Vacature WeAchieve

Social Media Marketeer

Maak jij van likes love en ken jij de social media trends als geen ander? Kom jij graag met nieuwe, creatieve ideeën en durf je deze te vertalen naar digitale uitingen? Kom bij ons werken en let’s achieve great things together!

Dit is WeAchieve

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller. Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Dit ben jij

Wij zoeken een Social Media marketeer die zich wil verdiepen in de arbeidsmarktcommunicatie van diverse klanten. 

 Waar in hoofdlijnen de communicatie vanuit onze klanten vaak gericht is op Sales, hebben wij onze specialisme in de communicatie op nieuwe medewerkers. En dit kan prima naast elkaar bestaan.

Waar wij ons inzetten op leuke medewerkers verhalen, vacaturevideo’s en gehele Employer Brands van organisaties. Creëren we fans en sollicitanten voor onze klanten. 

Maar hier hebben we jou bij nodig! Social Media content kalenders, creatieve plannen en als adviseur op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelen omtrent Social Media.

Daarnaast werk je als generalist mee aan gave en creatieve campagnes. Je bent sociaal sterk, proactief, oplossingsgericht, en kijkt altijd met een scherpe en kritische blik naar het werk van jezelf en je collega’s.

Waar jij je onder andere mee bezig houdt:

 • Het bijhouden van de socials van onze klanten
 • Het instellen en optimaliseren van onze online wervingscampagnes.
 • Ontwikkelen van strategieën om de online aanwezigheid van onze klanten te versterken
 • Het creëren van campagne- en social media content zoals teksten en/of visuals.
 • Het meewerken aan werkgeverwebsites in WordPress.
 • Het maken van rapportages en analyseren van resultaten.
 • Adviseren van onze projectmanagers en opdrachtgevers in effectieve marketingstrategieën en -activiteiten.

Onze klanten

How to really achieve

Goede kandidaten zijn niet per se schaars; ze worden simpelweg niet op de juiste manier bereikt. Daar springen wij – en jij – op in. Jouw functie is mega divers. Onze klanten zijn actief in verschillende branches en hebben allemaal unieke vraagstukken over hun eigen werkgeversmerk. De ene dag draag je bij aan het bedenken van een wervingscampagne om beveiligers aan te trekken, terwijl je op een ander moment betrokken bent bij het optimaliseren van de positionering van een technisch bedrijf op de arbeidsmarkt of bouw je (mee) aan een (werkenbij) website in WordPress.

Door jou staan sollicitanten weer in de rij

Wij zijn op zoek naar een gedreven Social Media Marketeer die het vak met enthousiasme omarmt, voorzien is van onze Achievers mentaliteit en graag deel uitmaakt van ons team. Ervaring binnen online marketing wordt sterk gewaardeerd en sluit perfect aan bij wat wij zoeken.

Dit vul je aan met:

 • Kennis van alle Social Media kanalen
 • Hbo werk- en denkniveau, met werkervaring binnen de Online Marketing
 • Een dosis enthousiasme en humor
enthousiast
ambitieus

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Uren: 32 -40
Plaats: ‘s-Hertogenbosch

Hier kom jij je bed voor uit:

 •        Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 •        Volop inbreng in een groeiende organisatie
 •        Diversiteit in klanten en werkzaamheden
 •        Elk kwartaal toffe teamuitjes 
 •        Salaris tot €4500 per maand

Meer weten?

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je interesse hebt in onze vacature!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?