Vacature WeAchieve

Videograaf / Editor

Dat ene shot vastleggen in een split second. Geeft dat jou ook een kick? Kom werken in hartje Den Bosch en ontdek écht nieuwe dingen op het gebied van recruitment en video.

Dit is WeAchieve

Recruitment kan en moet anders. Mensen die immers gelukkig zijn in hun werk, maken jouw organisatie succesvoller. Met behulp van onze campagnes bereiken we de mensen die echt bij jouw organisatie passen en graag voor jou willen werken. We schieten niet met hagel, maar gebruiken onze data om de juiste doelgroep aan te spreken met jouw unieke werkgeversboodschap.

Onze boodschap? Start met werven als een marketeer. Versterk je bedrijfsimago, vergroot het aantal kwalitatief goede kandidaten, verbeter de kwaliteit van je sollicitaties en verkort de tijd die nodig is om vacatures in te vullen. Met onze aanpak vinden we voor jou de juiste kandidaat. Zelfs bij de meest lastige vacatures.

Achieve more: werken als videograaf / editor bij WeAchieve

Recruitment anno nu draait om tools, data en enthousiasme, zeker nu de concurrentie op de arbeidsmarkt nijpend is. Als videograaf en editor ben je dagelijks bezig met het produceren, digitaal bewerken, monteren en nabewerken van verschillende video-opnames en fragmenten. Het is aan jou om dátgene tot leven te brengen wat een baan zo gaaf maakt. Jij licht elke baan zo uit dat zelfs jijzelf er stiekem voor zou willen solliciteren. Natuurlijk niet echt, want jij zit bij ons precies op de juiste plek 😉

Zo ziet jouw dag er bij ons uit

Genoeg te doen is er zeker. Je filmt vaak op locatie bij klanten door heel Nederland. Elke klant is anders: we werken o.a. voor partijen in de zorg, techniek, beveiliging en landbouw. Grote merken als; John Deere, Jumbo en events zoals Awakenings en Decibel zijn part of the deal. Je krijgt ruim de tijd om beeldmateriaal te schieten. Zijn er geen productiedagen? Dan voer je creatieve sessies met het team om nieuwe concepten te bedenken die we zelf filmen en als campagnemateriaal gebruiken. Voor grotere projecten werk je samen met partners voor animaties, belichting, geluid en extra videografen.

In een notendop?

 •         Filmen voor de leukste bedrijven en sectoren;
 •         Je denkt mee in creatieve sessies, concepten;
 •         Maakt de tofste edits uit je materiaal;
 •         Werkt met apparatuur naar keuze;
 •         Alle vrijheid om je te ontwikkelen
 •         Een functie waarin je ondernemend bent en jouw creativiteit kan laten spreken

En jij?

We zoeken the full package. Iemand die creatief is ingesteld, affiniteit met marketing heeft en het leuk vindt om zelfgeschoten materiaal te editen tot een succesvolle campagne. Je begrijpt dat een video verder gaat dan simpelweg een script uitvoeren. Jij wilt écht het verhaal vertellen en weet precies hoe je mensen op beeld moet krijgen. Je bent cinematografisch sterk en weet als geen ander welke lens je voor welk shot nodig hebt. Ervaring met vacaturevideo’s is niet echt nodig; je ontwikkelt je vanzelf binnen ons team. Wel zien we graag je portfolio, zodat we een idee krijgen van je stijl.

enthousiast
creatief

Simply achieve more: hierom kies je voor WeAchieve

Als start-up ontwikkelen we creatieve social media campagnes en wervende vacaturesites waarmee we de juiste kandidaten willen bereiken. Goede kandidaten zijn namelijk niet per se schaars; ze worden simpelweg niet (juist) bereikt. Dit doen we met een geweldig team, legendarische recruitmentcampagnes en uiteenlopende klanten.

Werken bij WeAchieve doe je niet alleen, maar altijd samen. We starten de dag op en brainstormen met elkaar over onze klanten en projecten. Onze ervaren projectmanagers begeleiden je tijdens de productiedagen en het schrijven van de scripts. Dankzij de creativiteit die we al in huis hebben, hoef je lang niet alles zelf te verzinnen; dat doen we gewoon samen.

 • Alle ruimte om je eigen studio op te bouwen, met apparatuur naar keuze
 • Een plek waar jij jezelf ontwikkelt en toffe productiesneerzet
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 3.500
 • Een Apple iMac om je video’s te editen
 • Werken in het centrum van Den Bosch, naast het station
 • Een parkeervergunning bij ons kantoor, altijd samen lunchen en voor de liefhebber elke dag een Bossche bol 😉

Word jij onze eigen videograaf / editor?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

5 redenen om te kiezen voor WeAchieve

Solliciteer direct

Meet the team

Goed of béter? Voor minder gaan we niet. Bij WeAchieve zijn we expert in het bouwen van doeltreffende recruitment websites en wervingscampagnes. We zitten vol met energie, kennis en liefde voor het recruitment en marketingvak.

Los van onze opdrachtgevers en projecten zijn we ook trots op de mensen die achter de schermen werken! Maak kennis met het team van échte Achievers!

Versterk ons team

Leuk dat je meer wilt weten!

Naar wie mogen wij deze pagina mailen?