Vacature Thuiszorg Groot Gelre

WMO Vakantiewerk

Wil jij goed verdienen tijdens je vakantie, ook nog van de zon genieten en na de zomer blijven hangen voor een bijbaan? Voor de maanden juni, juli en augustus (evt. langer) zijn wij op zoek naar huishoudelijk ondersteuners! Bezorg ouderen een mooie oude dag en doe werkervaring op.

Jouw functie is zoveel meer dan alleen schoonmaken

Jij bent voor veel van onze cliënten hét sociale contact. Zeker voor cliënten die soms best wel eenzaam zijn. Velen zijn dan ook ontzettend dankbaar dat je komt. Dankzij jou hebben ze regelmatig een gezellig praatje en worden eerste signalen snel doorgegeven als het even niet goed gaat. Jij vormt dan ook een belangrijke schakel in het welzijn en leven van al onze cliënten.

Dit ga je doen

Als huishoudelijk ondersteuner ontlast je cliënten en zorg je ervoor dat zij in staat zijn om langer zelfstandig thuis te wonen. Dit doe je door gedeeltelijke of gehele overname van huishoudelijke taken die zij niet meer zelfstandig kunnen uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat ze wonen en leven in een schone en opgeruimde woning. 

Werk nodig dat perfect te combineren is met je vrije tijd in de vakantie?

Zo ziet een werkdag in jouw vakantie er bij TGG uit:

Je springt op je fiets en gaat op weg naar je eerste cliënt, je stelt je voor en drinkt een kopje koffie. Ondertussen kijk je in de zorgmap van de cliënt welke werkzaamheden worden uitgevoerd. In overleg met de cliënt bepalen jullie samen wat er voor die dag op het programma staat. Die dag wordt er bijvoorbeeld gestofzuigd en gedweild in het huis van de cliënt en doe je de vaat. Alle benodigdheden daarvoor zijn al aanwezig, wel zo handig! Elke cliënt is anders en daarom is geen dag hetzelfde. Nadat je samen met de cliënt in de zorgmap de urenverantwoording hebt ingevuld ga je op weg naar je volgende cliënt.  

Is deze bijbaan iets voor jou?

Kom in contact! In overleg is er bij ons ontzettend veel mogelijk. Samen met jou kijken we naar een planning die aansluit op jouw privéleven. En wil je na de zomer graag blijven hangen? Maak er samen met ons jouw bijbaan van waarbij we flexibel om jouw studie roosteren.

Meld je aan via het formulier. Wij maken graag kennis met je.

Join our team!

Wat wij bieden:

  • Dik uurloon van €17,04.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Zelf kiezen hoeveel uur je wilt werken
  • Leuk en dankbaar werk
  • Werk in de buurt van je woonplaats

Waar zijn we naar op zoek?

  • Je bent minimaal 17 jaar
  • Je bent minimaal 10 uur beschikbaar
  • Je woont in de omgeving van Arnhem, Duiven, Zevenaar, Westervoort, Rheden, Doesburg, Lingewaard, Overbetuwe of Renkum
  • Je bent minimaal 3 weken beschikbaar gedurende maanden juni, juli en augustus.
  • Gemotiveerd om na de vakantie te blijven werken? Wij zetten jouw vakantiebaan om in een bijbaan! 
Je hebt een hart voor zorgen

Solliciteer direct

Het verhaal van Sendé

Toen de horeca dichtging moest ik op zoek naar iets anders. Eigenlijk wist ik helemaal niet van het bestaan af van deze functie, maar ik werd getipt door een familielid. Toen ik mijn nummer achterliet werd ik de volgende dag al gebeld en had ik een leuk gesprek met de recruiter van Thuiszorg Groot Gelre. Ik kon eigenlijk direct beginnen en eens meekijken of het iets voor me was. 

Het bleek enorm leuk en dankbaar werk te zijn. De horeca is inmiddels weer geopend, maar ik ga hier niet meer weg bij Thuiszorg Groot Gelre.

Tessa ging je voor

Via een vriendin hoorde ik van de thuiszorg en de functie ‘Huishoudelijk ondersteuner’. Het was perfect te combineren met mijn studie vanwege de flexibiliteit in het rooster. Ik ben in contact gekomen met de organisatie en daarna kon ik eigenlijk direct beginnen. Het is echt de ideale baan, soms werk ik meer, soms minder. De cliënten zijn super leuk en het team is geweldig.

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?