Vacature DrieGasthuizenGroep

Studentenpool Woonzorg

Ben jij een zorgstudent (mbo 4 of hoger) die op zoek is naar waardevolle ervaring naast je studie? Ontdek de unieke kans om in de ouderenzorg te werken en je vaardigheden te ontwikkelen! Wij vinden het belangrijk om jou hierbij goed te ondersteunen en begeleiden, dit doen we onder andere met een korte scholing en een goed inwerktraject. Hierna kan jij zelfstandig aan de slag gaan als Helpende plus op onze woonzorglocaties.

Werken bij DrieGasthuizenGroep: zo ziet dat eruit

Wij zijn thuis bij onze bewoners. Wat is er nu mooier dan hen de hulp te bieden die ze zoeken en nodig hebben? Wij denken met je mee en luisteren naar jouw wensen en behoeftes, zodat jij jouw werkplezier door kan geven in de zorg aan onze bewoners. We stimuleren je talenten met opleidingen op maat, doorgroeimogelijkheden en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Geen ambitie is te groot.

Onze voordelen kort samengevat:

  • Je verdient een goed salaris met een uurloon van minimaal €14,61 waar nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bovenop komt;
  • Het is makkelijk te combineren met school, je kan jezelf namelijk inplannen op openstaande diensten;
  • Je ontwikkelt jezelf en doet relevante werkervaring op die goed staat op jouw CV;
  • Goede begeleiding bij een uitdagende bijbaan;
  • Wij hebben verschillende woonzorglocaties in de omgeving van Arnhem. Zo kun jij zelf kiezen waar jij wil werken. Er is voor iedereen een passende locatie.

Je herkent jezelf hierin:

Je hebt passie voor de zorg die je wil inzetten
Je houdt van diversiteit en variatie
Je bent goed in zelfstandig werken

Wat vragen we verder van jou?

  • Je volgt een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo 4 niveau (verpleegkunde, geneeskunde, fysiotherapie, medisch hulpverlener, ergotherapie, maatschappelijk werk of soortgelijk)
  • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar in weekenden en avonden, maar wij denken zeker met je mee tijdens bijvoorbeeld tentamenweken.

Wat kan je verwachten als student in de woonzorg?

Als Helpende plus bied jij onze bewoners op de woonzorglocatie de hulp die zij nodig hebben. Enkele voorbeelden zijn: ondersteuning bij het wassen en aankleden; het aanreiken en toedienen van medicatie; hulp bij toiletgang; het aan- en uittrekken van steunkousen en mondverzorging.

Je gaat aan de slag op een van onze woonzorglocaties en hier hangt een fijne sfeer, je zult warm ontvangen worden. Het werk in deze studentenpool kan het beste omschreven worden met deze drie woorden:

  • Dankbaar: met dit werk kom je dicht bij de mensen, iets wat resulteert in mooie gesprekken.
  • Gevarieerd: met een grote variëteit aan werkzaamheden en bewoners is elke dag weer anders.
  • Kansrijk: Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar bieden wij de mogelijkheden om ook de taken en handelingen van een Verzorgende uit te voeren. We kijken hierbij naar de ervaring die jij al hebt opgedaan.

Als student in de woonzorg is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken. Je voert je werkzaamheden verantwoordelijk en zorgvuldig uit bij de bewoners. Daarnaast vind jij het geen probleem om ook de administratieve handelingen uit te voeren, zoals het bijhouden van de zorggegevens. Maar wat vooral belangrijk is, is dat jij affiniteit hebt met de zorg voor mensen, maar gezien je studie zit dat vast wel goed!

Solliciteer direct

Ben jij klaar om waardevolle ervaring op te doen in de zorg?

Solliciteer nu en begin jouw reis bij onze studentenpool voor de woonzorg! Binnen een paar dagen zullen we contact met je opnemen.

Dit is een vacature die doorlopend open staat. Wanneer jij je aanmeldt gaan wij samen het gesprek aan. Vervolgens ga je een dienst meelopen en er zal een korte scholing plaatsvinden bestaande uit drie of vier opleidingsmomenten in de avond. De scholingen vinden 13 juni, 27 juni en 4 juli plaats. Als je er klaar voor bent, dan kan je de diensten gaan meedraaien.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Versterk ons team!

Denk jij dat de thuiszorg beter bij je past?

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?