Vacature WeAchieve

project management stagiair

Vind jij net als wij dat recruitment anders kan én moet. Kom stagelopen bij ons! Of je nu praktijkervaring wilt opdoen of je afstudeeropdracht wilt uitvoeren: at WeAchieve you’ll achieve.

Simply achieve more

Recruitment marketing is nog relatief nieuw, maar enorm effectief. Wij zijn WeAchieve, een start-up met  6 razend enthousiaste achievers. Samen bereiken we met creatieve social media campagnes en wervende vacaturesites voor klanten de juiste kandidaten. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt.

We zijn optimistisch in onze ideeën, enthousiast in onze werkwijze en ambitieus in onze oplossingen. Dit uit zich in gave campagnes voor klanten uit de meest bijzondere branches, van de zorg en beveiliging tot accountancy. Daar hebben we jou bij nodig!
 

5 redenen om te kiezen voor WeAchieve

 • Volop vrijheid en veel verantwoordelijkheid
 • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
 • De perfecte combi tussen meewerken en onderzoek
 • Leren over alle facetten van online marketing
 • Mogelijkheid tot een vast baanaanbod na je stage
   

Onze klanten

Zo ziet jouw stage er bij ons uit

Een goed begin is het halve werk. Zelfs als je daarvoor nog geen letter op papier hebt gezet. Tijdens jouw stage houd jij je bezig met werkelijk alles op het gebied van marketing en recruitment. Jij zal samen met één van de vaste projectmanagers de regie nemen over een aantal van onze klanten. Van het bedenken, uitwerken en opzetten van campagnes tot het opnemen van podcasts en het helpen schieten van toffe vacaturevideo’s. Ook maak je landingspagina’s op en zit je uiteraard bovenop de planning van de lopende projecten. Deadlines zijn immers key, net zoals het vele contact met onze klanten.

We zien graag dat je actief meewerkt in onze start-up, maar uiteraard draait het ook om jouw stage en bijbehorende (afstudeer)opdracht. Heb je al een vraagstuk gereed of wil je hier samen met ons naar op zoek? Alles is mogelijk: samen met jou bepalen we een mooie verhouding tussen werk en je scriptie, indien relevant.

En jij?

We zoeken een stagiair die onze ambities versterkt en frisse ideeën oppert. Iemand die punctueel is, goed het overzicht houdt en makkelijk communiceert met anderen. Je presenteert ons nieuwe inzichten en zet ons écht aan het denken. Tegelijkertijd ontwikkel jij jezelf, leer je ons bedrijf kennen en doe je werkervaring op.

In een notendop?
Afstudeerder of 3e-jaars hbo-student met de richting marketing, communicatie of andere relevante richting.

enthousiast
ambitieus

Hierom kies je voor WeAchieve

Een geweldig team, legendarische campagnes, bijzondere klanten én mooie succesmomenten. Bij elk project pakken we door en werken we toe naar deadlines. Dat leidt ook tot ontlading als we live gaan of goede sollicitanten hebben. En dat vieren we zeker!  

Verdiep je in alle aspecten van online marketing

 • Een plek waar jij kunt ontdekken, jezelf ontwikkelt, leert en groeit
 • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
 • De kans om de inhoud van jouw stage of afstudeeropdracht mee te bepalen
 • Werken in hartje Den Bosch
 • De mogelijkheid om je afstudeerstage om te zetten in een vaste werkplek
 • Een maximale stagevergoeding van €450 per maand
De balans tussen werken aan je scriptie of opdracht bepalen we samen. Het liefst zetten we in op 50/50. De stagevergoeding wordt verdeeld over de dagen dat je meewerkt. Wil je meer werken, kun je ook meer verdienen!

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?