Vacature Thuiszorg Groot Gelre

Verpleegkundige Thuiszorg

Het mooie van werken in de thuiszorg? Dat je van betekenis bent. Als verpleegkundige zorg je ervoor dat cliënten kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven. 

Waardevol werk: dit is hoe dat eruitziet als Verpleegkundige

Je bent onderdeel van het vaste wijkteam en verantwoordelijk voor Eerst Verantwoordelijke taken. Jij zorgt ervoor dat elke cliënt de juiste zorg krijgt. Ook verpleeg, verzorg en begeleid je cliënten thuis bij zorgsituaties. Uiteenlopende vragen en onderwerpen komen aan bod. Zo zet jij je in voor valpreventie en eenzaamheid in de zorg, maar ben je ook betrokken bij innovatieve projecten in de zorg. Je bouwt een band op met de cliënt en zijn mantelzorgers. Als verpleegkundige maak je deel uit van het vaste wijkteam. Omdat continuïteit hoog in het vaandel staat bij ons, hebben cliënten zoveel mogelijk een vaste zorgverlener. Plaatsing van nieuwe collega’s binnen een wijkteam gaat, ook met het oog op diezelfde continuïteit, in goed overleg. Daarnaast is het bij ons in steeds meer teams mogelijk om lange diensten te draaien. Hierbij combineer je de zorg bij cliënten met het uitvoeren van EVV-taken.

5 redenen waarom werken in de thuiszorg leuk, divers en heel dankbaar is:

 • Afwisselend: werkelijk alles komt voorbij aan taken en elke cliënt is weer anders.
 • Persoonlijk: je bouwt een band met mensen op, thuis in hun eigen omgeving.
 • Flexibel: je planning is niet in beton gegoten en uren zijn in overleg.
 • Verantwoordelijk: je zorgt ervoor dat de zorg goed op elkaar is afgestemd.
 • Dankbaar: cliënten verheugen zich op je komst en zien je echt als toegevoegde waarde.

Werken met liefde en humor is onbetaalbaar.

Dat doen we door samen te groeien. Met onze cliënten en onze eigen medewerkers. Leren staat bij ons hoog in het vaandel. Of dit nu van of voor onze mensen is. Dit doen we met behulp van intervisie en feedback, en door middel van vaardigheidstrainingen en kennisontwikkeling die is gekoppeld aan de dagelijkse praktijk.

Onze voordelen kort samengevat:

 • Een salaris tussen €2.620,33 – €4.264,33 o.b.v. 36 uur (FWG 45 of 50)
 • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering
 • Een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding 
 • Een (vast) tweewekelijks basisrooster voor 80% van je uren (op regelmatige tijden)
 • Mogelijkheid om lange diensten te draaien
 • Opleidingsmogelijkheden en een individueel leerbudget
 • Werken in een klein, maar ontzettend hecht team
 • Zorg verlenen dichtbij huis: we streven naar een geringe woon-werkafstand
Veel extra voordelen

Alleen maar toch samen

Hoewel je altijd alleen op pad gaat, ben je niet alleen. Als samenwerkingspartner binnen je wijk heb je veel contact met de huisarts, diëtist, fysiotherapeut en het wijkteam van de gemeente. Ook is je werk heel persoonlijk: je komt bij mensen thuis en ontdekt hoe ze leven. Je ontmoet familie en vrienden, en hebt de tijd om 1-op-1 aandacht te geven aan cliënten zonder afgeleid te worden. Waar de ene cliënt het misschien fijn vindt om zelf de regie te behouden, verwacht een ander weer dat jij dit doet. Elke cliënt is anders en juist dat maakt werken in de thuiszorg zo bijzonder.

Nieuwe mensen, nieuwe verhalen. Geldt dat ook voor jou?

Veel cliënten weten niet goed wat er allemaal kan. We zoeken daarom iemand die een wereld voor ze laat opengaan. Iemand die snel schakelt met verschillende zorgverleners, makkelijk zelfstandig werkt en oplossingsgericht is. Je gaat het gesprek aan, luistert en vraagt wat iemand nodig heeft. Maar je stimuleert ze ook om zelf in beweging te komen. Je bent dan ook scherp en alert; je ziet wat ervoor nodig is om de leeftoestand van cliënten te behouden én zelfs verbeteren.  

Wat vragen wij nog meer?

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 4 of 5
 • Ervaring in de thuiszorg of affiniteit met het vak

Solliciteer direct

Het verhaal van Gemmie

Het mooiste vind ik om ervoor te zorgen dat de mensen gelukkig zijn en zo lang mogelijk hun zelfstandigheid kunnen behouden in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit doen we samen met het team. Welke functie je ook uitoefent binnen Thuiszorg Groot Gelre we zijn allemaal gelijk, we kennen alleen andere verantwoordelijkheden.

Thuiszorg Groot Gelre

Als onderdeel van DrieGasthuizenGroep leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. Dat doen we samen met 500 vrijwilligers en 1.700 deskundige medewerkers, maar ook met onze cliënten en hun mantelzorgers. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?