Vacature PROFI-SEC

evenementen beveiliger

Amsterdam Dance Event, Awakenings, Vrienden van Amstel Live… hebben we jouw interesse al gewekt? Als evenementenbeveiliger werk je op de tofste evenementen van Nederland. Samen bezorgen wij de bezoekers van de grootste festivals en events een onvergetelijke dag!

Jouw functie: alles wat je moet weten

Bij PROFI-SEC beveilig je de vetste evenementen, voetbalwedstrijden en beurzen. We denken in mogelijkheden en vinden het belangrijk dat jij je als beveiliger op je plek voelt. Zo kan je de ene dag midden in het publiek staan om toezicht te houden en de andere dag sta jij backstage waar je de grootste artiesten en dj’s toegang geeft tot het podium. Meer een voetbalfan? Geen probleem! Wij beveiligen de voetbalwedstrijden van o.a PSV en FC Utrecht.

Kortom: Geen enkele dag bij PROFI-SEC is hetzelfde. Klinkt goed, toch?

Direct aan de slag bij de mooiste (bij)baan die er is?

De reden dat iedereen zich een stuk veiliger voelt? Dat ben jij!​

Jij weet je in elke situatie professioneel en vriendelijk op te stellen en zorgt met je sociale, communicatieve skills voor een veilige en gezellige sfeer. Met een scherp oog houd je de boel goed in de gaten, zodat je snel kunt handelen bij incidenten. Samen bezorgen we bezoekers een onvergetelijke dag.

En verder:

  • Minimaal 18 jaar oud i.v.m. werktijden
  • Minimaal 50 uur per jaar beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Vind je veiligheid, teamwork en service bieden belangrijk
  • Van onbesproken gedrag
  • Representatief, betrouwbaar en leergierig

Een screening bij de politie is onderdeel van de procedure.

Sociaal 100%
Scherp 100%

Dit is PROFI-SEC

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zorgt voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgevers, bezoekers en eigen medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van responsive security en responsive hospitality. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten. Daar hebben we jou bij nodig.

Solliciteer direct

Evenementenbeveiliger - events & festivals

Wat ga je doen?
Als evenementenbeveiliger festivals sta je de ene dag midden in het publiek om toezicht te houden en de andere dag backstage waar jij de grootste artiesten en dj’s toegang geeft tot het podium. Of het nu The Streamers, Defqon.1 of Decibel is, elk evenement is anders. Geen enkele dag is dan ook hetzelfde. 

Krijg jij energie van feestende bezoekers en sta jij graag in de frontlinie bij gave evenementen en festivals? Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een enthousiast team. Hoe gaaf is dat? We proberen een echte familiesfeer te creëren: je werkt vaak met dezelfde mensen en wordt – als je dat wilt – gekoppeld aan vaste locaties.

Ballen die je om de oren vliegen. Gejoel en intense vreugde. Gejuich, maar ook een paar tranen. Als evenementenbeveiliger heb jij de mogelijkheid om te werken in de bruisende wereld van het voetbal. Scoor jij een plek in ons team?
 

Elke wedstrijd is weer anders en er zijn altijd twee partijen. Jij weet zowel de winnaars als de verliezers goed te begeleiden. Je bent scherp, handelt snel en vindt het leuk om op mensen af te stappen en hen wegwijs te maken. Ook vind je het geen probleem om supporters op hun gedrag aan te spreken als dat nodig is.

Voetbalwedstrijden worden druk bezocht. Zo passen er in Stadion Galgenwaard zo’n 23,5K mensen, is er bij ADO Den Haag plek voor 15K bezoekers en wordt het Philips stadion gevuld met maar liefst 35K supporters. Dat zijn er aardig wat! Tijdens een wedstrijd kan het er dan ook verhit aan toe gaan. Als voetbalsteward zorg je ervoor dat bezoekers zich veilig en welkom voelen en beantwoord je vragen. Dit doe je samen met een groot team van stewards en beveiligers. Hierbij let je op de huisregels van het stadion.

Evenementenbeveiliger - voetbal

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?