Vacature PROFI-SEC

evenementen beveiliger

Amsterdam Dance Event, Awakenings, Vrienden van Amstel Live, PSV, FC Utrecht… hebben we jouw interesse al gewekt? Als evenementenbeveiliger werk je op de tofste evenementen van Nederland. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers van de grootste festivals, events en sportwedstrijden en bezorgen wij hen een onvergetelijke dag!

Jouw functie: alles wat je moet weten

Bij PROFI-SEC beveilig je de vetste en grootste evenementen. We denken in mogelijkheden en vinden het belangrijk dat jij je als beveiliger op je plek voelt. Zo kan je de ene dag midden in het publiek staan om toezicht te houden en de andere dag sta jij backstage waar je artiesten en dj’s toegang geeft tot het podium.

Kortom: Geen enkele dag bij PROFI-SEC is hetzelfde. Klinkt goed, toch?

Ben jij student integrale veiligheidskunde of sport & beweging? Dan is dit dé bijbaan om je naast je studie te ontwikkelen en ervaring op te doen!

Direct aan de slag bij de mooiste (bij)baan die er is?

Dit is werken bij PROFI-SEC:
Wij creëren een echte familiesfeer: je werkt vaak met dezelfde mensen en wordt – als je dat wilt – gekoppeld aan vaste locaties.

 • Werken waar en wanneer je dat wilt
 • Staan op de leukste festivals en events in Nederland
 • Goed verdienen met een bovengemiddeld salaris
 • Samenwerken met toffe collega’s
Ben jij gediplomeerd beveiliger?
Bezit jij al een beveiligerspas (groen/blauw/grijs) en is deze vacature jou op het lijf geschreven? Word onderdeel van ons PROFI-SEC team en solliciteer direct!
 

Nog geen diploma?
Heb je nog geen ervaring in de beveiliging? Geen probleem! Je krijgt van ons een gratis opleiding tot Event Security Officer (ESO)Dit biedt jou mooie doorgroeimogelijkheden voor na je studie. Je ontvangt een uurtarief van € 14,37 tijdens je opleiding en € 17,03 als je bent geslaagd. 

Na 6 lesavonden doe je een theorie-examen, waarna je direct in de praktijk duikt op evenementen. Tijdens de opleiding vink je 10 praktijkopdrachten af op meerdere events. Je krijgt hier 1 jaar de tijd voor maar jij bepaalt zelf het tempo dus je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om dit binnen vijf weken af te ronden.

De reden dat iedereen zich een stuk veiliger voelt? Dat ben jij!​

Jij weet je in elke situatie professioneel en vriendelijk op te stellen en zorgt met je sociale, communicatieve skills voor een veilige en gezellige sfeer. Met een scherp oog houd je de boel goed in de gaten, zodat je snel kunt handelen bij incidenten. Daarnaast ben je fysiek fit en sta je sterk in je schoenen. Samen bezorgen we bezoekers een onvergetelijke dag.

En verder:

 • Ben je minimaal 18 jaar oud i.v.m. werktijden
 • Ben je minimaal 50 uur per jaar beschikbaar
 • Beheers je de Nederlandse taal goed
 • Vind je veiligheid, teamwork en service bieden belangrijk
 • Ben je van onbesproken gedrag
 • Ben je representatief, betrouwbaar en leergierig
 • Heb je minimaal een MBO+/HBO opleiding of ben je in bezit van een groene (of grijze) pas

Een screening bij de politie is onderdeel van de procedure.

Sociaal 100%
Scherp 100%
Fysiek fit 100%

Dit is PROFI-SEC

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zorgt voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgevers, bezoekers en eigen medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van responsive security en responsive hospitality. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten. Daar hebben we jou bij nodig.

Vacature PROFI-SEC Evenementenbeveiliger

Solliciteer direct

Evenementenbeveiliger - events, festivals & sportwedstrijden

Wat ga je doen?
Krijg jij energie van feestende bezoekers en sta jij graag in de frontlinie bij gave evenementen en festivals? Als evenementenbeveiliger festivals sta je de ene dag midden in het publiek om toezicht te houden en de andere dag backstage waar jij de grootste artiesten en dj’s toegang geeft tot het podium. Of het nu The Streamers, Defqon.1 of Decibel is, elk evenement is anders. Geen enkele dag is dan ook hetzelfde. 

Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een enthousiast team. Hoe gaaf is dat? We creëren familiesfeer: je werkt vaak met dezelfde mensen en wordt – als je dat wilt – gekoppeld aan vaste locaties.

Als evenementenbeveiliger heb jij ook de mogelijkheid om te werken in de bruisende wereld van de sportwedstrijden. Ballen die je om de oren vliegen. Gejoel, gejuich, intense vreugde, maar ook een paar tranen. Tijdens een wedstrijd kan het er dan ook verhit aan toe gaan. Jij zorgt ervoor dat bezoekers zich veilig en welkom voelen en beantwoord hun vragen. Scoor jij een plek in ons team?

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?