Vacature Marvu foodprocessing equipment

Magazijn medewerker

Ooit stilgestaan bij het aantal onderdelen dat nodig is om maatwerk transportbanden en speciaalmachines te bouwen? Dat is precies waarom wij iemand nodig hebben die weet hoe je in een magazijn werkt. Dat ben jij.

Het magazijn als middelpunt van ons bedrijf: jouw functie

Als magazijnmedewerker ben jij het hart van ons bedrijf. De onmisbare link die verantwoordelijk is voor de materialenstroom en ons magazijn. Je weet precies wat er belangrijk is omtrent voorraadbeheer, controle, netheid en precisie. We zijn continu bezig met ontwikkelingen en verbeteringen doorvoeren in ons bedrijf. Dat geldt voor ons magazijn, maar ook voor jouw functie als magazijnmedewerker. Dankzij jou werken je collega’s een stuk efficiënter. Jij voorziet ze van het juiste materiaal en bent de rechterhand van de productiemanager.

Wat je werk zo leuk maakt? De afwisselende werkzaamheden in een jong, hecht team. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op tijd klaarstaan voor je collega’s, waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan verschillende projecten.

Werken binnen Marvu met een topsport mentaliteit: zo ziet dat eruit

Bij ons heb je alles tot je beschikking om je werk naar behoren uit te voeren. Zo beschikken we over A-kwaliteit gereedschap en machines en beschikt het team over de juiste technische kennis. Je komt terecht in een gezellig, jong team met Brabantse humor. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan open communicatie en korte lijnen, daarom bouwen we jaarlijks aan onze teamgeest. 

Ons aanbod concreet:

  • Veel vrijheid om je eigen werk uit te voeren, zolang je jouw deadlines maar haalt
  • Snel veel verantwoordelijkheden om zelfstandig te werken
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en een goede pensioenregeling

De magazijnmedewerker die wij zoeken

We zoeken iemand die gestructureerd werkt en actief meedenkt met zijn/haar collega’s. Jij speelt goed in op de behoeften van je collega’s en krijgt het voor elkaar ze efficiënter te laten werken. Iemand die ervoor zorgt dat ons magazijn op orde blijft dus.

Zelfstandig
Nauwkeurig

Solliciteer direct

Over ons

Marvu Foodprocessing Equipment richt zich op het ontwikkelen en produceren van hightech transportsystemen en speciaalmachines voor de voedselverwerkende industrie. Met behulp van een modern machinepark voeren we het complete foodprocessingspakket uit: van advies tot ontwerp en van productie tot assemblage. Ook voeren we revisies en servicewerkzaamheden uit. 
Met dezelfde mentaliteit vanuit de topsport zorgen wij ervoor dat we samen met ons jonge, hechte team perfect werk leveren. Marvu… Sterk in Verbinden. 

Wist je dat we trotse partner zijn van Team Rembrandts, hét roboticateam van Nederland? Samen zetten we ons in om jongeren enthousiast te krijgen voor techniek. Dat doen we door ons machinepark en netwerk in te zetten voor het bouwen van toffe robots die de strijd aangaan tijden de First Robotics Competition.

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?