Vacature Thuiszorg Groot Gelre

Verpleging en Verzorging

Een werkgever die meedenkt in mogelijkheden zodat jouw werk aansluit op jouw privésituatie en een baan waarin jij het verschil kan maken voor de cliënt? Bij Thuiszorg Groot Gelre begeleid jij cliënten, jong of oud, in complexe zorgsituaties. Samen met het team bied jij de zorg die nodig is. Zo kunnen onze cliënten zo lang mogelijk zelf de dingen blijven doen die ze gewend zijn in hun vertrouwde omgeving.

Billen wassen en steunkousen aantrekken? Wij staan voor meer dan dat

Er bestaat nog altijd het idee dat we in de thuiszorg alleen maar billen wassen en steunkousen aantrekken. Dit is onterecht! Mensen blijven langer thuis wonen en worden eerder ontslagen uit het ziekenhuis. Daardoor worden de handelingen in de thuiszorg steeds complexer en zijn deze meer van verpleegtechnische aard. Daarnaast proberen we ook juist ziekenhuisopnames te voorkomen. Als Verzorgende IG, Wijkverpleegkundige en Verpleegkundige in de wijk signaleer je en denk je mee met de cliënt om preventief te kunnen handelen. Zo zorgen we samen dat mensen zo lang mogelijk dingen zelf kunnen blijven doen. Het werk wat wij verrichten is dus véél meer dan alleen steunkousen aantrekken.

Samen met jou in mogelijkheden denken is wat wij doen

Als werkgever denken we namelijk altijd met je mee. We zorgen ervoor dat jouw planning aansluit op je privéleven en zetten jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. In overleg is er ontzettend veel mogelijk en we stimuleren ambities. Want wil jij jezelf verder ontwikkelen? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag mee in jouw toekomstbeeld, zo kan je opleidingen volgen en doorgroeien. Je wordt opgenomen in een warme organisatie met een open en vertrouwelijke sfeer.

Weten wat er mogelijk is voor jou? Wij voorzien je graag van meer informatie, of kom vrijblijvend op de koffie en ontmoet onze cliënten en ontdek onze wijkteams. Laat je gegevens achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je hebt een hart voor zorgen

Solliciteer direct

Verzorgende IG

Als verzorgende IG begeleid jij cliënten in onstabiele en/of complexe zorgsituaties. Je biedt intensieve begeleiding aan cliënten thuis en verricht verpleegtechnische handelingen. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het zorgplan. Je bent niet bang om zelfstandig aan de slag te gaan en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en signaleringsvermogen. Met het hart op de juiste plek weet jij cliënten te stimuleren met een gezonde dosis overtuigingskracht.

Daarnaast

 • Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende IG
 • Ben je een proactieve, betrokken én flexibele professional
 • Beschik je over eigen vervoer (bijvoorbeeld auto, fiets of brommer)
 • Ben je woonachtig in de regio van onze wijkteams

Verpleegkundige in de wijk

Als verpleegkundige in de wijk maak je binnen de thuiszorg deel uit van het vaste wijkteam. Jij hebt een signalerende functie en bent verantwoordelijk voor Eerst Verantwoordelijke taken. Deze taken lopen uiteen van laag tot hoog complex. Jij denkt mee in de situatie van de cliënt om zo passende zorg te kunnen bieden. Door het opvangen van signalen zie jij dingen aankomen en kan je sturen op de juiste zaken.

En verder?

 • Ben je in het bezit van een diploma verpleegkundige (niveau 4 of 5)
 • Ben je flexibel, betrokken en ondernemend met het hart op de juiste plek
 • Beschik je over eigen vervoer (bijvoorbeeld auto, fiets of brommer)
 • Ben je woonachtig in de regio van onze wijkteams

Wijkverpleegkundige

Als wijkverpleegkundige indiceer en stel jij zorgplannen op. Daarnaast verpleeg, verzorg en/of begeleid je cliënten thuis bij (complexe) zorgsituaties zoals wondzorg, parkinson, terminale zorg en dementie. Samen met jouw collega’s en eventuele mantelzorgers zorg jij dat cliënten kunnen omgaan met de uitdagingen van het leven. Naast het zorgen op individueel niveau ben je ook een samenwerkingspartner binnen je wijk. Denk hierbij aan de huisarts, diëtist, wijkteam gemeente en fysiotherapeut. Samen met hen, maar ook met je collega Wijkverpleegkundigen, werk je aan diverse vragen en onderwerpen. Denk daarbij aan valpreventie, het aanpakken van eenzaamheid maar ook projecten zoals technologie in de zorg. Jij hebt hierin de regie in handen!

Jij bent ook

 • In het bezit van een hbo-v diploma (niveau 5 of 6)
 • In het bezit van eigen vervoer (bijvoorbeeld auto, fiets of brommer)
 • Woonachtig in de regio van onze wijkteams.

Samen leren door intervisie

Bij Thuiszorg Groot Gelre investeren we in een omgeving waarin we van elkaar kunnen leren. Tijdens een intervisie bespreek je samen met collega’s werkgerelateerde casussen. Op deze manier wordt er ruimte geboden om in alle rust knelpunten die worden ervaren uit te diepen en samen op te lossen. Dit wordt gedaan volgens een vaste methodiek waarbij er verdieping wordt gezocht door middel van het stellen van vragen. Het bevordert het leerklimaat en een prettige samenwerking binnen het team. Vaak ligt de oplossing al in de groep én ontdek je dat jullie als team eigenlijk ontzettend goed bezig zijn!

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?