Vacatures Kraakman

Werken bij Kraakman

Werken met topmerken als John Deere en STIHL? Zet je passie voor landbouw in en kom werken bij Kraakman. Lees hier meer.

Laat hier je gegevens achter

Goed gereedschap is het halve werk

Vind jij net als wij dat de agrarische sector veel moois te bieden heeft en ben jij net als ons fan van de premium merken van John Deere en STIHL? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij zijn een pro-actieve dealerorganisatie met passie voor klanten in de agrarische en groenvoorziening en commerciële dienstverlening. Ons doel is het overtreffen van de klantverwachting in het leveren van creatieve en innovatieve oplossingen. Werknemers en klanten staan centraal en maken voor alle belanghebbenden zowel intern en extern het verschil.

Bekijk hieronder de openstaande functies:

Werken als Magazijnmedewerker

Het magazijn als middelpunt van innovatie: jouw functie

Als magazijnmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat alle logistieke processen in ons magazijn goed geregeld zijn. Je weet precies wat er belangrijk is met betrekking tot voorraadbeheer, controle, netheid en orde. Je houd je voornamelijk bezig met het laden, lossen, sorteren en verwerken van nieuwe onderdelen/ producten. Verder houd je de administratie van het magazijn bij. Klopt de voorraad en staat alles correct geregistreerd in ons systeem? Daarnaast ben je continu in contact met onze werkplaats. Monteurs geven bestellingen door die bij de verschillende leveranciers besteld kunnen worden. Ook kan het voorkomen dat je klanten aan de balie helpt in de showroom of klanten telefonisch te woord staat.

Jij in een notendop

Jij bent een echte verbinder en vindt het fijn om samen met je team de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen afdeling van de vestiging. Ook ben je een teamspeler en krijg je energie om administratieve werkzaamheden van zowel klanten als collega’s te ontvangen en er direct mee aan de slag te gaan. Jij bent accuraat en gaat altijd punctueel te werk! Je vindt het leuk om deel uit te maken van een dynamische landelijke organisatie en je wilt direct bijdragen aan het succes van Kraakman.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel! Door je goede communicatieve en sociale vaardigheden zorg jij ervoor dat onze monteurs en klanten goed weten wat er speelt in en rondom het magazijn.

Werken als Monteur Landbouwmechanisatie

Dit ga je doen

Als monteur ben jij de spil van onze werkplaats. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren, aanpassen, keuren en afleveringsklaar maken van het grootste aanbod landbouwmachines en GPS-apparatuur in Nederland. Dat is niet niks. Je werkt aan grote A-merken zoals John Deere en STIHL, wat je werk een stuk fijner maakt. Onze samenwerking met John Deere is sterk: je hebt een goede organisatie om op terug te vallen, onderdelen worden razendsnel geleverd en je wordt meteen te woord gestaan als je er even niet uitkomt. Dit zorgt ervoor dat jij en onze klanten altijd door kunnen.

Als monteur heb je volop contact met klanten. Je zit immers de helft van de tijd op locatie bij klanten voor het onderhouden van machines en het oplossen van storingen.

  • Uitdagend: je werkt met topmerken als John Deere en plukt ook de vruchten van onze nauwe samenwerking met hen.
  • Afwisselend: de ene keer werk je aan trekkers en combines, de andere keer weer aan zaaimachines en kopeggen. In onze werkplaats of op locatie bij klanten.
  • Lonend: naast goede arbeidsvoorwaarden kom je terecht in een gezellig team dat bestaat uit jonge enthousiastelingen en meer ervaren specialisten.

Wij leiden je op

Heb je geen ervaring in ons vakgebied, maar ben je wel enthousiast en technisch aangelegd? Dan ben je ook van harte welkom! Met ons versnelde opleidingstraject leren we je binnen 20 dagen de kneepjes van het vak op elektrisch, hydraulisch, motorisch en mechanisch gebied. Ook leer je alles over John Deere en onze systemen.

5 Redenen om voor Kraakman te kiezen

  • Je sleutelt aan premium merken zoals John Deere en profiteert van onze nauwe samenwerking. Zo kun je altijd snel door met je werk en ligt de klant nooit stil.
  • Je hebt veel afwisseling in je werk, waarbij je voldoende verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt om je werkzaamheden uit te voeren.
  • Qua salaris zorgt Kraakman ervoor dat je goed aanbod krijgt. Daarnaast heb je ook de voordelen van een CAO (Metalektro). Zo krijg je bij ons 27 vakantiedagen, korting op een aantal zorgverzekeringen en neem je deel aan het pensioenfonds PME.
  • Je kunt je specialiseren met behulp van opleidingen of cursussen. Ook hebben we enorm veel kennis in huis die we maar al te graag met je delen.
  • Je komt terecht in een gezellig team dat onderling goed op elkaar is ingespeeld enregelmatig met elkaar de dag goed afsluit na werktijd.

Versterk ons team