Vacature Marvu foodprocessing equipment

Monteur

Waardering voor je werk? Als monteur bij ons ben jij de laatste schakel in elk project, waardoor het resultaat van jouw werk direct zichtbaar is. Word jij onze nieuwe collega?

Weet jij de klus te klaren?

Elke productgroep binnen de voedselbranche kent haar eigen kenmerken en methoden, allemaal vragen ze om een unieke oplossing zodat de processen naadloos op elkaar aansluiten. Aan jou de taak om onze transportsystemen en speciaalmachines van a tot z op te bouwen volgens de instructies van het Engineering team. Dat doe je niet alleen, maar met een team van zo’n 5 enthousiaste monteurs die samen met jou in de werkplaats werken. Denk aan het bedraden en monteren van complexe machines, tot aan het testen van de door jou gemonteerde installaties bij klanten op locaties.

Wat je werk zo mooi maakt? De afwisseling. Je werkt aan verschillende projecten en gaat naar klanten toe om het eindproduct op te bouwen, service te verlenen of storingen op te lossen.

Werken bij Marvu is streven naar topprestaties

Natuurlijk hebben we alles in huis om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kunt doen. Denk aan een modern machinepark, ervaren collega’s die precies weten wat ze doen en goede arbeidsvoorwaarden. Daar hoort ook een goede sfeer bij: je komt terecht in een leuk, jong team Brabantse humor. Als familiebedrijf houden we van open communicatie en korte lijntjes.

Ons aanbod concreet:

  • Veel vrijheid om je eigen werk uit te voeren, zolang je jouw deadlines maar haalt
  • De verantwoordelijkheid om zelfstandig als monteur aan de slag te gaan
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf als monteur te verdiepen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en een goede pensioenregeling

Heb jij net als wij die passie voor techniek? 
Solliciteer dan gelijk of kom langs voor een rondleiding. 

De monteur die wij zoeken

Leergierig. Oplossingsgericht. Iemand met technisch inzicht. Als monteur kom je met gezond verstand al een heel eind. In ons hechte team hebben we altijd wat voor de ander over en helpen we elkaar om de laatste hand te leggen aan een transportband of machine. Dat daar vaak wat grappen en grollen bij horen, maakt het nog gezelliger!

Waar hameren we nog meer op?

  • Een technische achtergrond met mbo 3 of 4 werk- en denkniveau
  • Basiskennis van elektrotechniek en mechaniek
  • Een vlotte babbel, zodat je op locatie ook met onze klanten goed overweg kunt
  • Bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B
Leergierig
Oplossingsgericht
Technisch inzicht

Solliciteer direct

Over ons

Marvu Foodprocessing Equipment richt zich op het ontwikkelen en produceren van hightech transportsystemen en speciaalmachines voor de voedselverwerkende industrie. Met behulp van een modern machinepark voeren we het complete foodprocessingspakket uit: van advies tot ontwerp en van productie tot assemblage. Ook voeren we revisies en servicewerkzaamheden uit. 
Met dezelfde mentaliteit vanuit de topsport zorgen wij ervoor dat we samen met ons jonge, hechte team perfect werk leveren. Marvu… Sterk in Verbinden. 

Wist je dat we trotse partner zijn van Team Rembrandts, hét roboticateam van Nederland? Samen zetten we ons in om jongeren enthousiast te krijgen voor techniek. Dat doen we door ons machinepark en netwerk in te zetten voor het bouwen van toffe robots die de strijd aangaan tijden de First Robotics Competition.

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?