Vacature WeAchieve

Videograaf / editor stagiair

Vind jij ook dat verhalen het best overkomen op beeld? Kom stage lopen bij ons! Of je nu praktijkervaring wilt opdoen of je afstudeeropdracht wilt uitvoeren: at WeAchieve you’ll achieve.

Simply achieve more

Recruitment marketing is nog relatief nieuw, maar enorm effectief. Wij zijn WeAchieve, een start-up met  6 razend enthousiaste achievers. Samen bereiken we met creatieve social media campagnes en wervende vacaturesites voor klanten de juiste kandidaten. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt.

We zijn optimistisch in onze ideeën, enthousiast in onze werkwijze en ambitieus in onze oplossingen. Dit uit zich in gave campagnes voor klanten uit de meest bijzondere branches, van de zorg en beveiliging tot accountancy. Daar hebben we jou bij nodig!
 

5 redenen om te kiezen voor WeAchieve

 • Volop vrijheid en veel verantwoordelijkheid
 • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
 • De perfecte combi tussen meewerken en onderzoek
 • Leren over alle facetten van online marketing
 • Mogelijkheid tot een vast baanaanbod na je stage
   

Onze klanten

Zo ziet jouw stage er bij ons uit

Als creative stagiair werk je dagelijks aan toffe uitdagende producties, van bedrijfsfilms tot vacaturevideo’s, socialmedia teasers en we gaan zelf filmen op F1 in Zandvoort. Je assisteert het creatieve team met het bedenken van concepten en de uitwerking daarvan. Na de opnames buig je je samen met onze videograaf over de montages.

We zien graag dat je actief meewerkt in onze start-up, maar uiteraard draait het ook om jouw stage en bijbehorende (afstudeer)opdracht. Heb je al een vraagstuk gereed of wil je hier samen met ons naar op zoek? Alles is mogelijk: samen met jou bepalen we een mooie verhouding tussen werk en je scriptie, indien relevant.

Dit ben jij

We zoeken een stagiair die onze ambities versterkt en frisse ideeën oppert. Iemand die punctueel is, goed het overzicht houdt en makkelijk communiceert met anderen. Je presenteert ons nieuwe inzichten en zet ons écht aan het denken. Tegelijkertijd ontwikkel jij jezelf, leer je ons bedrijf kennen en doe je werkervaring op.

In een notendop?
Afstudeerder of 3e-jaars student met de richting AV, Media of vergelijkbaar.

enthousiast
ambitieus

Hierom kies je voor WeAchieve

Een geweldig team, legendarische campagnes, bijzondere klanten én mooie succesmomenten. Bij elk project pakken we door en werken we toe naar deadlines. Dat leidt ook tot ontlading als we live gaan of goede sollicitanten hebben. En dat vieren we zeker!  

Verdiep je in alle aspecten van online marketing

 • Een plek waar jij kunt ontdekken, jezelf ontwikkelt, leert en groeit
 • Variatie in klanten, werkzaamheden en (film)locaties
 • De kans om de inhoud van jouw stage of afstudeeropdracht mee te bepalen
 • Werken in hartje Den Bosch
 • De mogelijkheid om je afstudeerstage om te zetten in een vaste werkplek
 • Een maximale stagevergoeding van €450 per maand
De balans tussen werken aan je scriptie of opdracht bepalen we samen. Het liefst zetten we in op 50/50. De stagevergoeding wordt verdeeld over de dagen dat je meewerkt. Wil je meer werken, kun je ook meer verdienen!

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?