Vacature WeAchieve

Videografie / editing stagiair

Vind jij ook dat verhalen het best overkomen op beeld? Kom stage lopen bij ons! Of je nu praktijkervaring wil opdoen of je schoolopdracht wilt uitvoeren: at WeAchieve you’ll achieve.

Simply achieve more

Recruitment marketing is nog volop in ontwikkeling, maar enorm effectief. Wij zijn WeAchieve, een jong bedrijf met een hecht team van 10 razend enthousiaste achievers. Samen bereiken we met creatieve social media campagnes en wervende werken-bij websites de juiste kandidaten voor klanten. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt.

We zijn optimistisch in onze ideeën, enthousiast in onze werkwijze en ambitieus in onze oplossingen. Dit uit zich in gave campagnes voor klanten uit de meest bijzondere branches, van de zorg en beveiliging tot finance. Daar hebben we jou bij nodig!

De redenen om te kiezen voor WeAchieve

 • Volop vrijheid en veel verantwoordelijkheid
 • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
 • Leren over alle audiovisuele facetten (onder andere videografie, fotografie en podcasts)
 • De ruimte om al je vragen te stellen aan onze professionals
 • Mogelijkheid tot een vast baanaanbod na je stage

Onze klanten

Zo ziet jouw stage er bij ons uit

Als creatieve stagiair werk je dagelijks aan toffe uitdagende producties, van bedrijfsfilms en vacature video’s, tot social media teasers en (video)podcasts. Je assisteert het creatieve team met het bedenken van concepten en de uitwerking daarvan. Na de opnames buig je je samen met onze videograaf over de editing.

We zien graag dat je actief meewerkt in ons bedrijf, maar uiteraard draait het ook om jouw stage en eventueel bijbehorende (afstudeer)opdracht. Heb je al een vraagstuk gereed of wil je hier samen met ons naar op zoek? Alles is mogelijk: samen met jou bepalen we een mooie verhouding tussen werk en je opdracht, indien relevant.

Dit ben jij

We zoeken een creatieve stagiair die onze ambities versterkt en frisse ideeën oppert. Iemand die visueel sterk is, overzicht houdt en makkelijk communiceert met anderen. Je presenteert ons nieuwe inzichten en zet ons écht aan het denken. Tegelijkertijd ontwikkel jij jezelf, leer je ons bedrijf kennen en doe je werkervaring op.

In een notendop?

 • Je bent student in de richting Audiovisueel (specialist), Media (vormgever), Creative Producer, Filmmaker, Montage of vergelijkbaar.
 • Je hebt kennis of ervaring met Adobe Creative Cloud is een pré.
 • Je bent op zoek naar een stageplek voor minimaal 6 maanden.
Creatief
enthousiast
ambitieus

Hierom kies je voor WeAchieve

Een geweldig team, legendarische campagnes, bijzondere klanten én mooie succesmomenten. Bij elk project pakken we door en werken we toe naar deadlines. Dat leidt ook tot ontlading als we live gaan of goede sollicitanten hebben. En dat vieren we zeker!  

Wat wij te bieden hebben:

 • Een plek waar jij kunt ontdekken, jezelf ontwikkelt, leert en groeit
 • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
 • Werken in hartje Den Bosch, op 100m afstand van het station
 • Een maximale stagevergoeding van €450 per maand
 • De kans om de inhoud van jouw stage of afstudeeropdracht mee te bepalen
 • De mogelijkheid om je afstudeerstage om te zetten in een vaste werkplek

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Wij zijn enorm benieuwd naar jouw talent, het opsturen van jouw werk werkt dan ook in jouw voordeel.

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?