Vacature WeAchieve

Social Media Marketeer

Weet jij alles op het gebied van branding, social media en communicatie? Weet jij altijd het overzicht te houden en hebben Meta, Google Ads, Snapchat en TikTok geen geheimen voor jou? Word Social Media Marketeer bij WeAchieve.

Dit is WeAchieve

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller. Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Onze klanten

Haal meer uit recruitment

Jouw functie is mega divers. We hebben diverse klanten met allemaal unieke wervingscampagnes. De ene dag denk je mee over een campagne om timmermannen te werven en de andere dag creëren we een campagne rondom accountancy. Je hebt controle over alle inkoopplatformen en zorgt dat de campagnes zichtbaar zijn onder de juiste doelgroepen. Je beheert budgetten, optimaliseert en test verschillende advertenties. Ook technisch wordt er het een en ander van je gevraagd. Zo maak je vacaturepagina’s en als het je ligt, social media content voor onze opdrachtgevers, maar ook voor WeAchieve zelf.

Waar jij je onder andere mee bezig houdt:

 • Het blijven optimaliseren van onze campagnes
 • Adviseren van onze projectmanagers en opdrachtgevers in bereik, verwacht resultaat en media keuze
 • Je maakt vacaturepagina’s in ons eigen CMS systeem.
 • Je zet campagnes/advertenties klaar in social media zoals: Facebook, Instagram, Linkedin of zelfs TikTok

Door jou staan sollicitanten weer in de rij

Wij zoeken een enthousiaste Social Media Marketeer  die het vak graag eigen maakt, beschikt over onze Achievers mentality en onderdeel wil zijn van ons team. Een voorliefde of interesse in social media en marketing zou hier goed op aansluiten.

Dit vul je aan met:

 • Hbo werk- en denkniveau, via een relevante opleiding of ervaring
 • Een dosis enthousiasme en humor
 • De ambitie om mee te bouwen aan een Start-up
enthousiast
ambitieus

Produceer de gaafste content

Naast het strategisch mee denken over nieuwe campagnes en het bespreken van resultaten met je opdrachtgevers, ben je als social media marketeer ook regelmatig NIET op kantoor te vinden. Op productiedagen kunnen we je hulp ook goed gebruiken!

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Uren: 32-40
Plaats: ‘s-Hertogenbosch

Oja, dit krijg je ook nog:

 • Tot €3500 per maand
 • Macbook
 • Parkeervergunning centrum Den Bosch
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Veel inbreng kunnen geven in een groeiende organisatie
 • Talloze doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?