbouw, heb je ervaring als verkoper én wil je graag werken met mooie A-merk producten? Vertegenwoordig ons als verkoopadviseur!

Dit is werken bij Kraakman:

Dit ga je doen

Als verkoopadviseur vertegenwoordig je diverse A-merken uit de landbouw. Denk aan John Deere en STILH. Je bent een belangrijk uithangbord van Kraakman en vormt het eerste aanspreekpunt voor onze agrarische relaties in regio’s rondom jouw standplaats. Dat betekent niet alleen intensief contact onderhouden met bestaande relaties, maar ook dienen als sparringpartner en actief werken aan het werven van nieuwe klanten. Je weet vragen van klanten moeiteloos te beantwoorden en overtuigt ze uiteindelijk om onze producten aan te schaffen. 

Hoe je dat doet? Niet via koude acquisitie via de telefoon. Je komt via-via bij nieuwe klanten terecht, gaat op de bonnefooi een erf op en plant afspraken in met nieuwe klanten voor demonstraties van machines bij hen op locatie. Dit doe je samen met een productspecialist. Op deze manier bouw je langdurige relaties op. 

Je werkt samen in een team van adviseurs, waarbij je jouw eigen klantenkring hebt. Toch overleg je veel met elkaar en onderhoud je contact met de werkplaats. Ook neem je actief deel aan het bezoeken van beurzen, shows, klantendagen en dealerdagen.

5 Redenen om voor Kraakman te kiezen

  • Je werkt met mooie producten van grote merken, waardoor je werkzaamheden nog makkelijker verlopen en je klanten nog beter kunt adviseren.
  • Je werkt grotendeels zelfstandig en hebt volop afwisseling in je werkzaamheden.
  • Qua salaris zorgt Kraakman ervoor dat je goed aanbod krijgt. Daarnaast heb je ook de voordelen van een CAO (Metalektro). Zo krijg je bij ons 27 vakantiedagen, korting op een aantal zorgverzekeringen en neem je deel aan het pensioenfonds PME.
  • Je komt terecht in een informele, gezellige omgeving en werkt samen met een hecht team waar je veel van kunt leren.
  • Je krijgt de mogelijkheid om cursussen en opleidingen te volgen om je kennis te verdiepen en up-to-date te blijven van de huidige markt.

Een geboren verkoper

Bevlogenheid voor het vak. Passie voor de landbouwsector. En een missie om het verkoopproces voor klanten tot in de puntjes te verzorgen. Dat is wat we zoeken in jou als verkoopadviseur. Jij bent commercieel en gedreven, en benadert onze klanten op een vriendelijke, maar doortastende manier. Je weet dan ook als geen ander dat het verkopen van machines een samenspel is tussen goed luisteren naar de wensen van klanten en het geven van passend advies.

Passie voor de landbouwsector 100%
Harde werker 100%
Communicatief sterk 100%

Over Kraakman

We zijn een dynamisch, ambitieus bedrijf in de agrarische en groensector, en werken met premium merken, zoals John Deere en STIHL, voor verkoop, onderhoud en reparatie. Ons doel is het leveren van creatieve en innovatieve oplossingen, waarbij onze focus ligt op de veranderende wensen en behoeften van onze klanten en fabrikanten.

Solliciteer direct

Regio Zuid-Holland

Daan: “Het leuke van werken bij Kraakman is dat je de mogelijkheid krijgt om samen met een team van specialisten op pad kan gaan om demonstraties aan klanten te geven.”

Zelf heb ik al vanaf jongs af aan een passie voor de landbouw, ik vind het dan ook super gaaf om bij klanten demonstraties te geven met machines van de mooiste A-merken. Omdat je zoveel met de machines werkt, doe je heel veel ervaring op. Dat werkt zoveel beter dan uit een boekje. Daarnaast zijn de machines zijn heel complex, heel veelzijdig. De kunst is dan ook om de juiste machine bij de klant te adviseren.

Regio Brabant

Lars: “De afwisseling in mijn werk, maakt dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!” 

Bij Kraakman is elke dag anders. Een ding is wel hetzelfde: we zijn altijd in de weer voor onze klanten. Zo leveren we de nieuwste John Deere’s af én werken we ook samen met onze monteurs voor het beste resultaat. Natuurlijk ben ik ook vaak onderweg naar klanten, bijvoorbeeld voor het bespreken van offertes. Maar ook zeker om gewoon even een praatje te maken met de klant.

Regio Zeeland

Martijn: “Ik ben een jongen met een groen hart, een John Deere hart!” 

Vroeger studeerde ik akkerbouw, zelf kom ik ook van een landbouwbedrijf. Omdat ik geen ambities had om het bedrijf van mijn ouders over te nemen, heb ik me gespecialiseerd in het verkopen van landbouwvoertuigen. Het leuke van werken bij Kraakman is dat je geen ‘nee’ hoeft te verkopen aan de klant. Omdat we zo’n grote organisatie zijn, is er altijd een goede voorraad. Daarnaast is er veel onderling contact binnen de vestigingen, wat het werken heel fijn maakt.

Versterk ons team

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?