Vacature Huishoudelijk ondersteuner

Vakantiebaan

Wil jij goed verdienen tijdens je vakantie en ook de ruimte hebben om daarnaast leuke dingen te doen? Voor de maanden juni, juli en augustus (evt. langer) zijn wij op zoek naar Huishoudelijk ondersteuners! Bezorg ouderen een mooie oude dag en doe werkervaring op.

Jouw functie is zoveel meer dan alleen schoonmaken

Jij bent voor veel van onze cliënten hét sociale contact. Zeker voor cliënten die soms best wel eenzaam zijn. Velen zijn dan ook ontzettend dankbaar dat je komt. Dankzij jou hebben ze regelmatig een gezellig praatje en worden eerste signalen snel doorgegeven als het even niet goed gaat. Jij vormt dan ook een belangrijke schakel in het welzijn en leven van al onze cliënten.

Dit ga je doen

Als Huishoudelijk ondersteuner ontlast je cliënten en zorg je ervoor dat zij in staat zijn om langer zelfstandig thuis te wonen. Dit doe je door gedeeltelijke of gehele overname van huishoudelijke taken die zij niet meer zelfstandig kunnen uitvoeren. Jij zorgt ervoor dat ze wonen en leven in een schone woning. 

Werk dat perfect te combineren is met je vrije tijd in de vakantie?

Zo ziet een werkdag in jouw vakantie eruit:

Je springt op je fiets en gaat op weg naar je eerste cliënt, je stelt je voor en drinkt een kopje koffie. Ondertussen kijk je in de zorgmap van de cliënt welke werkzaamheden worden uitgevoerd. In overleg met de cliënt bepalen jullie samen wat er voor die dag op het programma staat. Die dag wordt er bijvoorbeeld gestofzuigd en gedweild in het huis van de cliënt en doe je samen de afwas. Alle benodigdheden daarvoor zijn al aanwezig, wel zo handig! Elke cliënt is anders, maar ook de werkzaamheden zijn wisselend. Nadat je samen met de cliënt in de zorgmap de urenverantwoording hebt ingevuld ga je op weg naar je volgende cliënt.  

Is deze vakantiebaan iets voor jou?

Kom in contact! In overleg is er bij ons ontzettend veel mogelijk. Samen met jou kijken we naar een planning die aansluit bij jouw persoonlijke planning. En wil je na de zomer graag blijven hangen? Ook dat is mogelijk! Samen kijken we naar jouw mogelijkheden waarbij we rekening houden met jouw studierooster. 

Meld je aan via het formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Join our team!

Wil jij ook:

  • Een dik uurloon van €18,01, dit is inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering*
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Zelf kiezen hoeveel uur je wilt werken
  • Leuk en dankbaar werk
  • Werk in de buurt van je woonplaats

En ben jij?

  • Minimaal 17 jaar
  • 10 uur beschikbaar
  • Woonachtig in de omgeving van Arnhem, Duiven, Zevenaar, Westervoort, Rheden, Doesburg, Lingewaard, Overbetuwe of Renkum
  • Minimaal 3 weken beschikbaar gedurende maanden juni, juli en augustus.

*Let op: Eindejaarsuitkering en vakantiegeld worden los van het reguliere salaris uitbetaald.

Solliciteer direct!

Het verhaal van Vera

“Wat er ook verandert, Thuiszorg Groot Gelre zorgt ervoor dat ik kan werken wanneer het mij uitkomt.”

Als studente is het soms lastig om een passende bijbaan te vinden, vooral omdat mijn schoolrooster elk kwartaal anders is. Bij Thuiszorg Groot Gelre kan ik mijn beschikbaarheid zelf aangeven, ideaal! Het werk is veel meer dan schoonmaken en het contact met de cliënten is altijd gezellig. Op deze manier verdien ik een leuk zakcentje naast mijn studie.

Tessa ging je voor

Via een vriendin hoorde ik van de thuiszorg en de functie ‘Huishoudelijk ondersteuner’. Het was perfect te combineren met mijn studie vanwege de flexibiliteit in het rooster. Ik ben in contact gekomen met de organisatie en daarna kon ik eigenlijk direct beginnen. Het is echt de ideale baan, soms werk ik meer, soms minder. De cliënten zijn super leuk en het team is geweldig.

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?