Vacature Thuiszorg Groot Gelre

Wijkverpleegkundige

Afwisselend en persoonlijk werk, een goed salaris en dankbare mensen? Als wijkverpleegkundige heb je een spilfunctie in de zorg. Lees hier meer. 

Waardevol werk: dit is hoe dat eruitziet als Wijkverpleegkundige

Je bent onderdeel van het vaste wijkteam en zorgt ervoor dat elke cliënt de juiste zorg krijgt. Ook ben je verantwoordelijk voor enkele Eerst Verantwoordelijke taken. Je indiceert en stelt zorgplannen op. Ook verpleeg, verzorg en begeleid je cliënten thuis bij (complexe) zorgsituaties, zoals wondzorg, parkinson, terminale zorg en dementie. Uiteenlopende vragen en onderwerpen komen aan bod. Zo zet jij je bijvoorbeeld in voor valpreventie en eenzaamheid in de zorg, maar heb je ook de regie over projecten als technologie in de zorg. Je bent het aanspreekpunt voor collega’s uit je eigen team, maar ook voor collega wijkverpleegkundigen uit andere teams.

5 redenen waarom werken in de thuiszorg leuk, divers en heel dankbaar is:

 • Afwisselend: werkelijk alles komt voorbij aan taken en elke cliënt is weer anders.
 • Persoonlijk: je bouwt een band met mensen op, thuis in hun eigen omgeving.
 • Flexibel: je planning is niet in beton gegoten en uren zijn in overleg.
 • Verantwoordelijk: je zorgt ervoor dat de zorg goed op elkaar is afgestemd.
 • Dankbaar: Niet alleen cliënten, maar ook collega;s uit het team verheugen zich op je komst en zien je echt als toegevoegde waarde.

Werken met liefde en humor is onbetaalbaar

Dat doen we door samen te groeien. Met onze cliënten en onze eigen medewerkers. Leren staat bij ons hoog in het vaandel. Of dit nu van of voor onze mensen is. Dit doen we met behulp van intervisie en feedback, en door middel van vaardigheidstrainingen en kennisontwikkeling die is gekoppeld aan de dagelijkse praktijk.

Onze voordelen kort samengevat:

 • Een salaris tussen € 2.631,63 en € 3.818,87 o.b.v. 36 uur (FWG 50)
 • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering
 • Een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding
 • Vaste werkdagen en flexibel voor noodsprongen
 • Opleidingsmogelijkheden en een individueel leerbudget
 • Werken in een klein, maar ontzettend hecht team
 • Zorg verlenen dichtbij huis: we streven naar een geringe woon-werkafstand
Veel extra voordelen

Alleen, maar toch samen

Hoewel je altijd alleen op pad gaat, ben je niet alleen. Als samenwerkingspartner binnen je wijk heb je veel contact met de huisarts, diëtist, fysiotherapeut en het wijkteam van de gemeente. Ook is je werk heel persoonlijk: je komt bij mensen thuis en ontdekt hoe ze leven. Je ontmoet familie en vrienden, en hebt de tijd om 1-op-1 aandacht te geven aan cliënten zonder afgeleid te worden. Waar de ene cliënt het misschien fijn vindt om zelf de regie te behouden, verwacht een ander weer dat jij dit doet. Elke cliënt is anders en juist dat maakt werken in de thuiszorg zo bijzonder.

Nieuwe mensen, nieuwe verhalen. Geldt dat ook voor jou?

Veel cliënten weten niet goed wat er allemaal kan. We zoeken daarom iemand die een wereld voor ze laat opengaan. Iemand die snel schakelt met verschillende zorgverleners, makkelijk zelfstandig werkt en oplossingsgericht is. Je gaat het gesprek aan, luistert en vraagt wat iemand nodig heeft. Maar je stimuleert ze ook om zelf in beweging te komen. Je bent dan ook scherp en alert; je ziet wat ervoor nodig is om de leeftoestand van cliënten te behouden én zelfs verbeteren. 
 

Wat vragen wij nog meer?

 • Een diploma Verpleegkundige niveau 5 (HBO-V)
 • Ervaring in de thuiszorg of affiniteit met het vak

Solliciteer direct

Reina

Bij Thuiszorg Groot Gelre word ik gezien en gewaardeerd om wat ik weet en kan. Ik krijg echt de kans om mijn kennis en ervaring te delen binnen onze organisatie. Samen met mijn collega’s en andere professionals leren we elke dag nog nieuwe dingen. Het leuke aan werken bij TGG is dat ik collega’s heb van alle generaties, van jong tot oud.
Bij Thuiszorg Groot Gelre was ik, ben ik en blijf ik een goede match.

Wietske

Toen ik klaar was met mijn studie wilde ik wel graag gaan werken, maar was ook nog niet helemaal klaar met studeren. Ik ben actief op zoek gegaan naar een organisatie waar mijn doorgroei ambities mogelijk waren. Samen met Thuiszorg Groot Gelre hebben we gekeken naar de mogelijkheden en hier een pad voor uitgestippeld. Verder ben ik beland in een enorm leuke organisatie waar we veel onderling contact met elkaar hebben. We hebben een gezellig team, nemen routes van elkaar over en staan voor elkaar klaar. 

Wendy

Je baan combineren met je gezin kan erg lastig zijn. De kinderen naar school, vakantie’s en het weer ophalen in de middag. Je werkgever moet enorm flexibel zijn om dit te laten slagen. Gelukkig is dit voor mij geen probleem. Mijn diensten zijn zo gepland dat ik dit tussendoor kan doen en wel gewoon aan mijn uren kan komen. Verder hebben we enorm leuke collega’s en natuurlijk clienten. Je staat er hier echt nooit alleen voor en komt terecht in een warme familie.

Thuiszorg Groot Gelre

Als onderdeel van DrieGasthuizenGroep leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. Dat doen we samen met 500 vrijwilligers en 1.700 deskundige medewerkers, maar ook met onze cliënten en hun mantelzorgers. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?