Ontwerp zonder titel (16)

Ontdek Siependaal

Dit zijn wij

Makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer, gelegen in het hart van Tiel, biedt Siependaal een unieke werkomgeving waar we streven naar het bieden van hoogwaardige behandelingen. Onze bedrijfscultuur staat bol van positiviteit, innovatie en samenwerking. 

Onze samenwerking is intensief en uniek. Siependaal biedt een geïntegreerde samenwerking tussen verslavingszorg (IrisZorg) en GGZ (Pro Persona). Doordat we ook fysiek dicht bij elkaar zitten, is onze inhoudelijke samenwerking goed ingericht. We zorgen ervoor dat cliënten de best passende behandeling krijgen, aangepast op hun specifieke zorgbehoefte. Daarnaast hoeven cliënten ook minder ver te reizen. Zeker in het geval van acute psychiatrische problemen is dit een belangrijk voordeel.

Met een hecht team werken we aan een betere toekomst in de zorg. Hier loop je makkelijk bij elkaar binnen, wat ervoor zorgt dat we dingen snel en efficiënt regelen. Onze focus ligt op het bieden van zorg die verbindt, zowel voor onze cliënten als voor onze gepassioneerde collega’s die elke dag het verschil maken.

Werken bij Siependaal

Dankzij de samenwerking tussen Pro Persona en IrisZorg beschikken we over een schat aan kennis en expertise. Hier vind je niet alleen een baan; we bieden een omgeving waar leren wordt gestimuleerd en waar je wordt aangemoedigd om jouw kennis te vergroten.

Wat zijn jouw doelen en waar wil je naartoe? Bij Siependaal ben je niet beperkt tot je huidige functie; we bieden ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Onze focus ligt op het zien van potentieel en het bieden van kansen voor ontwikkeling. 

Bij Siependaal versterken we ons team graag met mensen die willen meebouwen en denken. Jouw ideeën en inbreng worden gewaardeerd, samen creëren we een werkomgeving waarin iedereen gedijt. We leggen de focus op samenwerking, ontwikkelingsmogelijkheden die verder reiken dan je huidige functie, openheid waar veel bespreekbaar is, flexibele werktijden en een harmonieuze afstemming tussen werk- en privéleven. Je kiest bij ons voor een uitdagende baan, waarbij we jou een platform voor onderzoek en innovatie bieden.

Vacatures

Staat jouw vacature er niet tussen?

Klik op een van onderstaande links voor een overzicht van onze actuele vacatures.

Unieke samenwerking

Bij Siependaal gaan we verder dan puur en alleen behandelen; we creëren kansen en mogelijkheden die verder reiken dan de standaard. En wat ons écht bijzonder maakt, is de samenwerking tussen IrisZorg en Pro Persona. Hier staat de cliënt altijd centraal, en dat is niet zomaar een uitspraak; het is onze dagelijkse praktijk en het is uniek in Nederland.

De samenwerking tussen verslavingszorg en psychiatrie bij Siependaal haalt niet alleen barrières weg; het opent de deur naar een beter zorgaanbod. We hechten veel waarde aan het bieden van maatwerk, het is de kern van waar we voor staan. De kloof tussen de twee werkvelden wordt overbrugd, waardoor we een behandelomgeving creëren die écht past bij de behoeften van onze cliënten.

In onze ogen draait alles om doen wat goed is voor de cliënt. Deze focus op cliëntgericht werken zorgt voor een sfeer waarin inspiratie de boventoon voert. We willen mensen inspireren om deel uit te maken van Siependaal en mee te bouwen aan een vernieuwde manier van behandelen.

Siependaal locatie

Een werkplek waar innovatie en samenwerking centraal staan

1 of 4

Hier zijn grenzeloze groeimogelijkheden. Ga jij met ons mee in ontwikkeling?

2 of 4

Ben jij net als wij een verbinder in de zorg?

3 of 4

Bouw samen met ons mee aan cliëntenzorg op maat

4 of 4

Jouw werkplek

...is goed bereikbaar

Siependaal, gelegen in het hart van Tiel, is makkelijk bereikbaar per auto of openbaar vervoer.

Siependaal_werkenbij_tiel_verslavingszorg_psychiatrie_recruitment_empoyerbranding

...is veelzijdig

Siependaal biedt een veelzijdige omgeving waar gemoedelijkheid hand in hand gaat met hoogwaardige zorg. 

...is integraal

Siependaal onderscheidt zich door een integrale aanpak waarin verslavingszorg en psychiatrie van IrisZorg en Pro Persona samenkomen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bij Siependaal bundelen we krachten om naast het bieden van hoogwaardige behandelingen, ook een werkomgeving te creëren waarin groei, samenwerking en welzijn centraal staan. Werk je het liefst in de kliniek, de klinische setting of juist ambulant? Bij Siependaal bieden we alles onder één dak. Ontdek waarom Siependaal niet zomaar een werkplek is, maar een plek waar je kunt bijdragen aan vernieuwing en verbinding in de zorg.

Kom in contact!

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?