Vacature PROFI-SEC

gediplomeerd evenementenbeveiliger

mysteryland

Mysteryland: immerse in music, art & extraordinary experiences! Zorg jij ervoor dat bezoekers een onvergetelijk maar bovenal veilig weekend beleven? Versterk ons team als evenementenbeveiliger! 

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!

Een kleurrijke samenwerking van artiesten, DJ’s en creatievelingen. Samen vormen wij Mysteryland, het toonaangevende elektronische muziekfestival in Nederland. Jaar na jaar komen we samen om onze vriendschap en liefde voor muziek te vieren. Omringd door sprankelende vijvers, rivieren en beboste heuvels op het Floriade-terrein nabij Amsterdam verwelkomen we elk jaar meer dan 100.000 festivalliefhebbers.

Versterk het PROFI-SEC team en maak deel uit van een unieke ervaring op Mysteryland!

Jij wilt hier bij zijn! 100%

Direct aan de slag op het mooiste festival!

Als evenementenbeveiliger bij Mysteryland sta je de ene dag midden in het publiek om toezicht te houden en de andere dag backstage waar jij de grootste artiesten en dj’s toegang geeft tot het podium.  Geen enkele dag is dan ook hetzelfde. Klinkt goed, toch?

Krijg jij energie van feestende bezoekers en sta met ons op Mysteryland? Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een enthousiast team. 

        Dit is werken bij PROFI-SEC op Mysteryland

  • Je verdient bij ons minimaal €17,03
  • Samenwerken met een hechte groep collega’s
  • Wij zorgen dat alles goed is geregeld, van lekker eten op locatie tot doorgroeimogelijkheden

De reden dat iedereen zich een stuk veiliger voelt? Dat ben jij!​

Jij weet je in elke situatie professioneel en vriendelijk op te stellen en zorgt met je sociale, communicatieve skills voor een veilige en gezellige sfeer. Met een scherp oog houd je de boel goed in de gaten, zodat je snel kunt handelen bij incidenten. Samen bezorgen we bezoekers een onvergetelijk weekend.

En verder:

  • Ben je in het bezit van je groene (of grijze) pas
  • Minimaal 18 jaar oud i.v.m. werktijden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Vind je veiligheid, teamwork en service bieden belangrijk
  • Van onbesproken gedrag
  • Representatief, betrouwbaar en leergierig

Solliciteer direct

Dit is PROFI-SEC

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zorgt voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgevers, bezoekers en eigen medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van responsive security en responsive hospitality. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten. Daar hebben we jou bij nodig.

Versterk ons team!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?