Vacature WeAchieve

Junior projectmanager

Weet jij altijd het overzicht te houden en denk je graag mee op strategisch niveau? Ben je creatief, thuis in branding, social media en communicatie? Word Junior Projectmanager bij WeAchieve. 

Dit is WeAchieve

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller. Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Onze klanten

Achieve more by doing

Jouw functie is mega divers. De ene dag ga je mee naar een opdrachtgever om een wervingscampagne te bespreken, de andere dag sta je op de bouwplaats, een verzorgingstehuis of jacht om een toffe vacature video te assisteren. Je werkt mee in het volledige proces, voorziet onze projectmanagers van data, communiceert over de resultaten en to do’s. Voor de productiedagen faciliteer je samen met de videograaf het script, de planning en een creatief concept. Verder zorg je de social media content van onze opdrachtgevers, maar ook voor WeAchieve zelf.

Hier kom jij je bed voor uit:

 • Uitdagende werkzaamheden: je houdt je bezig met werkelijk van alles op het gebied van marketing en recruitment.
 • Gave campagnes ontwikkelen: je maakt samen met ons de gaafste campagnes voor de leukste opdrachtgevers. 
 • Ertoe doen: we hebben nog veel werk te verzetten met het uitbouwen van onze start-up en jij draagt hier graag je steentje aan bij. Je hebt genoeg ideeen en bent altijd bezig met het optimaliseren van onze processen. Daarnaast weet je het  team mee te nemen in het realiseren van jouw ideeen om het bedrijf verder te laten groeien. 

Dit ben jij

Wij zoeken een enthousiaste Jr. projectmanager die sterk is in het vastleggen van afspraken en het coördineren van processen. Daarnaast ben je ambitieus, help werk je samen met het productieteam en een senior Projectmanager aan Employer Branding en Recruitment Marketing campagnes voor onze opdrachtgevers. Een voorliefde of interesse in marketing en/of recruitment zou hier goed op aansluiten.

Dit vul je aan met:

  • Hbo werk- en denkniveau, via een relevante opleiding of ervaring
  • Een dosis enthousiasme, humor en creativiteit
  • De ambitie om mee te bouwen aan een Start-up
enthousiast
ambitieus

Produceer de gaafste campagnes

Naast het strategisch mee denken over nieuwe campagnes, het bespreken van resultaten met de senior Projectmanagers, ben je als Jr. projectmanager ook bezig met het overzicht bewaren op je productiedagen. Je bent dus nooit 5 dagen op het kantoor en regelmatig aanwezig op je productiedagen.

Laat je gegevens achter of solliciteer direct!

Lijkt jou deze vacature op het lijf geschreven of wil je eerst wat meer informatie? Laat nu je gegevens achter in de kolom rechts en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op! 

Uren: 32-40
Plaats: ‘s-Hertogenbosch

Oja, dit krijg je ook nog:

 • Tot €3000 per maand
 • Macbook
 • Parkeervergunning centrum Den Bosch
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid
 • Veel inbreng kunnen geven in een groeiende organisatie
 • Talloze doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct

6 redenen om te kiezen voor weachieve

We zijn ambitieus en optimistisch. En ontzettend betrokken bij jouw succes, net zoals jij dat bent bij het succes van onze klanten. Wij maken graag van elke week een goede week. Dat doen we niet alleen met een ontzettend gezellige werkomgeving en enthousiaste collega’s, maar ook met interessante arbeidsvoorwaarden die jouw werk-leven leuker en makkelijker maken.

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?