Vacature WeAchieve

Projectmanager & creative lead

Explodeert jouw brein van de goede ideeën, bedenk je campagnes die mensen triggeren ene ben je thuis in branding, social media en communicatie? Weet jij altijd het overzicht te houden en kan je goed een team aansturen? Werk samen met ons aan impactvolle recruitmentcampagnes en ijzersterke content.

How to really achieve

Goede kandidaten zijn niet per se schaars; ze worden simpelweg niet op de juiste manier bereikt. Daar springen wij – en jij – op in. Je functie is mega divers. De ene dag ga je mee naar een opdrachtgever om een wervingscampagne te bespreken, de andere dag ben je bezig met het optimaliseren van onze eigen processen. Het is jouw doel om recruitmentcampagnes voor onze opdrachtgevers echt tot leven te brengen. Dat doe je met originele ideeën, zodat je met elk concept op een unieke manier het juiste talent binnenhaalt. 

Onze klanten

Achieve more by doing

Je zit op de aansturing van de marketeers en het productieteam die jouw ondersteunen bij je projecten en waarborgt hierin de kwaliteit. Maar je bent zelf niet vies van werken. Je vindt het ook leuk om je mouwen op te stroken en bij te dragen aan de uitwerking van onze campagnes. Dat betekent dat je focust op de inhoud van onze creatieve concepten. Jij bedenkt dingen waarvan we het bestaan misschien nog niet eens wisten en zorgt er zo voor dat we als bedrijf echt impact maken. Je creëert landingspagina’s, campagneteksten en content voor websites en social media. Voor onze klanten én voor onszelf. Want daar kunnen we wel iemand bij gebruiken. Net zoals bij onze eigen strategie en processen. We houden niet van stilstaan en zijn altijd op zoek naar manieren om onze bedrijfsprocessen efficiënter te maken en te groeien als bedrijf.

Hier kom jij je bed voor uit:

 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Volop inbreng in een groeiende organisatie
 • Diversiteit in klanten en werkzaamheden
 • Elk kwartaal toffe teamuitjes
 • Tot € 5500 per maand

Dit ben jij

We zoeken een creatieve projectmanager die echt ervaring heeft op design en/of marketinggebied. Deze ervaring zet je in om je team gericht aan te sturen en te adviseren in de uitwerking. Daarnaast ben je iemand die ook zelfstandig campagnes uit kan werken, op de proppen komt met unieke ideeën en het leuk vindt om met social media bezig te zijn. Je hebt een bodemloze passie voor content en snapt hoe verschillende advertentietypes het beste ingezet kunnen worden. Ook ben je sociaal sterk en oplossingsgericht, en kijk je altijd met een scherpe en kritische blik.

Dit vul je aan met:

  • Minimaal Hbo-werk- en -denkniveau
  • Minimaal 4 jaar ervaring in de communicatie en/of marketingbranche
  • Thuis in de design en vormgeving programma’s
  • Kennis van bestaande en nieuw opkomende socialmediaplatformen
  • De ambitie om mee te bouwen aan een Start-up
enthousiast
ambitieus

Produceer de gaafste campagnes

Naast het strategisch mee denken over nieuwe campagnes, het bespreken van resultaten met je opdrachtgevers, ben je als projectmanager ook bezig met het overzicht bewaren op je productiedagen. Je bent dus nooit 5 dagen op het kantoor en regelmatig aanwezig op je productiedagen.

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Uren: 32-40
Plaats: ‘s-Hertogenbosch

Oja, dit krijg je ook nog:

 • Tot €5500 per maand
 • Macbook en iPhone
 • Parkeervergunning centrum Den Bosch
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Mee bouwen aan een groeiende organisatie
 • Talloze doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch, en krijgen een kick van verandering. We proberen elke campagne legendarisch te maken. Voor onze opdrachtgevers en onze eigen mensen. Daarom maken we graag van elke week een goede week. Daar horen niet alleen een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s bij, maar ook goede arbeidsvoorwaarden die jouw leven een stuk leuker en makkelijker maken. 

 

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?