Vacature Thuiszorg Groot Gelre

WMO / Huishoudelijk Ondersteuner

Goed betaald werk, flexibele werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie en een baan waarin jij het verschil maakt? Als huishoudelijk ondersteuner ben jíj degene die onze cliënten ondersteunt op de manier die zij nodig hebben. Door jouw aanwezigheid zorg je ervoor dat cliënten langer zelfstandig thuis wonen. Je mag jouw eigen werktijden bepalen, van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 en op zaterdag van 8.00 tot 12.00.

Jij draagt bij aan het welzijn van de cliënt.

Voor veel van onze cliënten ben jij hét sociale contact. Zeker voor cliënten die soms best wel eenzaam zijn. Velen zijn dan ook ontzettend dankbaar dat je komt, dankzij jou hebben ze regelmatig een gezellig praatje. Doordat je een band opbouwt met de cliënt heb jij snel door als het even niet goed met hen gaat. Jij vormt dan ook een belangrijke schakel in het welzijn en leven van onze cliënten en kan meteen de eerste signalen opvangen.

Dit ga je doen

Als huishoudelijk ondersteuner ontlast je cliënten en zorg je ervoor dat zij in staat zijn om langer zelfstandig thuis te wonen. Dit doe je door gedeeltelijke of gehele overname van huishoudelijke taken die zij niet meer zelfstandig kunnen uitvoeren. Je werkt zelfstandig en bepaalt, in overleg met de cliënt, de werkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat ze wonen en leven in een schone en opgeruimde woning. Alle benodigdheden daarvoor zijn al aanwezig, wel zo handig!

Op zoek naar werk dat perfect te combineren is met een gezin, opleiding of hobby?

In overleg is er bij ons ontzettend veel mogelijk. Samen met jou kijken we naar een planning die aansluit op jouw privéleven. Meld je aan via het formulier. Wij komen graag met je in gesprek!

Ontvang je graag eerst wat meer informatie, of kom je vrijblijvend een dag met ons meedraaien? Laat je gegevens achter via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren te bespreken.

Daarnaast bieden wij jou

  • Een salaris van €13,78 – €16,72 per uur excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • Wij zorgen dat de planning aansluit op jouw persoonlijke situatie en bieden de mogelijkheid tot flexibele werktijden.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal.
  • Opleidingsmogelijkheden om door te groeien in de zorg.
  • Introductie scholing (E-learnings & praktijkles).

Werken vanuit je hart. Dat is wat we zoeken in nieuwe collega’s.

Als huishoudelijk ondersteuner streef je ernaar dat cliënten zelfredzaam zijn en blijven. Daarvoor is een luisterend oor belangrijk. Je bent als het ware een verlengstuk van de zorg en kunt goed zelfstandig werken. Verder herken jij je in de eigenschappen behulpzaam en betrouwbaar.

En verder?

  • Ben je gemotiveerd om uren te maken, zoveel als past binnen jouw situatie?
  • Beschik je over eigen vervoer (bijvoorbeeld auto, fiets of brommer)?
  • Ben je woonachtig in een van de gemeenten waar wij huishoudelijke ondersteuning bieden?
Behulpzaam
Betrouwbaar

Samen met jou in mogelijkheden denken is wat wij doen.

Als werkgever denken we namelijk altijd met je mee. We zorgen ervoor dat jouw planning aansluit op je privéleven en zetten jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Of je nu veel uren wilt maken, juist alleen in de middagen beschikbaar bent of je werk wil combineren met een gezin thuis: bij ons kan het. En wil je jezelf verder ontwikkelen? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag mee in jouw toekomstbeeld, zo kan je opleidingen volgen en doorgroeien. Je wordt opgenomen in een warme organisatie met een huiselijke en spontane sfeer.

Ben je als student op zoek naar een bijbaan? Bij ons kan je altijd terecht om wat extra uren te maken naast je opleiding/studie, zelfs met een flexibel schoolrooster.

Wil jij vrijblijvend kennis met ons komen maken? Dit kan! Wij organiseren iedere twee weken op woensdag van 09:00 tot 12:00 een inloopmoment. Zijn we een match? Dan heten wij je welkom als nieuwe collega. Zien wij je op één van de volgende inloopmomenten bij onze locatie Drie Gasthuizen?

  • 27 maart
  • 24 april 

Solliciteer direct

Kes haar ervaring

“Ik ken geen andere werkgever waarbij ik én zorg kan dragen voor mijn gezin én het kan combineren met leuk werk.”

Iets voor iemand anders kunnen betekenen is wat mij motiveert, en dat kan alleen al door een simpele boodschap voor iemand te doen of door het huis van een cliënt schoon te maken. Ik heb 3 jonge kinderen en naar mijn ervaring kan het plannen van werk naast een gezin erg lastig zijn. Gelukkig kan ik bij Thuiszorg Groot Gelre zelf mijn tijd inplannen, zodat ik gewoon mijn kinderen van school kan ophalen en kan minderen in uren als ik zou willen. 

Vera ging je voor

“Wat er ook verandert, Thuiszorg Groot Gelre zorgt ervoor dat ik kan werken wanneer het mij uitkomt.”

Als studente is het soms lastig om een passende bijbaan te vinden, vooral omdat mijn schoolrooster elk kwartaal anders is. Bij Thuiszorg Groot Gelre kan ik mijn beschikbaarheid zelf aangeven, ideaal! Het werk is veel meer dan schoonmaken en het contact met de cliënten is altijd gezellig. Op deze manier verdien ik een leuk zakcentje naast mijn studie.

Margreeth haar verhaal

“Ik werk vast van twaalf tot drie, zodat ik ruimte houd voor mijn vele hobby’s en de mantelzorg van mijn ouders op me kan blijven nemen.”

Dat ik mijn vaste tijden en dagen zelf kan bepalen is waarom ik mijn werkgever zo fijn vind. Als er iets verandert in mijn situatie kan ik mijn werktijden makkelijk aanpassen en het geeft me rust dat ik dus de zekerheid blijf houden van een baan. Iedereen is welkom bij Thuiszorg Groot Gelre en de sfeer is erg huiselijk. Cliënten een fijne dag bezorgen en waardering daarvoor krijgen is wat het werk voor mij zo mooi maakt!

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?