Vacature PROFI-SEC

evenementen beveiliger

Amsterdam Dance Event, Awakenings, Vrienden van Amstel Live… hebben we jouw interesse al gewekt? Als evenementenbeveiliger werk je op de tofste evenementen van Nederland. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers van de grootste festivals en events en bezorgen we hen een onvergetelijke dag!

Jouw functie: alles wat je moet weten

Bij PROFI-SEC beveilig je de vetste evenementen, voetbalwedstrijden en beurzen. We denken in mogelijkheden en vinden het belangrijk dat jij je als beveiliger op je plek voelt. Zo kan je de ene dag midden in het publiek staan om toezicht te houden en de andere dag sta jij backstage waar je de grootste artiesten en dj’s toegang geeft tot het podium. Meer een voetbalfan? Geen probleem! Wij beveiligen de voetbalwedstrijden van o.a PSV en FC Utrecht.

Kortom: Geen enkele dag bij PROFI-SEC is hetzelfde. Klinkt goed, toch?

Ben jij student integrale veiligheidskunde of sport & beweging? Dan is dit dé bijbaan om je naast je studie te ontwikkelen en ervaring op te doen!

Direct aan de slag bij de mooiste (bij)baan die er is?

Ben je bekend met de beveiliging en is deze vacature jouw op het lijf geschreven? Word onderdeel van ons PROFI-SEC team en solliciteer nu!

En dit krijg je ook nog:

Waar anderen een pizza rondbrengen of vakken vullen, sta jij gewoon in de frontlinie bij Defqon of Mysteryland. Hoe gaaf is dat? En dat doe je samen met je team. We proberen een echte familiesfeer te creëren: je werkt vaak met dezelfde mensen en wordt – als je dat wilt – gekoppeld aan vaste locaties.

 • Je kiest zelf wanneer en waar je werkt: je schrijft je online in of wordt gebeld
 • Een gratis opleiding tot Event Security Officer (ESO)
 • Een uurtarief van € 14,37 tijdens je opleiding en € 17,03 als je bent geslaagd
 • Alles is goed geregeld, van je opleiding tot lekker eten op locatie
 • Mooie doorgroeimogelijkheden voor na je studie

Als gediplomeerd beveiliger kan jij direct aan de slag bij de mooiste (bij)baan die er is!

Opleiding Event Security Officer (ESO)

Heb je nog geen ervaring in de beveiliging? Geen probleem: je krijgt van ons een gratis opleiding tot Event Security Officer (ESO). Na 6 lesavonden doe je een theorie-examen, waarna je direct in de praktijk duikt op evenementen. Een jaar lang vink je 10 opdrachten af tijdens je werk.

De reden dat iedereen zich een stuk veiliger voelt? Dat ben jij!​

Jij weet je in elke situatie professioneel en vriendelijk op te stellen en zorgt met je sociale, communicatieve skills voor een veilige en gezellige sfeer. Met een scherp oog houd je de boel goed in de gaten, zodat je snel kunt handelen bij incidenten. Daarnaast ben je fysiek fit en sta je sterk in je schoenen. Samen bezorgen we bezoekers een onvergetelijke dag.

En verder:

 • Minimaal 18 jaar oud i.v.m. werktijden
 • Minimaal 50 uur per jaar beschikbaar
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Vind je veiligheid, teamwork en service bieden belangrijk
 • Van onbesproken gedrag
 • Representatief, betrouwbaar en leergierig
 • MBO+ of HBO opleiding

Een screening bij de politie is onderdeel van de procedure.

Sociaal 100%
Scherp 100%

Dit is PROFI-SEC

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zorgt voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgevers, bezoekers en eigen medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van responsive security en responsive hospitality. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten. Daar hebben we jou bij nodig.

Solliciteer direct

Evenementenbeveiliger - events & festivals

Wat ga je doen?
Als evenementenbeveiliger festivals sta je de ene dag midden in het publiek om toezicht te houden en de andere dag backstage waar jij de grootste artiesten en dj’s toegang geeft tot het podium. Of het nu The Streamers, Defqon.1 of Decibel is, elk evenement is anders. Geen enkele dag is dan ook hetzelfde. 

Krijg jij energie van feestende bezoekers en sta jij graag in de frontlinie bij gave evenementen en festivals? Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een enthousiast team. Hoe gaaf is dat? We proberen een echte familiesfeer te creëren: je werkt vaak met dezelfde mensen en wordt – als je dat wilt – gekoppeld aan vaste locaties.

Ballen die je om de oren vliegen. Gejoel en intense vreugde. Gejuich, maar ook een paar tranen. Als evenementenbeveiliger heb jij de mogelijkheid om te werken in de bruisende wereld van het voetbal. Scoor jij een plek in ons team?
 

Elke wedstrijd is weer anders en er zijn altijd twee partijen. Jij weet zowel de winnaars als de verliezers goed te begeleiden. Je bent scherp, handelt snel en vindt het leuk om op mensen af te stappen en hen wegwijs te maken. Ook vind je het geen probleem om supporters op hun gedrag aan te spreken als dat nodig is.

Voetbalwedstrijden worden druk bezocht. Zo passen er in Stadion Galgenwaard zo’n 23,5K mensen, is er bij ADO Den Haag plek voor 15K bezoekers en wordt het Philips stadion gevuld met maar liefst 35K supporters. Dat zijn er aardig wat! Tijdens een wedstrijd kan het er dan ook verhit aan toe gaan. Als voetbalsteward zorg je ervoor dat bezoekers zich veilig en welkom voelen en beantwoord je vragen. Dit doe je samen met een groot team van stewards en beveiligers. Hierbij let je op de huisregels van het stadion.

Evenementenbeveiliger - voetbal

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?