Vacature Thuiszorg Groot Gelre

Studentenpool Thuiszorg

Ben jij een zorgstudent (mbo 4 of hoger) die op zoek is naar waardevolle ervaring naast je studie? Ontdek de unieke kans om in de thuiszorg te werken en je vaardigheden te ontwikkelen! Wij vinden het belangrijk om jou hierbij goed te ondersteunen en begeleiden, dit doen we onder andere met een korte scholing en een goed inwerktraject. Hierna kan jij zelfstandig aan de slag gaan als Helpende plus in je eigen gemeente.

Werken bij Thuiszorg Groot Gelre: zo ziet dat eruit

Wij zijn thuis bij onze cliënten. Achter elke deur tref je weer een andere cliënt en dus een ander verhaal aan. Wat is er nu mooier dan deze mensen de hulp te bieden die ze zoeken en nodig hebben? Wij denken met je mee en luisteren naar jouw wensen en behoeftes, zodat jij jouw werkplezier kan inzetten bij de zorg aan onze cliënten. We stimuleren je talenten met opleidingen op maat, doorgroeimogelijkheden en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Geen ambitie is te groot.

Onze voordelen kort samengevat:

 • Je verdient een goed salaris met een uurloon van minimaal €14,61 waar nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bovenop komt;
 • Het is makkelijk te combineren met school, je kan jezelf namelijk inplannen op openstaande diensten;
 • Je ontwikkelt jezelf en doet relevante werkervaring op die goed staat op jouw CV;
 • Goede begeleiding bij een uitdagende bijbaan;
 • Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar bieden wij de mogelijkheid om ook de taken en handelingen van een Wijkziekenverzorgende uit te voeren;
 • Werken in je eigen regio.

Je herkent jezelf hierin:

Je hebt passie voor de zorg die je wil inzetten
Je houdt van diversiteit en variatie
Je bent goed in zelfstandig werken

Wat vragen we verder van jou?

 • Je volgt een zorggerelateerde opleiding op minimaal mbo 4 niveau (verpleegkunde, geneeskunde, fysiotherapie, medisch hulpverlener, ergotherapie, maatschappelijk werk of soortgelijk)
 • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar in weekenden en avonden, maar wij denken zeker met je mee tijdens bijvoorbeeld tentamenweken.
 • Je woont in een van de volgende gemeenten: Arnhem, Rheden, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Doesburg, Renkum, Overbetuwe of Lingewaard.

Wat kan je verwachten als student in de thuiszorg?

Als Helpende plus bied jij onze cliënten de hulp die zij nodig hebben, dit doe je in hun eigen huis. Enkele voorbeelden zijn: ondersteuning bij het wassen en aankleden; het aanreiken en toedienen van medicatie; hulp bij toiletgang; het aan- en uittrekken van steunkousen en mondverzorging.

In de Thuiszorg heb je een eigen route en hangt er een fijne sfeer, je zult overal warm ontvangen worden. Je voert je werk zelfstandig uit, maar hebt altijd een team om op terug te vallen. Het werk in deze studentenpool kan het beste omschreven worden met deze drie woorden:

 • Dankbaar: met dit werk kom je dicht bij de mensen, iets wat resulteert in mooie gesprekken.
 • Gevarieerd: met een grote variëteit aan werkzaamheden en cliënten is elke dag weer anders.
 • Kansrijk: Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar bieden wij de mogelijkheden om ook de taken en handelingen van een Wijkziekenverzorgende uit te voeren. We kijken hierbij naar de ervaring die jij al hebt opgedaan.

Als student in de Thuiszorg is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken. Je voert je werkzaamheden verantwoordelijk en zorgvuldig uit bij cliënten. Daarnaast vind jij het geen probleem om ook de administratieve handelingen uit te voeren, zoals het bijhouden van de zorggegevens. Maar wat vooral belangrijk is, is dat jij affiniteit hebt met de zorg voor mensen, maar gezien je studie zit dat vast wel goed!

Solliciteer direct

Ben jij klaar om waardevolle ervaring op te doen in de zorg?

Solliciteer nu en begin jouw reis bij Thuiszorg Groot Gelre! Binnen een paar dagen zullen we contact met je opnemen.

Dit is een vacature die doorlopend open staat. Wanneer jij je aanmeldt gaan wij samen het gesprek aan. Vervolgens ga je een dienst meelopen en er zal een korte scholing plaatsvinden bestaande uit drie of vier opleidingsmomenten in de avond. De scholingen vinden 13 juni, 27 juni en 4 juli plaats. Als je er klaar voor bent, dan kan je de diensten gaan meedraaien.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Versterk ons team!

Denk jij dat de woonzorg beter bij je past?

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?