Vacature PROFI-SEC

facilitair medewerker

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorg jij er graag voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld? Sta jij graag op de tofste evenementen door heel Nederland? Lees dan verder!

Jij zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Als Facilitair Medewerker heb je een ontzettend belangrijke rol in het succes van onze evenementen. Dat de verantwoordelijkheid voor het goede verloop van onze evenementen mede in jouw handen ligt, schrikt je niet af. Sterker nog: dat is waarom jij als Facilitair Medewerker bij ons aan de slag wilt! Leuke bijkomstigheid: jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt! Hoe fijn is dat?

Sta op de grootste events! 100%
Verantwoordelijkheidsgevoel 100%
Gedreven en stressbestendig 100%

Direct aan de slag op de mooiste events!

Als Facilitair Medewerker verricht je voor een groot deel administratieve werkzaamheden. Denk aan het inschrijven van collega’s, controleren op geldigheid van de beveiligingspassen, het bijhouden van de voorraden en de uitgifte-en inname van werkkleding. Wanneer iedereen een juiste positie op het evenement heeft, zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat de facilitaire werkplek weer schoon en opgeruimd is. 

Rond etenstijd, zorg je er samen met jouw team voor dat collega’s op de juiste tijd pauze houden. Je warmt het diner op en zet wat te drinken klaar zodat iedereen zich kan klaarstomen voor de avonddienst. Wanneer het einde van het evenement nadert, schrijf je iedereen weer uit en zorg je ervoor dat de uitgegeven kleding en portofoons weer ingenomen worden.

Tijdens de piekmomenten weet jij je hoofd koel te houden. Bij het in -en uitschrijven staan er soms honderden collega’s tegelijk. Jij schrikt hier niet van en weet op dit soort piekmomenten de scherpte er in te houden.

        Dit is werken bij PROFI-SEC

  • Je verdient bij ons €18,64 bruto all-in
  • Samenwerken met een hechte groep collega’s
  • Wij zorgen dat alles goed is geregeld, van lekker eten op locatie tot doorgroeimogelijkheden

De reden dat alles soepel verloopt? Dat ben jij!​

Wil jij graag aan de slag Facilitair Medewerker op verschillende evenementen? Dan ben je in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Je bent gedreven en stressbestendig.

Verder is het belangrijk dat:

  • Je minimaal MBO 3 werk- en denkniveau hebt;
  • Je communicatief vaardig bent;
  • Je in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer;
  • Je kennis hebt van geautomatiseerde systemen; (MS Office)
  • Je leidinggevende capaciteiten hebt;
  • Je een goede beheersing van de Nederlandse taal hebt.

Solliciteer direct

Dit is PROFI-SEC

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zorgt voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgevers, bezoekers en eigen medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van responsive security en responsive hospitality. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten. Daar hebben we jou bij nodig.

Versterk ons team!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?