Vacature PROFI-SEC

Gastvrouw/-heer

Werken op de gezelligste locaties van Amsterdam, namelijk een hogeschool of universiteit? Met studenten valt er altijd wat te beleven! Word gastvrouw of gastheer.

Gastvrouw/-heer op een universiteit of hogeschool

Een gezellig praatje maken en de lekkerste koffie zetten: dat is aan jou wel besteed! We zoeken gastvrouwen en gastheren voor de receptiebalie van een hogeschool en universiteit in Amsterdam. Jong of oud, iedereen is welkom om te solliciteren!

  • Goed salaris: €13,- tot €16,22 o.b.v kennis en ervaring
  • Je basissalaris is exclusief ORT, na 18.00 uur krijg je 110% betaald
  • Werktijden: maandag t/m vrijdag van 15.00 uur tot 19.30 uur (2 tot 3 dagen per week
  • Centrale locatie in Amsterdam: goed bereikbaar met OV en gratis parkeerplaatsen.
  • Een afwisselende baan in een informele, levendige omgeving

Jouw werkzaamheden

De focus van jouw werkzaamheden is het ontvangen van bezoekers en studenten van de hogeschool of universiteit. Je maakt een praatje, beantwoordt vragen en helpt hen verder. Je werkt achter de receptiebalie, het centrale middelpunt van het gebouw. Iedereen, zowel studenten als gasten, komt hier samen voor een goede kop koffie of cappuccino, welke jij bereidt op de speciale barista machine. Het assisteren met lichte keukenwerkzaamheden in de catering (het bereiden van verse broodjes) kan ook tot jouw werkzaamheden behoren. Wanneer er net een lunch is geweest kan je ondersteunen met opruimwerkzaamheden.

Kortom: een afwisselende functie, die goed te combineren is met werk en studie.

Dit ben jij

Uiteraard houd jij ervan om onze bezoekers en studenten gastvrij te verwelkomen en om een lekker kopje koffie te zetten voor hen. Je bent in het bezit van je BHV certificaat, of bereid deze te behalen. Je hebt een dienstverlenende instelling en vindt het leuk om op een hogeschool of universiteit te werken. Jij ziet wat er moet gebeuren, in deze functie wordt jouw proactiviteit gewaardeerd. Daarnaast is nauwkeurig werken in deze functie van belang en heb je een basis computerkennis.

Voor deze functie moet je een VOG kunnen overleggen.

Nauwkeurigheid
92%
Gastvriendelijk
99%
Sociaal
94%

Won’t Happen In One Day

don't give up with out trying

Wie zijn wij?

PROFI-SEC is een landelijk opererend beveiligingsbedrijf dat zorgt voor een veilige en warme omgeving voor onze opdrachtgevers, bezoekers en eigen medewerkers. Dit doen we door een krachtige combinatie van responsive security en responsive hospitality. We bewegen continu mee met de ontwikkelingen binnen onze opdrachten. Daar hebben we jou bij nodig.

Solliciteer direct