Vacature WeAchieve

Editor / Videograaf

Maak jij van ruw materiaal indrukwekkende producties. Geeft dat jou ook een kick? Kom werken in hartje Den Bosch en ontdek écht nieuwe dingen op het gebied van recruitment en video.

Dit is WeAchieve

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller. Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Achieve more: werken als editor/ videograaf bij WeAchieve

Recruitment anno nu draait om tools, data en enthousiasme, zeker nu de concurrentie op de arbeidsmarkt nijpend is. Als  editor en videograaf ben je dagelijks bezig met het produceren, digitaal bewerken, monteren en nabewerken van verschillende video-opnames en fragmenten. Het is aan jou om dátgene tot leven te brengen wat een baan zo gaaf maakt. Jij licht elke baan zo uit dat zelfs jijzelf er stiekem voor zou willen solliciteren. Natuurlijk niet echt, want jij zit bij ons precies op de juiste plek 😉

Zo ziet jouw dag er bij ons uit

Genoeg te doen is er zeker. Jij kan als editor beeldmateriaal bewerken tot boeiende en aansprekende video’s. Je weet wat de doelgroep aanspreekt en bent op de hoogte van de laatste trends in video-editing. Daarnaast ondersteun je bij productiedagen op locatie bij klanten door heel Nederland.

Elke klant is anders: we werken o.a. voor partijen in de zorg, techniek, beveiliging en landbouw. Grote merken als; John Deere, Jumbo en events zoals Awakenings en Decibel zijn part of the deal.

Naast je taken als editor ondersteun je ook met het maken van grafische uitwerkingen, voer je creatieve sessies met het team om vervolgens nieuwe concepten te bedenken die we zelf filmen en als campagnemateriaal gebruiken. Voor grotere projecten werk je samen met partners voor animaties, belichting, geluid en extra videografen.

In een notendop?

 • Editen voor de leukste bedrijven en sectoren;
 • Je denkt mee in creatieve sessies, concepten;
 • Werkt met apparatuur naar keuze;
 • Alle vrijheid om je te ontwikkelen
 • Een functie waarin je ondernemend bent en jouw creativiteit kan laten spreken

En jij?

We zoeken the full package. Iemand die creatief is ingesteld, affiniteit met marketing heeft en het leuk vindt om materiaal te editen tot een succesvolle campagne. Wij houden van effecten, dynamische beelden en toffe producties. Ervaring met vacaturevideo’s is niet echt nodig; je ontwikkelt je vanzelf binnen ons team. 

Voorkeur programma’s:

Adobe premiere pro
After effects

Simply achieve more: hierom kies je voor WeAchieve

Als start-up ontwikkelen we creatieve social media campagnes en wervende vacaturesites waarmee we de juiste kandidaten willen bereiken. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt. Dit doen we met een geweldig team, legendarische recruitmentcampagnes en uiteenlopende klanten.

Werken bij WeAchieve doe je niet alleen, maar altijd samen. We starten de dag op en brainstormen met elkaar over onze klanten en projecten. Onze ervaren projectmanagers begeleiden je tijdens de productiedagen en het schrijven van de scripts. Dankzij de creativiteit die we al in huis hebben, hoef je lang niet alles zelf te verzinnen; dat doen we gewoon samen.

 • We hebben alles in huis voor de gaafste producties, mis je iets? Dan gaan we erachter aan of komt het op de wishlist
 • Een plek waar jij jezelf ontwikkelt en toffe producties neerzet
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 3.500
 • Een Apple iMac om je video’s te editen
 • Werken in het centrum van Den Bosch, naast het station
 • Een parkeervergunning bij ons kantoor, altijd samen lunchen en voor de liefhebber elke dag een Bossche bol 😉

Word jij onze editor/ videograaf?

Ben je creatief en enthousiast over het maken én editen van video’s? Stuur ons dan je portfolio bij je sollicitatie. 

5 redenen om te kiezen voor WeAchieve

Op het moment dat we enthousiast worden, sturen we ons beeldmateriaal naar je op met de vraag of je je edits kan laten zien. Gebruik je creativiteit en verras ons!

Solliciteer direct

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?