Vacature Marvu foodprocessing equipment

Verspaner / cnc-frezer

Niet elke baan in de techniek is hetzelfde. Bij ons bouw je mee aan uiteenlopende opdrachten, werk je zelfstandig aan grote projecten én krijg je de kans jouw kennis uit te breiden.

Bouw als team aan de toekomst

Als verspaner ben jij de schakel voordat onze transportbanden en speciaalmachines worden opgebouwd. Aan jou de taak om de benodigde onderdelen voor onze machines te maken in de werkplaats. In onze werkplaats staan 3 CNC-freesbanken en 2 CNC-draaibanken . De conventionele draaibank wordt alleen gebruikt voor kunststof onderdelen. Op de overige machines werk je voornamelijk met rvs.
Houd jij wel van een koekje bij de koffie? Dan kunnen wij je met trots vertellen dat deze afkomstig zijn van jouw gedraaide onderdelen voor de productie- en verpakkingsmachines.

Wat volgens collega’s het mooiste aan jouw baan is? Het daadwerkelijk instellen van het juiste programma op elke machine, zodat je zelf verantwoordelijk bent voor het produceren van de juiste onderdelen. Doordat je ook rouleert in je werkzaamheden, werk je afwisselend met elke machine.

Werken binnen Marvu met een topsport mentaliteit: zo ziet dat eruit

Vakmensen krijgen bij ons de waardering en aandacht die ze verdienen. Zo bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen met behulp van cursussen of trainingen. Hard werken combineren we met plezier maken; we staan niet voor niets bekend om onze Brabantse humor in de werkplaats. Jaarlijks geven we de teamspirit een boost met een leuke activiteit en onderling zit de sfeer er bij ons goed in.

Dit krijg je bij ons:

  • Veel vrijheid om je eigen werk uit te voeren, zolang je jouw deadlines maar haalt
  • Snel volop verantwoordelijkheid om zelfstandig je machines te programmeren
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalbewerkingsbedrijf, waaronder 25 vakantiedagen, 13 adv-dagen en een goede pensioenregeling

Jou kunnen we aan de lopende band gebruiken. Geïnteresseerd? 
Solliciteer dan gelijk of kom langs voor een rondleiding.

De CNC-frezer die we zoeken

We zoeken iemand met kennis van en liefde voor het vak, met daarbij een ongetemde inzet. Iemand met de instelling: handen uit de mouwen en aan de slag. Je werkt secuur en bent kwaliteitsbewust. 

Waar hameren we nog meer op?

  • Een afgeronde opleiding in de richting verspaningstechniek of leerling voor een BBL-leertraject
  • Bij voorkeur een achtergrond in productie, zoals verspanen of montage
Daadkracht
Doorzettingsvermogen
Zelfstandigheid

Solliciteer direct

Over ons

Marvu Foodprocessing Equipment richt zich op het ontwikkelen en produceren van hightech transportsystemen en speciaalmachines voor de voedselverwerkende industrie. Met behulp van een modern machinepark voeren we het complete foodprocessingspakket uit: van advies tot ontwerp en van productie tot assemblage. Ook voeren we revisies en servicewerkzaamheden uit. 
Met dezelfde mentaliteit vanuit de topsport zorgen wij ervoor dat we samen met ons jonge, hechte team perfect werk leveren. Marvu… Sterk in Verbinden. 

Wist je dat we trotse partner zijn van Team Rembrandts, hét roboticateam van Nederland? Samen zetten we ons in om jongeren enthousiast te krijgen voor techniek. Dat doen we door ons machinepark en netwerk in te zetten voor het bouwen van toffe robots die de strijd aangaan tijden de First Robotics Competition.

 

Kom met ons
in contact!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?