Vacature Thuiszorg Groot Gelre

Wijkzieken-verzorgende

Werken als Wijkziekenverzorgende (Verzorgende IG) betekent eigenlijk maar één ding: iets kunnen betekenen voor een ander die niet meer voor zichzelf kan zorgen of hierin een beperking heeft. Zorgen doe je met je hart. Ga jij die uitdaging bij ons aan?

Dit streef je na in je functie als Wijkziekenverzorgende

Als wijkziekenverzorgende in de thuiszorg begeleid je cliënten in onstabiele en/of complexe zorgsituaties. Intensieve, zware zorgmomenten worden afgewisseld met lichte ondersteuning in de vorm van controles en verpleegkundige handelingen. Een ruim takenpakket dus, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen van het zorgplan en ernaar streeft dat cliënten het zo prettig en comfortabel mogelijk hebben. 

Werken als Wijkziekenverzorgende in 3 woorden:

  • Gevarieerd: met een grote variëteit aan werkzaamheden is elke dag weer anders.
  • Mooi: met dit werk kom je dichtbij mensen, iets wat resulteert in hele mooie gesprekken.
  • Aantrekkelijk: je verdient goed, krijgt leuke secundaire extra’s en werkt bij een bedrijf dat echt altijd met je meedenkt.
Gevarieerd werk

Je hebt een droom: werken in de zorg. Dat doe je zo

Als wijkziekenverzorgende groei je mee met het wel en wee van onze cliënten. Wil jij hierin direct het verschil maken? Meld je aan via onderstaande solliciteer-knop. Wij komen graag met je in gesprek.

Ontvang je graag eerst wat meer informatie, of wil je vrijblijvend een dienst met ons meedraaien? Je ontmoet dan de cliënten en ontdekt ons team. Laat je gegevens achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren te bespreken.

Werken bij Thuiszorg Groot Gelre: zo ziet dat eruit

Achter elke deur tref je weer een andere cliënt en dus een ander verhaal aan. Wat is er nu mooier dan deze mensen de hulp te bieden die ze zoeken en nodig hebben? Daar denken wij hetzelfde over. We denken daarom altijd met je mee, zodat je plezier en succes hebt in je werk. Het is bij ons in steeds meer teams mogelijk om lange diensten te draaien. Hierbij combineer je de zorg bij cliënten met het uitvoeren van EVV-taken. We kijken samen met jou naar je uren in combinatie met jouw privéleven. Daarnaast stimuleren we je talenten met opleidingsmogelijkheden en een individueel leerbudget.

Onze voordelen kort samengevat:

  • Een salaris tussen € 2.461,95 en € 3.417,15 o.b.v. 36 uur (FWG 40)
  • Aanvullend vakantietoeslag, pensioen en eindejaarsuitkering
  • Opleidingsmogelijkheden en een individueel leerbudget
  • Een (vast) tweewekelijks basisrooster voor 80% van je uren
  • Werken in een warm bedrijf, met een huiselijke en spontane sfeer

Thuiszorg Groot Gelre

Als onderdeel van DrieGasthuizenGroep leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. Dat doen we samen met 500 vrijwilligers en 1.700 deskundige medewerkers, maar ook met onze cliënten en hun mantelzorgers. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

En jij? Je hebt het hart op de juiste plek.

Je kunt in dit werk al je empathie en zorgzaamheid kwijt. Daarom zoeken we mensen met een natuurlijke manier van omgaan met anderen. Flexibele professionals die inlevingsvermogen hebben en op zoek zijn naar een verrijking van zichzelf, zowel professioneel als persoonlijk. Jij bent de ogen en oren van de arts die er niet altijd kan zijn. 

Wat vragen wij?

  • Een mbo 3 diploma als verzorgende IG
  • Je bent minimaal 4 uur beschikbaar per week

Solliciteer direct

Sharon ging je voor

Toen ik bij Thuiszorg Groot Gelre begon besefte ik wat ik altijd gemist had. Een organisatie die met je meedenkt, kijkt naar mogelijkheden. Daarnaast geen vol geplande routes en te weinig tijd voor hetgeen waar je het uiteindelijk voor doet. Bij Thuiszorg Groot Gelre hebben we een fantastisch team en maken we het elke dag weer waar.

Stephanie's ervaring

Voordat ik bij Thuiszorg Groot Gelre werkte deed ik veel minder verpleegtechnische handelingen, maar juist dat vind ik interessant. In de thuiszorg komt dit vaker voor en word ik elke dag uitgedaagd. De thuiszorg vraagt om zelfstandigheid en hoewel ik van nature onzeker ben heb ik juist hier geleerd om op mezelf te vertrouwen. Ik ben in de periode dat ik hier werk zo erg gegroeid!

Marielle haar verhaal

Binnen de zorg zit je vaak vast aan bepaalde roosters en is juist in de ochtend en avond extra ondersteuning nodig. Dat maakt het erg lastig combineerbaar. Thuiszorg Groot Gelre maakt echt het verschil door hier in mee te denken en met oplossingen te komen.  

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?