Vacature WeAchieve

Project recruiter

Verzekerd zijn van gave recruitment en employerbranding projecten. De zekerheid van een vaste werkgever, maar de vrijheid van een zelfstandig ondernemer: at WeAchieve you’ll achieve.

Dit is WeAchieve

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller. Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Onze klanten

Zo ziet jouw dag er bij ons uit

Bij ons ga jij op tijdelijke projectbasis aan de slag bij onze klanten. Je werkt zowel op locatie bij klanten, op ons eigen kantoor in Den Bosch en thuis. Je hebt de verantwoordelijkheid over één of soms twee klanten. Jij bent voor deze klanten dé recruitment en employerbranding specialist in één. Uiteraard heb je hiervoor een team aan experts achter je om je te ondersteunen.

In een notendop

 •         Het implementeren van een volledige recruitmentafdeling;
 •         Het opzetten van toffe recruitmentcampagnes;
 •         Je denkt mee in onboardingprogramma’s, employer branding en arbeidscommunicatie;
 •         Het opzetten van referral recruitment;
 •         De intake van vacatures;
 •         Wervingsprofielen opstellen gericht op de doelgroep;
 •         Het zoeken, vinden en verleiden van kandidaten.

en jij?

Je bewaakt het proces, neemt hiringmanagers mee in de markt en weet wanneer de campagnes live gaan. Jij doet de opvolging en bewaakt de planning. Alle communicatie met en ondersteuning van onze opdrachtgevers tijdens het hele traject: dit betekent dat je de onboarding op je neemt, zorg draagt voor customer support en proactief handelt.
Je haalt vacatures op, sourced voor kandidaten, werkt met talentpools en stemt campagnes af met je collega’s.

Jij bezit;

 • Interesse in Employer Branding en Recruitment Marketing
 • Ervaring in de recruitment
 • Enthousiaste houding
 • Mensenkennis
enthousiast
ambitieus

Word jij onze project recruiter?

Benieuwd of deze uitdaging iets voor jou is? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?