Vacature DrieGasthuizenGroep

Zij-instromer Ouderenzorg

Heb jij een hart voor de ouderenzorg en word je blij wanneer je een glimlach op het gezicht van onze bewoners kan toveren? Met onze BBL opleidingen kan je jezelf breed ontwikkelen en word je opgeleid binnen meerdere aspecten in de zorg. Dit kan zowel als Verzorgende IG, maar ook als Verpleegkundige. Bij DrieGasthuizenGroep kijken we samen welk leerwerktraject bij jou past!

Maak jij de overstap?

Ligt jouw hart in de zorg, maar heb je nooit de stap durven maken? Wij helpen je graag die drempel over te stappen door samen naar de mogelijkheden te kijken. We bieden zowel een BBL traject tot Verzorgende IG, als tot Verpleegkundige, in een veelzijdige en uitdagende werkomgeving. Afhankelijk van de opleiding die bij jou past word je voor de duur van 1,5 tot 3 jaar opgeleid tot een gediplomeerde zorgmedewerker. De opleiding start meerdere keren per jaar bij verschillende opleidingsinstituten, waardoor je kan instromen wanneer dit jou het beste uit komt.

Twijfel je of de intramurale zorg jouw ding is of wil je ook de mogelijkheden verkennen voor een BBL-traject in de thuiszorg? Laat ook dan je gegevens achter, wij gaan graag het gesprek met jou aan. DrieGasthuizenGroep is een grote zorgorganisatie waarbinnen veel mogelijk is. Wil je graag meer lezen over de mogelijkheden voor het BBL-traject in de thuiszorg? Klik dan hier!

Hoe dat eruit ziet

Tijdens het BBL traject krijg je de kans om op onze zeven verschillende zorglocaties mee te kijken en het vak te leren. Je wordt tijdens het gehele proces gecoacht door een werk- en praktijkbegeleider, die je met alle liefde en plezier helpt waar nodig en luistert naar jouw behoeftes. Je gaat gemiddeld één dag per week naar school en werkt daarnaast tussen de 16 en 28 uur per week mee. Omdat je gewoon meedraait met het team word je volgens het rooster ingepland en kan je dus ook avonden en weekenden werken.

Jij weet van aanpakken

Jij bent zelfstandig, hebt doorzettingsvermogen en het hart op de juiste plek. Jij bent niet bang voor een uitdaging en weet werken, met behulp onze coaching, feilloos te combineren met leren. Je hebt een flexibele houding en weet hierdoor in te spelen op onverwachte situaties. 

En verder?

  • In een persoonlijk gesprek kijken we samen naar welke opleiding het beste bij je past;
  • Ben je bereid deel te nemen aan een talentscan om jouw capaciteit en persoonlijkheid in beeld te brengen, zodat we je optimaal kunnen coachen!
Je bent empatisch ingesteld
Je leert graag door te doen
Je bent een echte doorzetter

DrieGasthuizenGroep

Werken bij DrieGasthuizenGroep doen we samen. Met meer dan 775 jaar ervaring bieden we een compleet zorgsysteem met een diversiteit aan disciplines binnenshuis. Met bewoners, hun mantelzorgers, 350 vrijwilligers en meer dan 1.700 deskundige collega’s leveren we verzorging, verpleging, specialistische zorg, begeleiding en hulp bij het huishouden. We veranderen levens en daar hebben we jou bij nodig.

Hoe nu verder?

Na het aanmelden nemen wij telefonisch contact met jou op om kennis te maken. Afhankelijk van het contact word je uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek bestaat uit een kort sollicitatiegesprek met een praktijkopleider en een teamcoördinator of teamleider. Ook loop je een keer met ons mee. Als jij en wij enthousiast zijn, volgt de talentscan en een referentiecheck. Zijn deze beide positief? Dan starten we zo snel mogelijk met de opleiding! 

Solliciteer direct

Joey ging je voor

Na geruime tijd in de financiele sector te hebben gewerkt, maakte Joey bewust de keuze om een carriereswitch te maken en te kiezen voor een sector waarin de mens voorop staat. Bij DrieGasthuizenGroep staat de bewoner centraal en werken we samen om de beste zorg te kunnen leveren. Het mooiste aan werken in de zorg vindt Joey dan ook het contact met hen en het feit je een verschil kan maken in iemands leven. Daarnaast worden ook de collega’s gezien en gehoord. Dat ervaart ook Joey. “De sfeer in het team is top. Je wordt opgevangen in een warm bad met een buddy die je wegwijs maakt binnen de organisatie. Dat is ontzettend fijn.”

EOSR0436 2
Still (5)

De ervaring van Patricia

Na ruim 32 jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca, werd Patricia twee jaar geleden geconfronteerd met iemand uit haar naaste omgeving die ziek werd. De hulp die zij kon bieden in de zorg voor deze persoon heeft haar aan het denken gezet over wat zij de komende jaren graag nog zou willen doen. Bij DrieGasthuizenGroep kreeg Patricia de kans om als zij-instromer te mogen werken en leren. “Het betekent veel voor mij dat de organisatie in mij gelooft en ik leuke en fijne collega’s om mij heen heb die mij het vak leren”, vertelt ze. “Daarnaast maakt die ene glimlach op het gezicht van de bewoner mijn dag altijd goed. De dankbaarheid die zij op hun manier tonen is waar ik het voor doe.”

Brendan zijn verhaal

Brendan heeft verschillende functies uitgeoefend de afgelopen jaren. Zo heeft hij gewerkt als webmaster, in de public relations bij een europese organisatie, als taalcoach en remedial teacher, maar ook bij een grote nederlandse bank. Als rode draad door zijn carrière loopt toch wel het van meerwaarde kunnen zijn voor andere mensen. Dat is dan ook datgene wat hem zo trok in de zorg, echt zin kunnen geven aan iemands leven. Hij is dan ook ontzettend blij de overstap gemaakt te hebben. “Het leerwerktraject bij DrieGasthuizenGroep ervaar ik als heel leuk en uitdagend. Het is een warm bad van collega’s en bewoners waar je in terecht komt.”

EOSR0427 2

Versterk ons team!

Leuk dat je de vacature graag in je mail wilt ontvangen!

Naar wie mogen wij deze vacature mailen?