Vacature WeAchieve

marketing & communicatie stagiair

Ben jij een creatieve duizendpoot en wil jij je onderdompelen in de vernieuwende wereld van recruitment marketing? Kom stagelopen bij ons! Vanaf september hebben wij een plekje vrij. At WeAchieve you’ll achieve.

Simply achieve more

Recruitment marketing is nog volop in ontwikkeling, maar enorm effectief. Wij zijn WeAchieve, een jong bedrijf met een hecht team van 10 razend enthousiaste achievers. Samen bereiken we met creatieve (social media) campagnes en wervende werken-bij websites de juiste kandidaten voor onze klanten. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt.

We zijn optimistisch in onze ideeën, enthousiast in onze werkwijze en ambitieus in onze oplossingen. Dit uit zich in gave campagnes voor klanten uit de meest uiteenlopende branches, van de zorg en beveiliging tot finance. We hebben de ambitie om hierin te blijven groeien, en daar hebben we jou bij nodig!

De redenen om te kiezen voor WeAchieve

 • Volop vrijheid en veel verantwoordelijkheid.
 • Variatie in werkzaamheden (social media, branding, websitebeheer, content creatie, ondersteunen van (video)producties en nog veel meer!).
 • Leren over alle facetten van (online) marketing en communicatie.
 • Mogelijkheid tot een vast baanaanbod na je stage.

Zo ziet jouw stage er bij ons uit

Tijdens jouw stage houd jij je, samen met het marketing team, bezig met werkelijk alles op het gebied van marketing en communicatie. Van het bedenken en uitwerken van creatieve content, het opzetten van campagnes tot het ondersteunen bij de opnames van podcasts en productie van toffe video’s. Ook bouw je aan onze website en houd je je bezig met strategieën en optimalisatie. Met jouw creativiteit en expertise brengen we ons merk naar een hoger niveau.

We zien graag dat je actief meewerkt binnen ons bedrijf, maar uiteraard ondersteunen we je ook in jouw stage en eventuele (afstudeer)opdracht. Heb je al een vraagstuk gereed of wil je hier samen met ons naar op zoek? Alles is mogelijk: samen met jou bepalen we een mooie verhouding tussen werk en je scriptie, indien relevant.

Dit ben jij

We zoeken een stagiair die onze ambities versterkt en frisse ideeën oppert. Iemand die zowel visueel als tekstueel sterk is, goed overzicht houdt en makkelijk communiceert met anderen. Je presenteert ons nieuwe inzichten en zet ons écht aan het denken. Tegelijkertijd ontwikkel jij jezelf, leer je ons bedrijf kennen en doe je werkervaring op.

In een notendop?

 • Jij bent een hbo- of wo-student marketing, communicatie, multimedia design of een andere relevante richting.
 • Je bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage vanaf september waarbij je minstens 3 à 4 dagen meewerkt binnen ons bedrijf, idealiter gedurende minimaal 6 maanden.
Creatief
enthousiast
ambitieus

Hierom kies je voor WeAchieve

Een geweldig team, legendarische campagnes, bijzondere klanten én mooie succesmomenten. Bij elk project pakken we door en werken we toe naar deadlines. Dat leidt ook tot ontlading als we live gaan of goede sollicitanten hebben. En dat vieren we zeker!  

En verder: 

 • Werken in hartje Den Bosch: in een tof, karakteristiek kantoor op 100m van het centraal station
 • Verdiep je in alle aspecten van marketing en communicatie
 • Een plek waar jij kunt ontdekken, jezelf ontwikkelt, leert en groeit
 • De kans om de inhoud van jouw stage of afstudeeropdracht mee te bepalen
 • De mogelijkheid om je afstudeerstage om te zetten in een vaste werkplek

Onze klanten

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Wij zijn enorm benieuwd naar jouw talent, het opsturen van een creatief portfolio werkt dan ook in jouw voordeel.

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?